Outlander II GEN Techniczne - Tuning Outlandera II
Grześku - 02-04-2009, 07:55
pablo_escobar napisał/a: | czekam, aż mi się zachce.. |
więc na masówkę nie ma co liczyć...
Hiszpan - 02-04-2009, 08:15
Pomarudzimy, ponarzekamy i w końcu pablo się zlituje nad resztą
TomekSz - 02-04-2009, 08:45
Hiszpan napisał/a: | Pomarudzimy, ponarzekamy i w końcu pablo się zlituje nad resztą |
Oj będziemy marudzić marudzić
pablo_escobar
- no sam pomyśl to tylko ze dwa / trzy miesiące i już prawie będzie po kolejce chętnych na wymianę u "mistrza tuningu"
- ewentualnie druga opcja to licencja dla Hiszpan'a i już południowy wschód masz z głowy -Ja i Grześku taką samą drogę mamy do W-wy jak i do Rzeszowa .
Jeszce tylko jakaś filia na pomorzu i otwierasz przedstawicielstwo na .... resztę świata. A tylko zamieść jeszcze te zdjęcia np. na YouTube + email - a zgłoszą się i sami japończycy
Jeszcze raz gratulacje i czekamy na decyzję
No bo wiesz, ja widzę że już bez problemu zawiąże się stowarzyszenie "napalonych" i będziemy pikietować i upraszać się przed twoim garażem
pozdrowionka
jacaga - 02-04-2009, 12:36
Ej rewelacja, efekt niesamowity świetnie to wygląda-następny w kolejce
qdyb - 02-04-2009, 14:02
bajer normalnie jak audi q5 tez chce takie jaki jest koszt takiej przerobki??co jest potrzebne??
pablo_escobar - 02-04-2009, 14:50
Niesamowity odzew Cieszę się, że się podoba.. nie spodziewałem się takiego zainteresowania, a teraz to już nie mam wyjścia..
Przez parę dni będą plany, schematy, testy w jeździe i zbieranie pomysłów.. Wasz aplauz zobowiązuje mnie do dalszej pracy
Co do podobieństw do Audi Q5, to nie wiem, bo nie przyglądałem się Audi, ale po prostu cały panel rozświetlony juz jest gdzieś na świecie, więc dodałem troszkę smaku i jest taki, jaki jest mojego autorstwa
p.s. opis techniczny, narzędzia wieczorem..
Edit by Hiszpan
Post zgłoszony ze względu na ortografię. Schematy piszemy przez ch.
Ostry - 02-04-2009, 14:53
Witam
Ja tez chce. Ustawiam sie w kolejce i niecierpliwie bede czekal
:bounce
Pozdrawiam
Ostry
Anonymous - 02-04-2009, 16:53
rzuccie okiem na ten egzemplarz....moim zdaniem cudo
Ktos go niezle odpicowal...
http://memimage.cardomain...50032_large.jpg
[ Dodano: 02-04-2009, 16:57 ]
zreszta polecam zobaczyc wiecej zdjec tego auta...
poza tym,zeby byc na czasie czy zdjecie od tylu czegos Wam nie przypomina...;)
http://www.cardomain.com/ride/2460095
pozdr
KowaliK - 02-04-2009, 17:50
Zawsze można się zorganizować i zrobić jakieś grupowe zakupy w US/JP z częściami do Outków, tylko potrzeba kogoś, kto się biegle posługuje angielskim.
Hubeeert - 02-04-2009, 18:21
KowaliK napisał/a: | tylko potrzeba kogoś, kto się biegle posługuje angielskim. |
To chyba nie jest problem?
Anonymous - 02-04-2009, 19:05
...a ja bym się wstydził w to wsiąść
KowaliK - 02-04-2009, 20:42
Hubeeert napisał/a: | KowaliK napisał/a: | tylko potrzeba kogoś, kto się biegle posługuje angielskim. |
To chyba nie jest problem? |
chyba. ;p
karol_alasz - 03-04-2009, 09:14
No namordował się koleś niemiłosiernie... szczególnie z wycięciem z czerwonego linoleum tych chlapaczy .... brrrrrrrrrr...
pablo_escobar jeżeli to Cię ucieszy jeszcze bardziej to ja też zapisuje się na tę pracę w podgrupie "zaje...fajne światła na klapę mojego Outka"
A po czemu są te atrapki na klapę co by mieć żeby nie ściągać oryginalnych póki praca w toku? (znaczy za ile?)
KowaliK - 03-04-2009, 12:09
karol_alasz napisał/a: | (znaczy za ile?) |
Komplet tych plastików z klapy na "szrocie" (czyt. z demontażu) to 300 PLN.
dab - 03-04-2009, 21:59
Ali-En napisał/a: | Tak powinno to fabrycznie wygladac!
Swietna robota! |
pewnie po lifcie, ktory zapewne w ciagu roku sie pojawi, zobaczymy
|
|
|