To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Przygotowania do spotó(w) Mitsu Świetokrzyskiego

Anonymous - 08-02-2008, 12:48

a u mnie samochodzik w garażu bo rozrząd robie;/;/ niestety w tą sobote nie bede mógłprzyjechać z ostrwiecką ekipą! ale w inny termin wpadniemy na galancika pajerko 2eclipse i evo VIII;d;d;
Wiktor - 08-02-2008, 15:03

pasuje wam o 18 w sobote??? bo o tej bede w okolicy a pozniej jestem juz umowiony takze nie wiem czy na 19 bede mogl podjechac
Anonymous - 08-02-2008, 15:34

Jestem przeciw,a nawet za :biggrin: Wiktor,nie widziałem dzisiaj Twojego Galanta na 1 maja około 13.30? Jeśli tak,to piękna sztuka :twisted:
Wiktor - 08-02-2008, 16:54

no niesety to raczej nie moj, od rana siedze w pracy niestety i mozna go pod firma zobaczyć chyba ze mi go zaje....
sion2002 - 08-02-2008, 17:03

Mi 18 pasuje - rozrzad robie w przyszłym tygodniu - dzisiaj przyszły części - pasek, 2 rolki, napinacz i pompa. Wiktor, gdzie Ty pracujesz?
Wiktor - 08-02-2008, 17:26

ja mam do wymiany łożyska w kołach moze uda mi sie to jutro zrobic, a pracue w firmie która ma siedzibe w dawnym budynku exbudu,

to umawiamy sie na jutro na 18,

sion2002 - 08-02-2008, 23:17

mnie jeszcze w moim czekają łożyska z tyłu, jeden wahacz z przodu i końcówki, potem można by zrobić coś z wydechem - jest dziurka i jakoś tak dziwnie/fajnie/ głupio pryka :P no i w sumie do świec trzeba by się przymierzać
Wiktor - 08-02-2008, 23:39

mnie tylko te lozyska czekaja, dzis sie za to zabralismy ale niestety nie udalo sie skonczyc, na spota przyjade tyle ze nie galantem, mam nadziej ze na tych lozyskach sie skonczy piewsza rzecz ktora w tym samochodzie wymieniam nie liczac eksploatacyjnych i juz zaczynam sie wkur....
Anonymous - 09-02-2008, 01:55

heh ja rozrządu nie wymieniałem w moim galu 170.000km sporo nie :?: :mrgreen: teraz zalozylem pasek od alternatora jakos niebardzo i przepalił mi osłone rozrządu i jej częśc wpadła miedzy pasek a rolki i zrzuciła pasek;] Szczęście- bo sie nic nie stało poważnego, Nieszczeście bo mam uziemiony samochod bo cześci zamawiam,odpadam ze zlotu na ktory praktycznie ja was kleiłem(ten temat jest moj :lol: :lol: ) eh no ciesze sie ze włożyłem chociaż troche siebie w to;) i mam nadzieje ze sie spotkamy kiedyś w pełnym składzie razem!
Ps. POznałbym sobie ludzi podobnie zakręconych jak ja na punkcie tych samochodow... Kiedyś sie uda!!

PzdR :lol: :lol: :lol: :lol:

Robson86 - 09-02-2008, 10:15

ooOO :D :twisted: Spocik :)
Tez mozliwe ze wpadne ale tylko na momencik jak juz, znowu uczelniane problemy...sesja :evil:
18, Tesco...ale gdzie dokladnie :?:
Pozdroo

Anonymous - 09-02-2008, 11:02

Różowa strefa na parkin gu podziemnym to tradycyjne miejsce schadzek klubowych :D Do zobaczenia
Robson86 - 09-02-2008, 11:09

strefa 11 :D hehe różowa strefa :D
czyli tam gdzie hondziarze sie spotykaja :?: Najsss oka
Pozdroo

Anonymous - 09-02-2008, 21:09

i fajnie było :D
tylko ja mialam male opóźnienie ale wytłumaczyłam sie hehe powód oczywisty :)

teraz czekamy na nastepnego spota
widze ze jest nas coraz wiecej, w dobrym kierunku zmierzamy
nastepnym razem wzystkie zakupy i inne rzeczy imprezy dziewczyny itp odkladamy na potem oki? bo cos za krotko dla mnie bylo

Robson86 - 09-02-2008, 21:13

Nie wiem nie bylem :? ...trening mi wyskoczyl o 18:30 na Ślichowicach :evil:
No nic akurat sesja sie konczy wiec mozemy pomyslec juz o jakism terminie :)
kejtii napisał/a:
i fajnie było

wlasnie jak :?: :D
Pozdroo

Wiktor - 10-02-2008, 07:54

Robson86 napisał/a:
Nie wiem nie bylem :? ...trening mi wyskoczyl o 18:30 na Ślichowicach :evil:
No nic akurat sesja sie konczy wiec mozemy pomyslec juz o jakism terminie :)
kejtii napisał/a:
i fajnie było

wlasnie jak :?: :D
Pozdroo

gdzie Ty studiujesz??