Zloty i Spoty - ZLOT W STRYKOWIE - nasze odczucia i wrażenia
Anonymous - 27-08-2007, 22:26
No to teraz moja kolej.
Wielkie podziękowania i ukłony dla organizatorów zlotu. Wielkie dzięki dla YARO który mimo trudności zorganizował pokój z łazienką dla mojej rodzinki.
Zlot był super. Wielka zabawa, wielka szanowana się rodzina.
Dziekuję wszystkim za wspólną zabawę i towarzystwo oraz tym których mogłem poznać. A poznałem was wielu. Jesteście wspaniałymi ludźmi, super kumplami którzy mimo tego są obcy, a zachowują się jak prawdziwi kumple, a nawet przyjaciele.
CHWAŁA WAM ZA TO!!!!!!!!!!!!!!!
Podziekowania dla grupy WARMIŃSKO-MAZURSKIEJ, za super spędzone chwile na zlocie i wspólna jazdę na i ze zlotu. DZIEKI.
NIECH ŻAŁUJĄ CI KTÓRYCH TAM NIE BYŁO!!!!!!!!!!!!
AXER, CZY NIE MAM RACJI
cns80 - 27-08-2007, 22:40
NRQ napisał/a: | Pojechałem nie jako klubowicz ale syn ale nie żałuje. Oczywiście nie znając nikogo nie wiedziałem czego się spodziewać ale już w piątek w nocy poznałem parę miłych osób. | A Smoczka pisała że dzieci nie chcą jechać
Gene napisał/a: | Cns80, Czarnuch, Harpagan, Ruslana, Gregorbu z piekna sabaka dziekuje za sympatyczne przerywniki. | Gene, jesteś nasz. Grupa stoliczna cię nie zostawi
harpagan napisał/a: | Na koniec wyjasnie jedna sytuacje zeby do niej nie wracac
Ta stluczka ktora sie zdarzyla to w 100% moja wina i chcialem przeprosic tych ktorzy ucierpieli jak i wszystkich innych ktorzy mogli poczuc sie w jakis sposob urazeni.
Nie chcialbym sie tlumaczyc bo wlasciwie nie ma tu co tlumaczyc.
Mimo ze wczesniej pare razy zlamalismy przepisy, to w momencie kiedy to sie stalo jechalismy naprawde spokojnie, a ja poprostu skierowalem swoja uwage na co innego i stalo sie. Jeszcze raz przepraszam | Czarnuch się chyba nie gniewa, bo balował jakby trafił szóstkę w totka, a nie oberwał po dupie czwarty raz w ciągu dwóch miesięcy (a może on hamowac nie umie ).
Tak czy siak pozbędzie się zacieku po poprzednim lakierniku *
* pisząc ten post mam pełną świadomość że czarnuch23 zamorduje mnie jeśli jeszcze raz wspomnę o tym zacieku
Anonymous - 27-08-2007, 22:40
inferno napisał/a: | Ja mam zastrzeżenia tylko do przejazdu przez Łódź (ale to akurat wina Policji) |
akurat myślę że powinieneś być wdzięczny że mój kolega ze szkółki policyjnej wykroczył poza zakres obowiązków i zabezpieczył 2 największe skrzyżowania. Mieli jedynie nas pilotować. Mieliśmy być kolumną NIEUPRZYWILEJOWANĄ, a zatem wszystkie czerwone należało ostro przestrzegać. To tylko ich dobra wola, że nam ułatwili kilka skrzyżowań, zwłaszcza że były tylko przydzielone nam 2 pojazdy. Nawet jak jedzie kolumna radiowozów, to tylko na polecenie dyżurnego województwa ma zezwolenie na jazdę na sygnałach i to tylko przy interwencji jedzie niezgodnie z przepisami ruchu.Także ta uwaga wydaje mi się wybitnie głupia.
Cieszcie się że wogóle cokolwiek zrobili, bo wcale nie musieli. A zaznaczam że był to mój kolega, i rozmawiałem z nim o tym przed samym wyjazdem spod Carrefoura.
