Gadzety - Flagi MitsuManiakow
Maciek - 28-02-2006, 14:54
Jeśli ktoś nie chce bardzo czekać moge za martineza który nas w tym przypadku trzyma założyć kase. Chciał flagie z samym SZCZECIN jeśli jej ode mnie nie weźmie ja i tak sie nastawiłem że za 2-ga założe i po prostu bede miał dwie. Pozostają jeszcze 2 osoby wolf i seba jeśli Oni są w stanie przesłać pieniądze wcześniej prosze tylko na PW info że mam przelewać szmalec.
Pozdro dla Wszystkich
Rafal_Szczecin - 28-02-2006, 15:59
skontaktowalem sie z Sebastianem.jednak nie chce flagi .
Cezar - 28-02-2006, 17:41
No to Rafi zagadaj z Wolfem zeby raz dwa kase bratu zapodal i konczymy temacik z flagami.
Maciek wrazie co zalozy za Martineza i bedzie cacy
Im szybciej tym lepiej i kazdy bedzie happy
Moze tak byc?
Pozdrawiam
roch_27 - 03-03-2006, 17:25
Hejka.
Szybkie pytanie - co z naszymi flagami? Są już zamówione? Czy czekamy na coś (kogoś) jeszcze?
pozdro
Anonymous - 03-03-2006, 19:32
siemka,
flagi jeszcze nie zamówione jak pisałem wcześniej nie mogę zamówić póki nie wpłacą wszyscy lub przynajmniej 20 osób przepraszam Tych którzy wpłacili już daaawno temu i teraz muszą czekać na pozostałych, ale niestety człowiek który robi flagi powiedział że najpierw kaska a potem on robi flagi, co jest spowodowane tym że on nie chce potem zostać ze zrobionymi flagami za które ktoś nie zapłacił a zamówił, niestety musimy czekać aż wpłacą przynajmniej 2 z tych osób od których oczekuje na wpłaty a są to :
Zachar,
Meth,
BobekM,
i Wolf,
jeżeli wpłyną mi wpłaty od przynajmniej 2 osób z tej grupy to koniec oczekiwania i zamawaim bo wtedy bedzie już grupa 20 osób, (musi być minimum 20 aby koszt flagi nie wzrósł), jeżeli np w poniedziałek wpłyną mi pieniązki od 2 osób to już nie czekam na pozostałe 2 i tamtym zamówienie poprostu przepada z powodu braku wpłaty ,
Roch_27 sam już jestem zajebiście wkur....y tym że tyle trzeba czekać pierwsza wpłata wpłyneła mi na konto dnia 6.02 czyli prawie miesiąc temu ehh, wątpie ze będe sie jeszcze bawił w załatwianie flag bo nie dość że ja jestem tym wku... to jeszcze Wy jesteście wku.. na mnie że jeszcze nie ma flag, ale niestety na razie nie jestem w stanie nic zrobić. musimy uzbroić sie w cierpliwość
roch_27 - 03-03-2006, 19:52
OKi nic nie szkodzi poczekam.
Chyba, że wezmę jeszcze drugą dla siebie
Będę miał po jednej na lewą i prawą stronę. Jeżeli nie bedziesz miał w poniedziałek jeszcze kasy daj znać na PW to zobaczymy co się da zrobić.
pozdro
Hubeeert - 03-03-2006, 21:01
Ja tez się pisze na drugą jakby co. mam dość czekania.....
Cezar - 04-03-2006, 02:12
Jeszcze raz napisze - Maciek deklarowal sie w razie czego na 2 flage !!!
Kolejni chetni to np. Roch i Hubert
A czy przypadkiem nie bedzie juz wtedy tych 20 osob
Pozdrawiam
Rafal_Szczecin - 04-03-2006, 10:51
odpowiem za brata
potrzeba nam jeszcze dwoch osob
czyli jak maciek zakupi, i przykladowo Roch czy tez Hubert
to wtedy bedziemy mieli komplet
Anonymous - 04-03-2006, 17:31
wstrzymajmy sie jeszcze z decyzjami o zakupie 2 flag. czekamy do 13 tak jak napisał wcześniej Rafał a jak nie to wtedy chyba będzie trzeba zdecydowac sie na opcje ze chętne 2 osoby wezmą po jeszcze jednej fladze.
Firebee - 04-03-2006, 23:24
Panowie, kasa jak zwykle slizga sprawa, fajnie ze podjeliscie sie sprawy produkowania itp, szkoda, ze osoby, ktore sie deklarowaly zrezygnowaly, ale nie skaczmy do nich widłami, ze to przez nich stoimy i w ogole..
Jak do 13 nie znajda sie chetni, Firek kupuje kolejne 2 bez napisow jako flagi okolicznosciowe na zloty itp.
Pozdro
Firek
Anonymous - 05-03-2006, 00:15
niom to szefuncio zadecydował , czekamy do 13,
zauważyłem że wiele osób zadelkarowało chęć nabycia 2 flag to może dobijemy do 30 sztuk to wtedy też jeszcze jakaś zniżka będzie dżołk off kors
Anonymous - 09-03-2006, 13:12
No ja chyba będę też chciał drugą
Może z napisem Warszawa
Bo co ja biedny mam zrobić jak weekendy w Łodzi, tydzien w Wawie - to chyba musze mieć 2 flagi (chociaż cały czas czuję się Łodziakiem
Poza tym chwilowo mam 2 misie
Anonymous - 09-03-2006, 22:00
umnie na fladze ma byc samo miasto jutro wyslana zostanie wam kas na konto za flage dla mnie
Hubeeert - 10-03-2006, 09:39
Ja powiem tak.
Kasę wpłaciłem.
Flagi jeszcze nawet nie są zamówione.
Zadeklarowałem zakup drugiej flagi. Nie tylko ja.
I co? Inic.....
Zaczynam mieć dość czekania.....
|
|
|