Nasze Miśki - moje CA0...
londolut - 21-07-2008, 01:10
rosomak1983 napisał/a: | To nie jest element! | Wg kogo to nie jest element? Bo na pewno nie wg lakierników
rosomak1983 napisał/a: | moze jakas nieorginaolana bedzie tez pasowac | Nie chcę nieoryginalnej, one przeważnie nie pasują i psują wygląd samochodu.
rosomak1983 - 21-07-2008, 12:49
londolut napisał/a: | Wg kogo to nie jest element? Bo na pewno nie wg lakierników |
Pawela pomalował swoja lotke po znajomosci za 30zł a mi zupełnie obcy typ za malowanie lotki plus malowanie podkładki zderzaka (mam troszke podrapaną) powiedział 100zł z wszystkim całkowity koszt to jest.
londolut napisał/a: | Nie chcę nieoryginalnej, one przeważnie nie pasują i psują wygląd samochodu. |
No jak uważasz ale mozna by znalesc ładną pasująca
pawela - 21-07-2008, 18:18
Cytat: | Wg kogo to nie jest element? Bo na pewno nie wg lakierników |
Niemal każdy lakiernik tak liczy... niestety...
Cytat: | Pawela pomalował swoja lotke po znajomosci za 30zł |
ale to u dobrego znajomego, forumowicza zresztą
Cytat: | obcy typ za malowanie lotki plus malowanie podkładki zderzaka (mam troszke podrapaną) powiedział 100zł z wszystkim całkowity koszt to jest. |
dobra cena
Cytat: | No jak uważasz ale mozna by znalesc ładną pasująca |
Uwierz Piotrek, że z tym jest problem... Temat przerabiałem na własnej skórze. Jeśli mogę zasugerować to lotka od Volvo V40 jest podobna do GTi, jednak i tak wymaga przeróbki i malowania. A to już przewyższy wartość lotki GTi.
londolut - 23-07-2008, 23:09
Dziś bzykając sobie po mieście odpadła mi osłona kolektora . Huk był tak wielki, że wydawać się mogło, że urwało mi pół auta Szybki pitstop u kuzyna i Colt znowu był cały Nastraszył mnie skubany...
rosomak1983 - 24-07-2008, 12:52
Ja miałem tak skorodowana osłone od kolektora ze musiałem ja oderwac bo te by mi spadła.
londolut - 25-07-2008, 21:15
Przy naszej extra pogodzie, warunkach drogowych, drożnej kanalizacji i w ogóle jazda nie jest łatwa.
Dzisiejszego dnia kończył się żywot Colta na okres tygodnia bądź dwóch. Nie wytrzymał naporu wody, pociągnął kałużę i teraz stoi na placu z cylindrami wypełnionymi po brzegi. Silnikiem nie da rady zakręcić, nawet ręką. Teraz czeka mnie gruntowny remont lub swap silnika. Zaczynam szukać... trzymajcie kciuku za uzdrawianie Colta
karolgt - 25-07-2008, 21:17
współczuje
jakim cudem woda w cylindrach ?
ale nie ma tego zlego, wsadzisz 1,6 i bedzie dobrze
londolut - 25-07-2008, 21:22
karolgt napisał/a: | jakim cudem woda w cylindrach ? | Jechałem ok. 15-20km/h i robiła się fala. Jak wiesz to za prawą lampką jest ten zawijas co ciągnie powietrze do filtra. Tam pociągnął, zachłysnął się i koniec. Zgasł i już więcej nie zapalił
londolut - 25-07-2008, 21:23
karolgt napisał/a: | ale nie ma tego zlego, wsadzisz 1,6 | Już rozmyślam bo remont pewnie wyjdzie więcej niż kupno 1.6 i przekładka.
Jogurt - 25-07-2008, 21:41
Tomek poganiaj pawele a najpierw ściągaj głowke i susz silnik. jak korby proste to składaj i śmigaj bo grudziądz coraz bliżej.
londolut - 25-07-2008, 21:44
Jogurt napisał/a: | Tomek poganiaj pawele |
Cytat: | TOMEK 20:42:17
kiedy jedziemy do niemiec po colta?
PAWELA 20:42:37
jak bedzie hajs
PAWELA 20:42:50
przed zlotem na bank nie dam rady;| |
Tyle Jogurcie. Jak sam czegoś nie przytargam to nic nie ruszę przed Grudziądzem.
Marcin-Krak - 25-07-2008, 21:51
londolut, - mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Tak właśnie słucham o tym co się dzieje na Śląsku i myślę - mam nadzieję, że żadnemu Mitsumaniakowi żadna wtopa się nie zdarzy - a tu takie info
londolut - 25-07-2008, 21:59
Nie chciałem się w ogóle z domu ruszać ale... no nic, trzeba było i skończyło się fatalnie
Jogurt - 25-07-2008, 22:04
szukaj na alledrogo rozbitka. jakiś czas temu był 1,6 po ostrym wjezdzie w pupkę za 1500. napisz może do tej babki z poznania ile za kpl do swapa.
Hugo - 25-07-2008, 22:05
londolut napisał/a: | dnia kończył się żywot Colta na okres tygodnia bądź dwóch. Nie wytrzymał naporu wody, pociągnął kałużę i teraz stoi na placu z cylindrami wypełnionymi po brzegi. Silnikiem nie da rady zakręcić, nawet ręką | Niesamowite. Jesteś pewien, że tak się stało?
|
|
|