To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - custom COLT by pawela

Hubeeert - 20-08-2008, 21:36

Moje 0,03 PLN

1. Sprawa rozliczeń itd to sprawa dotycząca wyłącznie włascicieli i prosze tego nie roztrząsać bo wyjdę z siebie
2. mkm personalnie do Ciebie - jaki cel ma Twoje "czepliwe" podejście do tematu. Bezsensownie czepliwe. Przecież wcale nie musieli złomować GTi i na dodatek opisywać całej akcji na Forum :roll: . Wystarczyłoby znaleźć napalonego młodego na Allegro i pchnąć złoma. Daj juz spokój.

Panowie - szacunek za podejście do tematu

PiotrekSL4 - 20-08-2008, 21:37

Hej. No ten delikatny bedlook to nawet ślicznie wygląda. Ogólnie Colt bardzo zadbany ale z każdą modyfikacja/ bajerem nabiera jeszcze ladniejszej sylwetki i agresywniejszego wyglądu.

A tak poza tematem. Nie uważasz że brakuje mu troche koloru. Tz jest caly srebrny i czarny. Dokładnie jak mój lancer. Do niedawna mi sie to nawet podobalo, ale od czasu kiedy założyłem białe boczne kierunki wszystko jest wg mnie troche szare. Ratują mnie czerwone zaciski i bebny. Teraz kreca mnie auta o jakims kolorze. Np. czerwony a do niego biale fele. Takie zestawienie powala mni na kolana. Ale to tylko taka osobista dygresja. Wiadomo przecież że kolorem sie nie jeździ. :lol:

Hubeeert - 20-08-2008, 21:46

PiotrekSL4 napisał/a:
bedlook
badlook - zły wygląd
bedlook - łóżkowy wygląd??

pawela - 20-08-2008, 22:04

Hubeeert napisał/a:

1. Sprawa rozliczeń itd to sprawa dotycząca wyłącznie włascicieli i prosze tego nie roztrząsać bo wyjdę z siebie

Rozumiemy, temat zamknięty

Hubeeert napisał/a:

Panowie - szacunek za podejście do tematu

Dziękuję za docenienie szczerych intencji ;)

PiotrekSL4 napisał/a:
Hej. No ten delikatny bedlook to nawet ślicznie wygląda. Ogólnie Colt bardzo zadbany ale z każdą modyfikacja/ bajerem nabiera jeszcze ladniejszej sylwetki i agresywniejszego wyglądu.

staram się jak mogę, ostatnie słowo nie zostało powiedziane :)

PiotrekSL4 napisał/a:
A tak poza tematem. Nie uważasz że brakuje mu troche koloru. Tz jest caly srebrny i czarny. Dokładnie jak mój lancer. Do niedawna mi sie to nawet podobalo, ale od czasu kiedy założyłem białe boczne kierunki wszystko jest wg mnie troche szare. Ratują mnie czerwone zaciski i bebny. Teraz kreca mnie auta o jakims
kolorze. Np. czerwony a do niego biale fele. Takie zestawienie powala mni na kolana. Ale to tylko taka osobista dygresja. Wiadomo przecież że kolorem sie nie jeździ. :lol:

Piotrek, myślimy bardzo podobnie :wink: Gdy tylko kupiłem CA0, chciałem pomalować go na czerwono, dach i lotkę na biało, i postawić go na białych OZach.
Ale koszta malowania całości, wyciągania silnika itd... :roll:

Zostanie więc srebrny, może zmieni odcień. Ale grafitowych felg nie odpuszczę, maska, dach i lotka pewnie będą czarne. :)
Hubeeert napisał/a:
PiotrekSL4 napisał/a:
bedlook
badlook - zły wygląd
bedlook - łóżkowy wygląd??

hehehehe :D moja dziewczyna twierdzi, że jest wściekły i seksowny, więc oba zapisy pasują :)

Anonymous - 20-08-2008, 22:17

Fotki konkret...ale dekielki na felgi-MIGUSIEM mają być ze znaczkami MITSU :D
Hugo - 21-08-2008, 00:22

pawela szacunek za to co robisz ze swoim CAO.
mkm - 21-08-2008, 00:44

pawela napisał/a:

Nie mogę się zdecydować czy malować maskę na czarno i czy usuwać zapinki.

Zapinki bym zostawil zwlaszcza OMP. Patrzac na drugie zdjecie zastanawiam sie czy dachu nie zrobic pod kolor maski nawet nie ruszajac bokow, ani tylu.

Morfi - 21-08-2008, 06:50

Piekne Foty :)
Co do maski to ladniej czarna by wyglądała

Juiceman - 21-08-2008, 06:57

Pawela zrób w PH czarną maskę i zobacz jak będzie wyglądać, albo ja coś pokombinuje z PH i Ci prześle.... :mrgreen:

Edit:

pawela - 21-08-2008, 08:59

Czerwien napisał/a:
Fotki konkret...ale dekielki na felgi-MIGUSIEM mają być ze znaczkami MITSU :D

osobiście wolałbym OZ, ENKEI, albo FALKEN, ale kto wie ;)
Juiceman, wielkie dzięki za VT :D maska musi być czarna :!:
Jakbyś miał momencik mógłbyś machnąć dach i lotkę na tym foto? :lol:

maklakus - 21-08-2008, 09:58

PROSZĘ :)

- czarna maska i dach + lotka
- grafitowe felgi

to według mnie idealny przepis na prawdziwy JDM-ikowy wygląd....

Ps. zbieraj kasę na lakier i malujemy Paweł ;)

:)

tresorex - 21-08-2008, 10:21

Może jeszcze słupki? :D
londolut - 21-08-2008, 10:42

tresorex napisał/a:
Może jeszcze słupki? :D
Maska i dach styka.
Jak to wygląda :shock:
maklakus napisał/a:
Tylko teraz czy mat czy perła?
maklakus napisał/a:
- grafitowe felgi
Ja bym widział w tym projekcie czerń. Albo proszkowo albo do pieca z nimi :mrgreen:
mkm - 21-08-2008, 11:30

maklakus napisał/a:

- grafitowe felgi

plus -lusterka
-fragmenty zderzaka
-szyby

Morfi - 21-08-2008, 11:54

ale zapinki musza pozostać :)