Colt - Ogólne - COLT TUNER MADAFAKA
londolut - 02-02-2008, 15:59
sacre napisał/a: | londolut napisał/a: | sacre napisał/a:
za niedlugo moze wejda na rynek lampy ktore maja homologacje
Minęło już 16 lat odkąd produkują Colciaka i jakoś ich nie widać na polskim rynku z homologacja. |
No tak ale od 16 nie mysleli o tuningowaniu nvm |
Bo nie trzeba poprawiać czegoś co jest idealne
Anonymous - 02-02-2008, 16:19
haha, no tak, przyznam Ci racje
Hugo - 05-02-2008, 21:51
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4338328
I wszystko na temat. Oczywiście bezwypadkowy co widać szczególnie na przedostatnim zdjęciu
karolgt - 05-02-2008, 22:04
Hugo napisał/a: | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4338328
I wszystko na temat. Oczywiście bezwypadkowy co widać szczególnie na przedostatnim zdjęciu |
wszystko zrozumiem, ale jak mozna zepsuć tak idelną maske auta "tuningowe" maja raczej opływowe kształy - i CA0 takie ma standardowo, wiec geniusz zrobił szpare
masakra
Anonymous - 05-02-2008, 22:14
Cytat: | Bo nie trzeba poprawiać czegoś co jest idealne |
Bez przesady panowie
Hugo napisał/a: | I wszystko na temat. Oczywiście bezwypadkowy co widać szczególnie na przedostatnim zdjęciu |
Chodzi Ci o zle spasowany zderzak i maske?? Jezeli tak to zauwaz ze zarowno maska jak i zderzak nie sa oryginalne i po ich zalozeniu poprostu nie pasowaly tak jak orginal. Znam takie przypadki...
[ Dodano: 05-02-2008, 22:16 ]
aaaa i co do tego czarnego to gdyby nie ta suszarka z tylu to niebyloby az tak zle
londolut - 05-02-2008, 22:18
Hugo napisał/a: | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4338328
I wszystko na temat. Oczywiście bezwypadkowy co widać szczególnie na przedostatnim zdjęciu |
no comment...
Jogurt - 05-02-2008, 22:31
no mucha nie siada ... ja za takie zderzaki to dawałbym po 150 ale lat
Hugo - 05-02-2008, 22:39
SlaVkoEg napisał/a: | Bez przesady panowie | Popieram. Colt jak każde auto ma wady. Inna sprawa, że nie ma ich wiele. SlaVkoEg napisał/a: | Chodzi Ci o zle spasowany zderzak i maske?? Jezeli tak to zauwaz ze zarowno maska jak i zderzak nie sa oryginalne | Maska jest oryginał, tyle, że "stjuningowana", a zderzak faktycznie jest nieoryginalny, więc nie musiał pasować. Jogurt napisał/a: | ja za takie zderzaki to dawałbym po 150 ale lat | dobre. Podwójne dożywocie.
orz1 - 05-02-2008, 23:07
na tym zdjęciu jak stoi tyłem widać, a może tak mi się wydaje ,że koleś nawet nie ściągał tych zderzaków do malowania tylko to robił na samochodzie, pojechał troszkę za mocno do góry i już musiał tak cały samochód zrobić do okoła takie ala cieniowanie jeżeli się myle to niewiem co trzeba miec w głowie żeby tak miśka pomalować sprayem ogólnie wiejski tuning, nic do niczego nie pasuje
Anonymous - 05-02-2008, 23:25
Ja dzis w Tczewie widzialem mazde 323f po "profesionalnym" malowaniu... :/ ktos ja malowal wogole jej nie rozkrecajac. Widac bylo to po tym ze pomalowane byly miedzy innymi: wycieraczki, reflektory, kierunki a nawet tablica rejestracyjna Jak mozna robic az taka fuszerke?? A co do tego Colta z ogloszenia to TRAGEDIA!!
Hugo napisał/a: | Maska jest oryginał |
wiem ze oryginal ale byla przerabiana i po zdemontowaniu moze ja krzywo przykrecil albo cos no ale nie wykluczam ze byl bity chodz bardziej podchodzi mi wersja z zle dopasowanymi elementami po malowaniu...
londolut - 06-02-2008, 01:37
SlaVkoEg napisał/a: | Cytat:
Bo nie trzeba poprawiać czegoś co jest idealne
Bez przesady panowie |
To był tylko niewinny żart a wy już zaraz z kontrofensywą
Anonymous - 06-02-2008, 10:24
Hugo napisał/a: | http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4338328
Dawno się tak nie uśmiałem. . . faktycznie gościa trzeba zastrzelić
Anonymous - 06-02-2008, 11:03
londolut napisał/a: | To był tylko niewinny żart a wy już zaraz z kontrofensywą |
Wiem Chyba Cie nie obrazilem tym hehe ??
Rafal_Szczecin - 06-02-2008, 12:59
mnie sie tam podoba
londolut - 06-02-2008, 15:11
SlaVkoEg napisał/a: | londolut napisał/a: | To był tylko niewinny żart a wy już zaraz z kontrofensywą |
Wiem Chyba Cie nie obrazilem tym hehe ?? |
No pewnie, że nie to ciężko zrobić:)
|
|
|