To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO Białystok -opinie o serwisie i naprawach gwarancyjnych

Jackie - 10-09-2010, 09:56

igi napisał/a:
Wracając do salonu - na moją prośbę - KAWYYYYYYYYYY - admin tego forum coby go nie wymieniać z nicka (żartowałem :P to był sam Jackie) odpowiedział - BUJAJ SIĘ - to już oceńcie sami - jak dla mnie na minus

Czekaj Ty czekaj, zobaczysz kiedyś wpadnę do Ciebie do roboty i też zadzwonię (tak jak Ty ;) ) zastrzegając numer i zażądam kawy ;) Celem wyjaśnienia - poczekam aż Ty też będziesz czymś zajęty ;)
Pozdrawiam

igi - 10-09-2010, 10:14

Jackie napisał/a:
też zadzwonię (tak jak Ty ;) ) zastrzegając numer i zażądam kawy

Bo na moją pierwszą PROŚBĘ nie ruszyłeś się :lol:

Jackie napisał/a:
aż Ty też będziesz czymś zajęty

Jacek pudelka by Ci nie zabrali przez te 2 minuty :D bo zaczytany byłeś w nim tak że hoho

Trik - 11-09-2010, 23:10

Juiceman napisał/a:
Kurde niech otworzą drugi serwis na Dolnym Śląsku obojętnie w którym mieście.
A niech otwierają, a co mi tam :twisted: , ale Jacki i mechanicy zostaja w Białym i basta. :mrgreen:
igi - 16-09-2010, 22:06

No i był ja ponownie w tym no jak mu tak nooooo ASO z tym o czym pisał ja wcześniej :P

igi napisał/a:
Wizyta w serwisie - na zdecydowany plus - Zgłoszenie dziwnych dźwięków które wydobywają się z tyłu samochodu (z moją wiedzą o motoryzacji tylko tyle potrafiłem powiedzieć) - jaceksu25, zasiadł ze mną do samochodu i po 20 metrach powiedział zawracaj bo wiem co to i naprawimy (zobaczymy :D )

No i ja zobaczył.

Najpierw Jackie wysłał mnie do mechanika coby powiedział co zrobi. NA co On najwpierw ;) mówi: samochód OK a później to już przestałem go rozumieć: używał dziwnych nieznanych mi słów typu: amortyzatory, tuleje i bóg wie jakie jeszcze(tylko tyle zapamiętałem). Popatrzył na moją minę i powiedział: Już jest naprawione. Pewnie odetchnął jak zobaczył moją minę uśmiechnięta i że ponownie zaczynam rozumieć o czym mówi :D .
Później jaceksu25 dołożył kilka innych słów których też nie zrozumiałem ale w głowie utkwiło mi że z samochodem już ok więc i nie bardzo go słuchałem (oby tylko on tego nie czytał bo już się nie odezwie do mnie)

A no koniec mega zaskoczenie - Jackie zrobił kawę :shock: :shock: :shock:

Ale żeby nie było że tak słodko - słodko- słowo klucz :wink:

Kolejny minus: (Jackie sorki ale muszę to napisać)

Kawa była niedosłodzona :evil: :lol:

akbi - 16-09-2010, 22:17

igi napisał/a:
Kawa była niedosłodzona :evil: :lol:

fuszera jak nic ... widocznie MMC na szkoleniach tego nie przerabia :lol:

Jackie - 17-09-2010, 10:28

akbi napisał/a:
widocznie MMC na szkoleniach tego nie przerabia :lol:

Ostani raz na szkoleniu MMC byłem w 2003 roku ;) więc mogło się coś zmienić ;)
igi napisał/a:
Kawa była niedosłodzona

Jakże niesprawiedliwa ocena! Na życzenie klienta posłodzono 1 (słownie: jedną) łyżeczkę cukru, pomieszano 3 razy w lewo i 4 w prawo (więc nie ma mowy o niedopełnieniu czynności należytej staranności) a mimo to okazało się, że są zastrzeżenia. Niestety nie dysponujemy etatową wróżką, która mogłaby potwierdzić faktyczne preferencje klienta. Etat dla wróżki jest w planach na rok 2012.
Pozdrawiam

koszmarek - 17-09-2010, 10:32

Jackie napisał/a:
Etat dla wróżki jest w planach na rok 2012.

kiedy można składać aplikacje? :D Mam już skrzydełka różowiutkie i różdżkę :D Jak igi dostanie tą różdżką to od razu będzie mu słodko :twisted: :twisted: :twisted:

igi - 17-09-2010, 11:31

Jackie napisał/a:
igi napisał/a:

Kawa była niedosłodzona

Jakże niesprawiedliwa ocena! Na życzenie klienta posłodzono 1 (słownie: jedną) łyżeczkę cukru, pomieszano 3 razy w lewo i 4 w prawo (więc nie ma mowy o niedopełnieniu czynności należytej staranności) a mimo to okazało się, że są zastrzeżenia.

Mogłeś wsypać pełną łyżeczkę a nie najbardziej płaską jaką się da a pozatym mówiłem Ci że
3 razy w prawo i 4 w lewo ale jak widać znowu zapomniałeś :lol:

koszmarek napisał/a:
Jak igi dostanie tą różdżką to od razu będzie mu słodko :twisted: :twisted: :twisted:

Ty wiesz maleńka co lubię :) aż mnie ciarki przeszły wrrrrrrr :D

koszmarek - 17-09-2010, 11:42

igi napisał/a:

koszmarek napisał/a:
Jak igi dostanie tą różdżką to od razu będzie mu słodko :twisted: :twisted: :twisted:

Ty wiesz maleńka co lubię :) aż mnie ciarki przeszły wrrrrrrr :D

to teraz zabiegaj o moją posadę u Jacka :P

cns80 - 17-09-2010, 12:31

Jackie napisał/a:
Na życzenie klienta posłodzono 1 (słownie: jedną) łyżeczkę cukru, pomieszano 3 razy w lewo i 4 w prawo (więc nie ma mowy o niedopełnieniu czynności należytej staranności) a mimo to okazało się, że są zastrzeżenia.
Bo pewnie zamiast cukru z ASO użyłeś jakiś tanich zamienników.
Juiceman - 17-09-2010, 14:05

A w zamiennikach cukru napewno nie ma 100% cukru w cukrze :D , kurdę muszę kiedyś do Was wpaść z galem na kawkę :wink: :wink:
BUBU - 18-09-2010, 22:48

Juiceman uważaj bo kawa to też może być erzatz , i wyjdzie że zbożówkę piłeś :twisted: :twisted: :twisted:
Juiceman - 19-09-2010, 00:48

Heheh do ASO to tylko z własnymi "częściami/rzeczyma" się przyjeżdża :)
BUBU - 19-09-2010, 01:05

Taa i na niebiesko zrobiony wyjedziesz :twisted:
Juiceman - 19-09-2010, 01:23

Z Jackiem na pewno. Gal już jest niebieski, a jakie auto taki właściciel ;p