MitsuManiaki.com - Niech NAS widzą i My siebie na drodze!!!!
Anonymous - 21-05-2006, 14:45
HEHE! Ja miałem to samo w 3mieście wczoraj
Ale powiem szczerze że jak byłem w klubie seicento to na drodze sie pozdrawialiśmy(szczególnie seicento BRUSH-miałem takiego ) w całej Posce
Myśle że i nam wejdzie to w krew ja pozdrawiam wszystkich z miśkami na drodze
brodzky - 21-05-2006, 16:12
Hmm... szkoda ze tak pozno znalazlem ten temat i byc moze za pozno ale wtrace swoje 0,03 zl
Otoz odpowiadaloby mi cos malego ale widocznego i bardziej chyba na szybie niz na lusterku. Mysle ze kotrys projekt nippo bylby najlepszy. Ktory to juz mi wszytko jedno - z daleka i tak nie wyczytam czy tam mitsubishi stoi pod znaczkiem czy mitsumaniaki. Wazne by bylo rozpoznawalne. Nie wiem czy to dobry pomysl ale ta naklejka z nr rejestracyjnym na szybie jest bardzo dobrze widoczna wiec moznaby zrobic odblaskowy srebrny znaczek mitsu i wlepic po drugiej stronie szyby. Czerwony odblask z przodu auta raczej nie bedzie w zgodzie z przepisami ale srebrny owszem. Na tylna szybe mozna ekstra czerwony by Ci, ktroych wyprzedzamy tez wiedzieli skad jestesmy . Teraz znaczek mitsu jest srebrny nie?
McDoune - 21-05-2006, 18:04
albo może nad bocznymi kierunkowskazami znaczki Mitsu (prawie tak jak w Ferrari )
Anonymous - 21-05-2006, 18:16
McDoune napisał/a: | albo może nad bocznymi kierunkowskazami znaczki Mitsu (prawie tak jak w Ferrari ) |
ale wtedy nikt nie będzie patrzył na boki , przeważnie patrzy się przed siebie i obserwuje kierowcę z naprzeciwka, naklejka na przedniej szybie będzie odpowiednim miejscem rozpoznawczym
igi - 22-05-2006, 08:13
Ankieta skończona . Wygrał projekt nr 3. Ktoś chętny do rozpoczęcia produkcji?? I co robimy z miejscem gdzie nakleić?? też ankieta?? . Ja tam bym wolał jednak lustereczko
tomusn - 22-05-2006, 08:21
no to ja poszukam coś sam, resztki z plotera gdzieś dostanę, a przecież nie chodzi o wielkie diamenty czy napisy.
Maciek - 22-05-2006, 12:15
igi napisał/a: | Ja tam bym wolał jednak lustereczko |
No ja też ale niech bedzie ta ankieta tylko może na tydzień? Mysle że sie wszyszcy zainteresowani zdaza wypowiedzieć.
Anonymous - 22-05-2006, 17:04
nie no bez przegieć z tymi ankietami bo za chwilę bedziemy robic ankietę kto nakleja znaczek:wlaściciel auta czy jego dzieci"widoczne miejsce to lusterko i szyba,niech kazdy lepi jak chce byle bu bylo widac.
igi - 22-05-2006, 17:51
arek 69, BRAWO. Jestem tego samego zdania. Te 2 miejsca są widoczne. Niech każdy klei gdzie chce (byle własniew tych 2 miejscach).
Nawet jak by wygrała szyba przednia i tak bym nie nalepił tam znaczka.
Teraz czekamy na tomusn, niech pokaże nam jak to ma wyglądac
Krzyzak - 22-05-2006, 17:52
Ja będę odruchowo na lustero spoglądał - jakoś nigdy nie patrzę na szybę. Więc nie gniewajcie się, gdy nie pozdrowię tych u których nie zauważę znaczka na lusterku.
Anonymous - 22-05-2006, 20:37
krzyzak jakoś dziwnie patrzysz...ja zawsze najpierw na kierowce...a co jak mitsu kieruje damn fu...in' hot blondie.....ja wtedy mrugam nawet jakby nie miała nalepki hehehe...
Efa! - 22-05-2006, 23:57
złośliwie przypomnę, że też czytam to forum
Anonymous - 23-05-2006, 08:02
sorry Efa, wiem że czytasz taka mała moja polityczna niepoprawność, sprawdzałem czy na forum są jacyś extremalni feminiści...hehe.w kwestii znaczka rozpoznawczego to tez uruchamiam znajomości do produkcji,,,
Anonymous - 23-05-2006, 21:34
Popieram wzór 3, dodam tylko moje sugestie; przednia szyba (strona kierowcy dół) i tylna szyba (środek dół) srebrne logo. ale wiem że i tak każdy przyklei według gustu (w kolorze i miejscu). Tylna klapa jest idealnym miejscem ale kolory aut zmuszą do dodania jakiegoś tła (np. czerwonego, czarnego). Jak ktoś będzie miał ID na misiu proszę o foto (dużo foto).
tomusn - 24-05-2006, 12:49
igi napisał/a: | Teraz czekamy na tomusn, niech pokaże nam jak to ma wyglądac |
dziś zakupiłem naklejkę tuningową - srebrnego duszka, wytnę mu 3 dziury w brzuchu
|
|
|