To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Carisme! - Czy warto się zainteresować?

Morfi - 24-02-2008, 19:30

Ja tylko 300 kilometrów i potwierdzam słowa Chooper,
Mario - 24-02-2008, 19:37

Chooper napisał/a:
EXE wcale nie była najbogatsza
Że najbogatsza to nie pisałem :P tylk że limitowana :biggrin:

A Carisma kupiona była w odległości 55 km ode mnie :P

Juiceman - 24-02-2008, 19:41

Chooper napisał/a:
EXE wcale nie była najbogatsza, bo często zdarzały sie przy tych podgrzewanych siedzeniach szyby z tyłu kręcone korbką :P

Chooper wersja EXE była tylko z korbkami z tyłu - el. szybki można było chyba dokupić ;) i skończmy o tych korbkach bo mnie trafi ;p i w przyszłym miesiącu zamontuje elektrykę ;p

t_a_s - 24-02-2008, 19:46

Nie mam jak tam dojechać, bo nie mam autka, a zorganizowanie transportu nie jest takie proste, generalnie wchodzą w grę Warszawa i Białystok, ew. okolice powyższych, na Śląsku jest mnóstwo carism, sprowadzonych z Niemiec np taka

http://moto.allegro.pl/it...limatronik.html

Mario - 24-02-2008, 19:49

Tam masz bliżej niż do Warszawy a o Śląsku to już nie wspomne :mrgreen:
t_a_s - 24-02-2008, 20:31

Mąż się uczepił, że jest wymyty silnik, ja nie mam na niego już siły, kupimy w końcu jakieś mondeo, albo coś innego, co jest dostępne na naszym lokalnym rynku.
Cezar - 24-02-2008, 20:37

t_a_s napisał/a:
Mąż się uczepił, ....., ja nie mam na niego już siły

t_a_s, to uzyj troche kobiecych sztuczek i bedziesz miala to co Ty chcesz a nie maz :wink:

ale co ja bede Tobie tlumaczyl 8) :D

Mario - 24-02-2008, 20:39

A ja mam pytanie...o co chodzi z tym że silnik jest myty ? Co to znaczy ?
t_a_s - 24-02-2008, 20:48

Że umyty specjalnie do sprzedaży i nie widać ewentualnych wycieków itp.
Mario - 24-02-2008, 20:49

Aha...to jak tak to przecież teraz nie myje pewnie silnika codziennie od zrobienia zdjęć...To możnaby podjechać i zobaczyc :D
Juiceman - 24-02-2008, 21:16

t_a_s napisał/a:
kupimy w końcu jakieś mondeo,

To już jest krowa w utrzymaniu ja popatrzę co jest na dolnym śląsku i może coś się znajdzie ciekawego do sprawdzenia ;) )
Edit:
Tylko jedna oferta która wpadła mi w oko reszta to jakieś 96 rok i GDI,
Autko ładnie się prezentuje rocznik co prawda nie najnowszy... zresztą sami ocencie:)
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4466507

Anonymous - 24-02-2008, 21:24

t_a_s napisał/a:
kupimy w końcu jakieś mondeo,

miałem kilka sztuk mk I i mk II , mondeo to świetne samochody , strasznie po nich jadą ci, co zazwyczaj kupili je na giełdzie lub w komisie od szwindlarza, zajeżdzone , zakatowane, ogólnie złomy.Smutne ale prawdziwe.

Ja zawsze kupowałem osobiście w Niemczech, silnik Zetec nie do zaj...żdzenia, zawieszenia perfekcja, świetnie się prowadziło, zero korozji, wyposażenie zazwyczaj FULL.
Silnik 1.8 i 2.0 sa bardzo dobre i niezawodne, 1.6 miało wady fabryczne i jest nipolecane zresztą obydwie wersje 90 i 95KM tu muły.
Moje mundki zawsze latały na benzynie, wspominam je z wielkim szacunkiem i nostalgią.

Wiem że MK III, miało problem z korozją, ale każdy marka ma jakieś wpadki :wink:

Moim następnym autem będzie albo Carisma MSX , albo SAAB 9-5 albo właśnie mondeo ST220 MK III. Choć narazie jestem wpełni zadowolony z Cari , która ma duszę jak Mundek.

pzdr

t_a_s - 24-02-2008, 21:29

piter23, mieliśmy mondeo z silnikiem 2.0, niestety rdza go jadła, ale fakt jeździło nim się super, z tyłu tyle miejsca, że szok. Teraz szukam czegoś niezawodnego i nie rdzewiejącego, bo znów zaraz mąż mi sprzeda, no i bardziej oszczędnego, bo przy moim stylu jazdy zjadał i z 12 litrów benzyny :)
Mario - 24-02-2008, 21:30

piter23 napisał/a:
silnik Zetec
Bardzo dobry :)
piter23 napisał/a:
nie do zaj...żdzenia

:D otóz to

t_a_s pisałaś że Warszawa także moze być to może takie co ?

1. http://otomoto.pl/mitsubishi-carisma-C4474074.html (chwilowo niedostępne otomto)

Robson86 - 24-02-2008, 21:41

Maska jakas pofaldowana, nerka prawa krzywa,reflektor prawy inny (jasniejszy) niz prawy, blotnik tez cos nie teges, maska krzywo zachodzi na reflektor....
Przynajmniej koles nie sciemnia i nie pisze ze bezwypadkowy :D
pozdroo