Gadzety - Naklejki Klubowe 2 - made by Krotka
Anonymous - 10-03-2008, 19:28
kasa już poszła więc wezmę 3 szare i 1 czerwona jak jest
Anonymous - 10-03-2008, 20:38
przelew zrobiony(10,26)-zaokrągliłem do pelnej kwoty.reszta na rozwój pozdrawiam i dzięki.
krotka - 10-03-2008, 23:43
Chciałabym bardzo prosić o dokładne sprawdzanie kwoty z przesyłką. Mitsumaniacy Apikus i
Ciastek wpłacili trochę za mało.
Jednocześnie chciałabym zaapelować do wszystkich zamawiających więcej niż 2-3 szt o wybieranie raczej przesyłki poleconej. Nie wezmę odpowiedzialności za zwykłe listy, a nie chciałabym też, żeby ktoś miał żal o to, że zapłacił, a naklejek nie ma....
Szczególnie sugerowałabym użytkownikom bartoszeek i Rafał_Szczecin dopłatę do polecenia, bo Wasze koperty będą grube, a prawdopodobieństwo, że ktoś je przeszuka licząc na to, że ktoś wysłał pocztą pieniądze jest znaczne.
akbi - 11-03-2008, 09:18
Przed momentem "obadałem" naklejki Krotki, które zamówił Czerwien.
Generalnie wszystko jest OK, lecz wiem skąd się wzięła różnica w cenie między tymi naklejkami (64gr), a naklejkami rozprowadzanymi wcześniej przez Matejkę (3zł).
Naklejki Matejki miały ...jak by to nazwać ..."trzecią warstwę" - zdecydowanie ułatwiającą naklejenie naklejki. W tych naklejkach tego nie ma i .... może być zabawa z naklejeniem ...zwłaszcza kropek i cienkich elementów loga ... a myślę, że naklejenie samych diamentów też nie będzie prostą sprawą .
Anonymous - 11-03-2008, 10:02
naklejki dotarły - dzięki
krotka - 11-03-2008, 10:59
akbi napisał/a: | Przed momentem "obadałem" naklejki Krotki, które zamówił Czerwien.
Generalnie wszystko jest OK, lecz wiem skąd się wzięła różnica w cenie między tymi naklejkami (64gr), a naklejkami rozprowadzanymi wcześniej przez Matejkę (3zł).
Naklejki Matejki miały ...jak by to nazwać ..."trzecią warstwę" - zdecydowanie ułatwiającą naklejenie naklejki. W tych naklejkach tego nie ma i .... może być zabawa z naklejeniem ...zwłaszcza kropek i cienkich elementów loga ... a myślę, że naklejenie samych diamentów też nie będzie prostą sprawą . |
do tego jest ta przeźroczysta folia
nakleja się ją na naklejkę, uważnie odkleja naklejkę z podkładu, tak żeby wszystkie elementy zostały na bezbarwnej folii, folię nakleja się na auto i delikatnie ściąga pilnują, żeby wszystkie elementy- w tym nieszczęsne kropki zotały na aucie
Bez problemu to się nakleja, tylko trzeba to robić z uwagą
Anonymous - 11-03-2008, 14:07
Czemu taka mała wiara w nasza wspaniala poczte:)
Prawde mowiac wyslij normalnie jesli mozesz a obiecuje ze w razie niepowodzenia w dostarczeniu przesylki, nie bede mial zalu tym bardziej pretensji do Ciebie. Robie to na wlasna odpowiedzialnosc.
Pozdrawiam serdecznie i czekam !
krotka - 11-03-2008, 14:14
Bartoszeeek ryzykujesz ponad 10zł, żeby wygrać ok 2zł
Gorzej niż w Milionerach.
Jak się wkurzę na Wasze skąpstwo, to powysyłam poloconym, ekonomicznym i do tego biznesu dopłacę Wtedy napewno dostaniecie naklejki, tylko będzie Wam głupio, że nie dość, że odstawiam wolontariat, to jeszcze dopłacam
piotrek204 łódz - 11-03-2008, 14:37
kaska wpłacona niestety dopiero dzisiaj.jeżeli sprawiło to klopot to z góry przepraszam.a w przyszłości sie poprawie. pozdrawiam.
akbi - 11-03-2008, 14:41
krotka napisał/a: | do tego jest ta przeźroczysta folia |
aaaaaaa... no nie skumałem że trzeba przykleić aby nakleić i później odkleić ... już wszystko jasne
krotka napisał/a: | będzie Wam głupio, że nie dość, że odstawiam wolontariat, to jeszcze dopłacam |
jak wszyscy zajmujący się Mitsumaniakowymi gadżetami ...w mniejszym lub większym stopniu
Anonymous - 11-03-2008, 17:33
Co z męczy dusza:)
już wysyłam dopłate i poprosze listem poleconym!!!
I bardzo dziękuje za troskę i obiecuję ,że już więcej nie będe:
Rafal_Szczecin - 11-03-2008, 17:36
ja chce zwyklym, bo mnie nigdy nie ma na chacie, a nie mam czasu chodzic na poczte i stac w kolejkach za poleconym
masa - 11-03-2008, 21:03
Kasa poszła Sorki że tak późno POZDRO
apikus - 11-03-2008, 21:28
apikus napisał/a: | Ja dopiszę się jeszcze na 2 czerwone.
Kasa wyslana. List zwykły bo tego nie dopisałem. |
krotka napisał/a: | Chciałabym bardzo prosić o dokładne sprawdzanie kwoty z przesyłką. Mitsumaniacy Apikus i
Ciastek wpłacili trochę za mało. |
Sorry wiem, że nie napisałem w przelewie o sposobie przesyłki, dopisałem w poście. Wydawało mi się, że wpłaciłem odpowiednio. Oczywiście dopłacam zaraz wykonam przelew.
Chciałem zwykły list, abyś nie musiała wypełniać tych wszystkich kwitków. Już dopłacone, powinno wystarczyc.
Pozdrawiam
Andrzej
Anonymous - 11-03-2008, 22:12
a ja mam pomysła - moze by tak ustalić jakieś miejsce gdzie te naklejki bedziemy naklejać.
Czesto mijam miski na trasie racibórz - katowice ( znaczy ja ich wyprzedzam a nie mijam ))) ) i wtedy nienwiem gdzie patrzeć czy to nasz czy nie nasz ......
proponuje np prawy lub lewy róg na tylnej szybie - łatwo to potem ewentualnie zdrapać....
|
|
|