To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - Oficjalna bluza mitsumaniaki - 3 tura !!!

jawaldek - 29-03-2009, 11:39

Czarcik napisał/a:
jawaldek napisał/a:
Ja przestałem czekać natomiast zaczynam podejrzewać............

Kolego, wprawdzie są opóźnienia, ale bluzę dostaniesz przed zlotem.
Widzę że masz tyle stażu na forum co oranżada gwarancji, nie wiem czy miałeś wcześniej z Boreckim do czynienia, ale nawet jeśli są opóźnienia, to wynikają one z czegoś konkretnego, więc proszę Cię 3 razy pomyśl i popytaj o opinie na temat Boreckiego innych forumowiczów zanim zaczniesz pisać takie niemądre teksty. :evil:

To znaczy że oceniasz ludzi pod względem stażu na forum???? Widzę też że Twój staż upoważnia Cię do obrażania innych?? Sprawdziłem twój profil i widzę że interesujesz się białą bronią więc tak trochę obocznie ale->> słowo jak strzała wypuszczona z łuku nie jest już do zatrzymania zanim nie trafi do celu. Czy obraziłem Boreckiego ??? Czym??? Tym że mija już tyle czasu od pisemnych obietnic i nic. Znasz takie przysłowie-Choć by skały srały to wywiąże się z danego słowa. Umowa/deklaracja pisemna jak i ustna zobowiązuje obie strony.Ja wywiązałem się i w wyznaczonym terminie wpłaciłem kwotę na trzy bluzy.Milczenie z drugiej strony odbierałem i odbieram jako lekceważenie.Jestem w stanie zrozumieć kłopoty rodzinne ale skoro,tak było napisane w wypowiedziach,był kontakt z innymi osobami z forum to można było wrzucić parę słów na uspokojenie sytuacji.Nie opinie,bo one mogą być sugestywne, lecz czyny świadczą o danych osobach.Czy Ty przemyślałeś to o czym napisałeś choćby jeden raz a do ".......... " sam dopisałeś swoją dziwną nieprzemyślaną fantasmagoryczna hipotezę i teorię.. I tak może na koniec Pozdrawiam Ciebie Życząc Wszystkiego Najlepszego

Anonymous - 29-03-2009, 13:23

nie mądruj się kolego, bo jak Tobie kiedyś się coś przytrafi, to też zbędziesz miał mało do powiedzenia a dużo do wysłuchania. a jak chcesz się tak mocno dowiedzieć to miałem identyczną sytuację przed zlotem w 2007r z flagą i choć organizowała to inna osoba, nikt poważny nie pisał głupot by potem nieudolnie je tłumaczyć. A co do tego ma moje zainteresowanie z profilu? starasz się powiedzieć dużo mądrych słów w jakiejś przyzwoitej formie
jawaldek napisał/a:
nieprzemyślaną fantasmagoryczna hipotezę i teorię
, ale wyszedł Ci luźny strumień świadomości. Jak chcesz dalej pisać wiadomości w takim stylu, to zapraszam na PW, bo nic nie wnoszą one do tematu.
iza - 29-03-2009, 22:36

TOMCIO :D po co sie złościsz hmm ja lubie jak jestes wesoły i usmiechniety
Anonymous - 30-03-2009, 22:12

Panowie spokojnie
jawaldek, rozumiem Twoja niecierpliwosc, niestety podobne obsuwy byly w przypadku kazdej partii bluz, napisalem ostatnio ze przekazuje nastepnego dnia bluzy do realizacji, do dzis czekam na paczke i jak ja dostane to napisz Wam ze juz ja mam i bluzy wysylam do Was, opoznienie z mojej strony bylo wynikiem sil wyzszych niestety i nie ma co tego tematu wywlekac,
jutro zadzwonie do firmy i dowiem sie co sie dzieje w temacie i napisze na forum

bez spiec

pozdrawiam

EDIT: Dostałem informację, że do piątku mam mieć bluzy już u siebie, więc jeśli tak będzie w weekend wysyłam je do Was.

eys28 - 08-04-2009, 20:54

daj znac czy spodziewać sie bluz na wielkanoc.doczekać sie nie mogę-byłby niezły prezent :)
mlun - 08-04-2009, 21:06

Mało prawdopodobne że na święta ją dostaniesz:P Ale w przyszłym tygodniu jeśli boreckiemu się uda wysłać to powinny już być.
Anonymous - 09-04-2009, 18:25

Witam, po paru interwencjach w koncu dzis dostalem paczki z bluzami, jutro rozsyłam je do Was.

pozdrawiam

mlun - 09-04-2009, 19:34

Super już się nie mogę doczekać:P
DJwiewiórka - 09-04-2009, 21:34

mlun napisał/a:
Super już się nie mogę doczekać :P

:) a ja cały czas czekam sobie spokojniutko, jak na wiewiórkę przystało :wink:
zastanawiam się tylko w jaki sposób uczczę ten fakt otwarcia paczki z bluzą :P

Kofi - 09-04-2009, 21:45

Borek. Jak by została jakaś L to daj znać :)
adadzio74 - 13-04-2009, 20:59

witam,
kiedy kolejna produkcja bluz?
bo nie ukrywam, że chetnie bym dwie zamówił.... (żeby zdążyć przed zlotem)

pozdro :)

DJwiewiórka - 13-04-2009, 21:17

adadzio74 napisał/a:
witam,
kiedy kolejna produkcja bluz?
bo nie ukrywam, że chetnie bym dwie zamówił.... (żeby zdążyć przed zlotem)

pozdro :)

Ty się szybko do tej tury wpisuj, bo cykl produkcyjny następnej tury potrwa do następnego zlotu :D
luknij w ten temat i pisz PW szybko gdzie trzeba

mlun - 13-04-2009, 21:57

Myślisz że jeszcze coś załatwi jak już te poszły do wysyłki?
DJwiewiórka - 13-04-2009, 22:03

mlun - nie mam pojęcia :? Jednak warto trzymać rękę na pulsie, w razie jakichkolwiek reklamacji (oby nie !! ) zawsze można doprodukować tę jedną, czy dwie dla ludzików co się niedawno zalogowali :)

[ Dodano: 13-04-2009, 22:04 ]
No i na innym forum samochodowym, gdzie jestem parę lat dłużej, też kiedyś trzeba było uzbierać ileś tam osób. Teraz można zamawiać pojedyncze sztuki i nie ma problemu, może u nas też się tak wkrótce stanie :)

Heilsberg - 16-04-2009, 19:50

Chciałbym zapytać czy paczki poszły bo poczta się nie odzywa na razie?