Anonymous - 27-08-2007, 22:50
Czarcik, ja nie mam uwag co do eskorty policji. Nie wiem czy tak nam sie udało, czy co, ale w naszym przypadku akcja została przeprowadzona wzorowo, aż byłem zdziwiony! Rzecz jasna, że na jeden zlot nie przydzielą nam 30 radiowozów i nie zablokują całego miasta, ale zdawało mnie się, że aut było więcej, bo wszystkie główne ronda/skrzyżowania były pięknie blokowane (przynajmniej w momencie, kiedy ja przejeżdżałem). Jestem zadowolony i bardzo dziękuje Policji za eskortę i pomoc jakiej nam udzielili.
PS
A Tobie za przejażdżkę Sigmą
Firebee - 28-08-2007, 00:02
JA CHCIAŁBYM POGRATULOWAĆ ORGANIZATOROM - BOLKOWI, PIWKO, YARO I RESZCIE, KTÓRZY WŁOŻYLI SWOJE SIŁY I CZAS W ORGANIZACJĘ ZLOTU...
WIEM ILE TRZEBA WŁOŻYĆ PRACY I PRYWATNEGO ŻYCIA BY WSZYSTKO SIĘ UDAŁO...
MAM NADZIEJE, ŻE WASZE LUBE WAM TO JUŻ WYBACZYŁY
ODWALILIŚCIE NAPRAWDE KAWAŁ DOBREJ ROBOTY!
JEDNOCZEŚNIE PRZEPRASZAM WAS, GDYŻ PRZYZNAJĘ - ZDAŻYŁA MI SIĘ CHWILA, GDY TROCHĘ W TO WSZYSTKO WĄTPIŁEM...
JA JAK I ZAPEWNE RESZTA ZAŁOŻYCIELI JESTEŚMY Z WAS-ORGANIZATORÓW DUMNI I ZAPRASZAMY ZA ROK DO GRUDZIĄDZA ODPOCZNIECIE SOBIE..
JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY!!!
Anonymous - 28-08-2007, 00:07
cns80 napisał/a: | A Smoczka pisała że dzieci nie chcą jechać | Kłamała bezczelnie. Sporo musiałem się nadenerwować by wyjazd doszedł do skutku ale w ostatniej chwili się udało. bartek_nkm napisał/a: | [...]bo wszystkie główne ronda/skrzyżowania były pięknie blokowane (przynajmniej w momencie, kiedy ja przejeżdżałem). | Ja jadąc z tyłu kolumny nie miałem już tyle szczęścia i nie doliczę się skrzyżowań które przelatywałem na czerwonym byle tylko nie zgubić jadących przede mną. Ale nie wyobrażam sobie w jaki sposób mogli by tyle aut przeprowadzić nie angażując całej komendy.
inferno - 28-08-2007, 06:12
Czarcik napisał/a: | inferno napisał/a: | Ja mam zastrzeżenia tylko do przejazdu przez Łódź (ale to akurat wina Policji) |
To tylko ich dobra wola, że nam ułatwili kilka skrzyżowań, zwłaszcza że były tylko przydzielone nam 2 pojazdy. |
I co z tego, skoro kolumna i tak została rozbita. Poza miastem, na Strykowskiej jak najbardziej się sprawdzili. Ale w mieście z całą pewnością dali ciała i w swojej opinii nie jestem odosobniony.
Czarcik napisał/a: | Cieszcie się że wogóle cokolwiek zrobili, bo wcale nie musieli |
Ooo...No po prostu słów brakuje by zachwyt wyszeptać. Nie wiemy jak wyrazić swoją nieopisaną wdzięczność. Z całym szacunkiem, ale to był chyba ich - za przeproszeniem - psi obowiązek. Choć na temat jego zakresu już polemizować z Tobą nie będę.
Czarcik napisał/a: | Także ta uwaga wydaje mi się wybitnie głupia. |
Masz rację. Wydaje Ci się.
Pozdrów kolegę.
cns80 - 28-08-2007, 07:29
NRQ napisał/a: | Kłamała bezczelnie. Sporo musiałem się nadenerwować by wyjazd doszedł do skutku ale w ostatniej chwili się udało. | Chciała nas nastawić przeciwko Tobie Pewnie się bała że Cię bardziej polubimy
[ Dodano: 28-08-2007, 09:11 ]
A !
