To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Może by zrobić Mitsumaniaki Assistance:)

Rafal_Szczecin - 31-05-2005, 23:32

no dobra jestem zarejestrowany, ale nie mozna nic zmienic teraz w profilu, a co bedzie np. gdy ktos zmieni nr koma lub miejsce zamieszkania bo i tak sie zdarza, wg mnie powinno byc to do zmienienia.
(ja np. chcialem zmienic troche w opisie a tutaj juz pozamiatane, zmieniac nie mozna, albo ja poprostu nie widze gdzie to idzie zrobic :) )

tak tylko podpowiadam, ogolnie bardzo fajnie.
podziekowania dla IGIEGO ktory zalatwil sprawe z _ jeszcze raz dzieki.

mapka suuuper.

Firebee - 01-06-2005, 00:54

sprawa edytora to kwestia czasu, jeśli chcecie coś zmienić w swoich wpisach wystarczy zgłosić to Igiemu.
Pozdrawiam
Firek

Bartek - 01-06-2005, 07:54

Dołączyłem :D
igi - 01-06-2005, 08:02

Rafal_Szczecin napisał/a:
no dobra jestem zarejestrowany, ale nie mozna nic zmienic teraz w profilu, a co bedzie np. gdy ktos zmieni nr koma lub miejsce zamieszkania bo i tak sie zdarza, wg mnie powinno byc to do zmienienia.
(ja np. chcialem zmienic troche w opisie a tutaj juz pozamiatane, zmieniac nie mozna, albo ja poprostu nie widze gdzie to idzie zrobic :) )

tak tylko podpowiadam, ogolnie bardzo fajnie.
podziekowania dla IGIEGO ktory zalatwil sprawe z _ jeszcze raz dzieki.

mapka suuuper.

Witam

Tak jak Firek napisał. Sprawa jest w toku. Trochę to potrwa (nie takie proste jak dla mnie :evil: ), ale będzie wkrótce. Poprawiłem wczoraj na twoj wniosek wpisywanie znakówinnych niż liter i cyfer, można już używać _ i .(TU JEST KROPKA :lol: )Jak ktoś ma jeszcze jakieś sprawy to proszę o kontakt

igi - 01-06-2005, 09:00

Aha jak komuś mocno zależy na szybkiej zmianie danych, to istnieje taka możliwość. Mogę go usunąć z bazy i wysłać zaproszenie jeszcze raz. Jest to rozwiązanie tymczasowe

Pozdrawiam

Chooper - 01-06-2005, 12:02

IGI prosze o małą korekte w jednej rzeczy tylko - nie pojawiły mi sie diamenciki na mapie..... a powinno być widać wyraźnie (Łódź)...nie wiem czemu nie załapało...może zapomniałem...
Z góry wielkie dzięki :D

EDIT: już jest :D

igi - 01-06-2005, 12:10

hej

To sie ciesze. Juz sie martwilem ze cosik nie tak. Trzeba odswiezyc stronke i powinno byc dobrze. Nic nie zmienialem wiec chyba dziala :P

Anonymous - 01-06-2005, 16:14

zapisalem sie juz :)
igi - 02-06-2005, 07:49

deenbe napisał/a:
zapisalem sie juz :)

Nie już a dopiera teraz :) . Czekamy na wszystkich mitsumaniaków!!

Chooper - 02-06-2005, 07:58

no no zapisywać sie, będę wam robił pobódki o 3 w nocy krótkimi sygnałami, albo zadzwonie spytać "co słychać? jak sie śpi ? " :lol: :lol: :lol:
igi - 02-06-2005, 08:16

Chooper napisał/a:
no no zapisywać sie, będę wam robił pobódki o 3 w nocy krótkimi sygnałami, albo zadzwonie spytać "co słychać? jak sie śpi ? " :lol: :lol: :lol:

No to skoro tak napisałeś to wszyscy w tę noc będą wydzwaniać do Ciebie :lol: :lol: :D :twisted:

Hubeeert - 02-06-2005, 11:08

Jak mi zrobisz pobudkę o 3 rano tylko po to żeby zapytać co słychać to gwarantuję że nie chcesz usłyszeć odpowiedzi :lol: :twisted:
Anonymous - 02-06-2005, 13:11

Chooper napisał/a:

ja mam sciszony telefon albo wylaczam na noc wiec sobie dzwon :twisted:

igi - 04-06-2005, 16:02

Witam ponownie

W związku ze skargami na to iż na mapie nie można edytować danych wpisanych przy rejestracji oświadczam co następuje: :twisted:

1. JUŻ MOŻNA EDYTOWAĆ. :D :lol:

Artii - 04-06-2005, 21:36

igi napisał/a:
Hej

3. Czekamy cierpliwie :) aż odiore maila i prześle wam plik do rejestracji

Czekam czekam i sie doczekac nie moge :lol: .