MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO Białystok -opinie o serwisie i naprawach gwarancyjnych
Jackie - 10-09-2010, 09:56
igi napisał/a: | Wracając do salonu - na moją prośbę - KAWYYYYYYYYYY - admin tego forum coby go nie wymieniać z nicka (żartowałem to był sam Jackie) odpowiedział - BUJAJ SIĘ - to już oceńcie sami - jak dla mnie na minus |
Czekaj Ty czekaj, zobaczysz kiedyś wpadnę do Ciebie do roboty i też zadzwonię (tak jak Ty ) zastrzegając numer i zażądam kawy Celem wyjaśnienia - poczekam aż Ty też będziesz czymś zajęty
Pozdrawiam
igi - 10-09-2010, 10:14
Jackie napisał/a: | też zadzwonię (tak jak Ty ) zastrzegając numer i zażądam kawy |
Bo na moją pierwszą PROŚBĘ nie ruszyłeś się
Jackie napisał/a: | aż Ty też będziesz czymś zajęty |
Jacek pudelka by Ci nie zabrali przez te 2 minuty bo zaczytany byłeś w nim tak że hoho
Trik - 11-09-2010, 23:10
Juiceman napisał/a: | Kurde niech otworzą drugi serwis na Dolnym Śląsku obojętnie w którym mieście. | A niech otwierają, a co mi tam , ale Jacki i mechanicy zostaja w Białym i basta.
igi - 16-09-2010, 22:06
No i był ja ponownie w tym no jak mu tak nooooo ASO z tym o czym pisał ja wcześniej
igi napisał/a: | Wizyta w serwisie - na zdecydowany plus - Zgłoszenie dziwnych dźwięków które wydobywają się z tyłu samochodu (z moją wiedzą o motoryzacji tylko tyle potrafiłem powiedzieć) - jaceksu25, zasiadł ze mną do samochodu i po 20 metrach powiedział zawracaj bo wiem co to i naprawimy (zobaczymy ) |
No i ja zobaczył.
Najpierw Jackie wysłał mnie do mechanika coby powiedział co zrobi. NA co On najwpierw mówi: samochód OK a później to już przestałem go rozumieć: używał dziwnych nieznanych mi słów typu: amortyzatory, tuleje i bóg wie jakie jeszcze(tylko tyle zapamiętałem). Popatrzył na moją minę i powiedział: Już jest naprawione. Pewnie odetchnął jak zobaczył moją minę uśmiechnięta i że ponownie zaczynam rozumieć o czym mówi .
Później jaceksu25 dołożył kilka innych słów których też nie zrozumiałem ale w głowie utkwiło mi że z samochodem już ok więc i nie bardzo go słuchałem (oby tylko on tego nie czytał bo już się nie odezwie do mnie)
A no koniec mega zaskoczenie - Jackie zrobił kawę
Ale żeby nie było że tak słodko - słodko- słowo klucz
Kolejny minus: (Jackie sorki ale muszę to napisać)
Kawa była niedosłodzona
akbi - 16-09-2010, 22:17
igi napisał/a: | Kawa była niedosłodzona |
fuszera jak nic ... widocznie MMC na szkoleniach tego nie przerabia
Jackie - 17-09-2010, 10:28
akbi napisał/a: | widocznie MMC na szkoleniach tego nie przerabia |
Ostani raz na szkoleniu MMC byłem w 2003 roku więc mogło się coś zmienić
igi napisał/a: | Kawa była niedosłodzona |
Jakże niesprawiedliwa ocena! Na życzenie klienta posłodzono 1 (słownie: jedną) łyżeczkę cukru, pomieszano 3 razy w lewo i 4 w prawo (więc nie ma mowy o niedopełnieniu czynności należytej staranności) a mimo to okazało się, że są zastrzeżenia. Niestety nie dysponujemy etatową wróżką, która mogłaby potwierdzić faktyczne preferencje klienta. Etat dla wróżki jest w planach na rok 2012.
Pozdrawiam
koszmarek - 17-09-2010, 10:32
Jackie napisał/a: | Etat dla wróżki jest w planach na rok 2012. |
kiedy można składać aplikacje? Mam już skrzydełka różowiutkie i różdżkę Jak igi dostanie tą różdżką to od razu będzie mu słodko
igi - 17-09-2010, 11:31
Jackie napisał/a: | igi napisał/a: |
Kawa była niedosłodzona |
Jakże niesprawiedliwa ocena! Na życzenie klienta posłodzono 1 (słownie: jedną) łyżeczkę cukru, pomieszano 3 razy w lewo i 4 w prawo (więc nie ma mowy o niedopełnieniu czynności należytej staranności) a mimo to okazało się, że są zastrzeżenia. |
Mogłeś wsypać pełną łyżeczkę a nie najbardziej płaską jaką się da a pozatym mówiłem Ci że
3 razy w prawo i 4 w lewo ale jak widać znowu zapomniałeś
koszmarek napisał/a: | Jak igi dostanie tą różdżką to od razu będzie mu słodko |
Ty wiesz maleńka co lubię aż mnie ciarki przeszły wrrrrrrr
koszmarek - 17-09-2010, 11:42
igi napisał/a: |
koszmarek napisał/a: | Jak igi dostanie tą różdżką to od razu będzie mu słodko |
Ty wiesz maleńka co lubię aż mnie ciarki przeszły wrrrrrrr |
to teraz zabiegaj o moją posadę u Jacka
cns80 - 17-09-2010, 12:31
Jackie napisał/a: | Na życzenie klienta posłodzono 1 (słownie: jedną) łyżeczkę cukru, pomieszano 3 razy w lewo i 4 w prawo (więc nie ma mowy o niedopełnieniu czynności należytej staranności) a mimo to okazało się, że są zastrzeżenia. | Bo pewnie zamiast cukru z ASO użyłeś jakiś tanich zamienników.
Juiceman - 17-09-2010, 14:05
A w zamiennikach cukru napewno nie ma 100% cukru w cukrze , kurdę muszę kiedyś do Was wpaść z galem na kawkę
BUBU - 18-09-2010, 22:48
Juiceman uważaj bo kawa to też może być erzatz , i wyjdzie że zbożówkę piłeś
Juiceman - 19-09-2010, 00:48
Heheh do ASO to tylko z własnymi "częściami/rzeczyma" się przyjeżdża
BUBU - 19-09-2010, 01:05
Taa i na niebiesko zrobiony wyjedziesz
Juiceman - 19-09-2010, 01:23
Z Jackiem na pewno. Gal już jest niebieski, a jakie auto taki właściciel ;p
|
|
|