Nasze Miśki - Podkarpacki Lancer Ralliart
Bizi78 - 16-06-2022, 01:25
Trochę słabo wypełniają nadkola .
Dałbym trochę większy balon na te felgi .
Mazin89 - 16-06-2022, 05:55
Bizi78 na oryginalnych lepiej były wypełnione.
Myślę że ładniej by wyglądał jakbym go obniżył. I większy balon mógłby spowodować większe "pływanie" na zakrętach.
Bzyk_R1 - 16-06-2022, 08:10
Szyby na czarno i na glebę z nim. Koło mu pasuje teraz.
Krzyzak - 16-06-2022, 09:12
Uffff - dobrze, że przemalowałeś
Bizi78 - 16-06-2022, 10:12
Mazin89, sam pisałeś że swoje lata masz więc myślałem, że etap upalania i latania bokami w zakrętach masz już za sobą .
Wydaje mi się, że samo obniżenie nie da efektu wizualnego.
Mazin89 - 16-06-2022, 17:00
Bizi78 napisał/a: | Mazin89, sam pisałeś że swoje lata masz więc myślałem, że etap upalania i latania bokami w zakrętach masz już za sobą .
Wydaje mi się, że samo obniżenie nie da efektu wizualnego. |
Z tym starym to było trochę z przymróżeniem oka, 33 skończone. Latanie bokiem w zakrętach po drogach publicznych raczej już za mną, ale bardziej chodzi o walory wizualne. W mojej opinii większy balon do tego auta też nie będzie pasował, i jednak lepsze wrażenie zrobiłoby obniżenie go. Przy czym nie mówię tu o takiej glebie, że trzeba deski wozić w bagażniku, żeby przez próg zwalniający przejechać, tylko lekko obniżyć. Ale to może kiedyś.
Bzyk_R1 napisał/a: | Koło mu pasuje teraz. |
Niby tylko felgi a zupełnie inne auto. Takie małe porównanie:
Cytat: | Uffff - dobrze, że przemalowałeś |
Oj tam, przecież dobry kolorek był. Widoczny
Mazin89 - 25-01-2023, 21:53
Jako, że trochę się pozmieniało, czas uaktualnić parę informacji. Od września zmieniłem miejsce zamieszkania, także Lancer teraz parkuje w Siedlcach, raczej już na stałe, a przynajmniej dopóki jest w moich rękach. Na szczęście udało mi się na bardzo przyzwoitych warunkach wynająć garaż, może nawet lepszy niż miałem w Nisku, także bestia nadal stoi pod dachem, nawet podwójnym.
Poza zmianą stałego parkingu w aucie nic się nie zmieniło. Na chwilę obecną trochę inne priorytety.
Parę fotek w nowym miejscu:
|
|
|