To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Luźne gadki - off topic :D

karolgt - 16-01-2008, 21:19

Marcin-Krak napisał/a:
No i mam nadzieję, że będę mógł wtedy pojechać ;)

Marcin, wątek z HUMOREM to nie tutaj :P

a ja w maju nie wiem, zobacze jak z czasem, oczywiście będe chcial :)

Marcin-Krak - 16-01-2008, 21:39

Cytat:
a ja w maju nie wiem, zobacze jak z czasem, oczywiście będe chcial :)

Mam nadzieję, że Ci znów nie zaczną zęby rosnąć :finga:

Poza tym weź się za pisanie tego co masz pisać - bo napiszę przed Tobą jak się tak będziesz ślimaczył :P

waldi-1 - 17-01-2008, 08:20

no jeśli mały wyjdzie ze szpitala to też podjedziemy choc sie na to niezapowiada , ale jeśli wyjdzie to bedziemy lecz jezdzic niebędziemy bo niemamy na czym i nieumiemy, moj sposób na szczupła sylwetke to tasiemiec, nikt niejest bardziej watły niż ja, no ale mały za to ma pumpusie
Marcin-Krak - 12-02-2008, 22:08

Kod:
12 lutego 2008
13:38 Kolizja tramwaju linii 22 na al. Pokoju kierunek Borek Fałęcki z samochodem osobowym marki Mitsubishi na KRAkowskich numerach rejestracyjnych.

Mam nadzieję, że to nie żaden z MM :?: :roll:

Anonymous - 13-02-2008, 00:13

To na pewno nie ja ...ja zaliczyłem nową E-classe pod Placem Imbramowskim, ale chyba nikt nic nie napisał (i nie napisze) bo blondyna z Merca pojechała dalej .... a ja mam cały bok do malowania :/ W sumie lepsze to niż wymiana całego przodu :P
ABS rulezz ....

mystek - 21-06-2010, 23:11

#Gres - podłużnice będę robił prawdopodobnie w Książniczkach u Bochenka, ale na razie zero konkretów, nie kontaktowałem się nawet z tymże panem, bo po prostu nie mam pieniędzy. Myślę, że zrobię to dopiero gdzieś po sierpniu, może wrzesień czy coś. Muszę odrobić się z kasą i się nieco zabezpieczyć finansowo.

Z tego co natomiast się dowiedziałem, to spawanie podłużnic, to jest koszt około 600zł, także nie jest jakoś mega najgorzej. Ja będę chciał przy okazji zabezpieczyć podwozie na zimę, dlatego chcę poczekać chociaż do tego września.

gres - 22-06-2010, 12:20

dzinks

u mnie niestety do spawania jest sporo.

mystek - 23-06-2010, 10:16

Haha, to chyba słaba reklama tego Gala :D co tam masz do spawania?
Ja_good - 23-06-2010, 23:22

gres, czyzbys mial ciemno zielonego galanta i parkowal go w dzien w okolicy ulicy dauna ?? 8)
bo tam widuje b.czesto pieknego gala wlasnie :)

gres - 24-06-2010, 13:39

eno nie, jak słusznie mystek zauważa mój nie jest piękny :( więc to nie ten. ja mam srebrnego z elektryzującym znaczkiem 4x4 z tyłu :)
do spawania zjedzona rdzą podłoga :(
Kielichy w tamtym roku załatwiłem więc chociaż tu mam spokój.