I jeszcze jedna uwaga do osoby prowadzącej początek spotkania przy barku (nie wiem kto to był):
MINUTA CISZY MA 60 SEKUND i warto o tym pamiętać, bo nasz kolega AniołekM z pewnością zasługiwał na więcej.
To ma być chwila zadumy i oddania czci zmarłemu, a nie odfajkowanie kolejnego punktu programu !!!
Cholernie mnie to wkurzyło !
Anonymous - 28-08-2007, 10:19
doli73 napisał/a: | AXER, CZY NIE MAM RACJI |
DOLI..... MASZ RACJĘ NA MILION %,,,,,,,,,,,,, zajefajna impreza i myślę ze następne juz czekają w tym lub szerszym gronie
Krzyzak - 28-08-2007, 17:49
kolejny zauwazony MINUS:
- po przejezdzie przez wspaniale lodzkie skrzyzowania cos mi stuka w przednim zawieszeniu - niedawno zreszta remontowanym
Anonymous - 28-08-2007, 19:37
Witam wszystkich tu Ania (Piotruś ciężko pracuje ) przede wszystkim chcialam bardzo podziekowac w imieniu moim i Piotrka organizatorom, zlot super, bardzo nam sie podobalo i za rok napewno sie stawimy.
Aga napisał/a: | zabawy "basenowe" i zajęcia w podgrupach.... |
jesli o to chodzi to z tego co wiem kazdy mogl isc do basenu ( a jesli chodzi o Piotrka to wczoraj ode mnie sie dowiedzial ze wogole ktos byl w tym basenie, bo on nie zauwazyl )
podgrupy jakies moze i rzeczywiscie sie utworzyly ale szczerze mowiac trudno by bylo usiasc wszystkim przy jednym stole wiec to bylo do przewidzenia, my w kazdym razie nie czulismy sie ani odrzuceni ani odosobnieni
ogolnie swietna impreza, wielkie dzieki ze moglismy w tym uczestniczyc :):)
gorące pozdrowienia dla tych ktorych udalo nam sie poznac i dla wszystkich ktorych jeszcze nie
Anonymous - 28-08-2007, 21:36
Arekp zdejmij wreszcie ten podpis : LordV100 pomóż innym, opisz fotoradary w Twojej okolicy.
Mieszkam w Centrum wawy na mokotowie i jezdze jedynie do siedlec raz w miesiacu a na mojej trasie fotoradarow nie ma W warszawie tez nie widzialem
roch_27 - 28-08-2007, 21:44
LordV1000 napisał/a: | Arekp zdejmij wreszcie ten podpis : LordV100 pomóż innym, opisz fotoradary w Twojej okolicy. |
Poczytaj ten temat i sie dowiesz o co chodzi >>KLIK<<
pozdro
cyklista - 28-08-2007, 21:54
[quote="borecki"]jak wskoczylem na chwile na 19 przy ostatnim rondzie to sie namawiali zeby zablokowac rondo "tej kolumnie" i jezdzic po nim w kolko hehe
dobrze ze w tym czasie jakas zyczliwa duszyczka stanela swoim MSS w poprzek
my też w tym czasie usłyszeliśmy na CB rozmowy TIRowców i właśnie dlatego mój misiek tak jakoś dziwnie stanął w poprzek - rozmów TIRowców w tym czasie nie będę cytował bo cenzura chyba by wybuchła z nadmiaru emocji
Anonymous - 28-08-2007, 22:01
roch_27 napisał/a: | LordV1000 napisał/a: | Arekp zdejmij wreszcie ten podpis : LordV100 pomóż innym, opisz fotoradary w Twojej okolicy. |
Poczytaj ten temat i sie dowiesz o co chodzi >>KLIK<<
pozdro |
Dzieki za oswiecenie bo juz mnie to wkurzalo a tu takie buty jak to mozna zrobic to powkurzam troche coltmaniakow ??
|
|
|