Nasze Miśki - custom COLT by pawela
Hubeeert - 20-08-2008, 21:36
Moje 0,03 PLN
1. Sprawa rozliczeń itd to sprawa dotycząca wyłącznie włascicieli i prosze tego nie roztrząsać bo wyjdę z siebie
2. mkm personalnie do Ciebie - jaki cel ma Twoje "czepliwe" podejście do tematu. Bezsensownie czepliwe. Przecież wcale nie musieli złomować GTi i na dodatek opisywać całej akcji na Forum . Wystarczyłoby znaleźć napalonego młodego na Allegro i pchnąć złoma. Daj juz spokój.
Panowie - szacunek za podejście do tematu
PiotrekSL4 - 20-08-2008, 21:37
Hej. No ten delikatny bedlook to nawet ślicznie wygląda. Ogólnie Colt bardzo zadbany ale z każdą modyfikacja/ bajerem nabiera jeszcze ladniejszej sylwetki i agresywniejszego wyglądu.
A tak poza tematem. Nie uważasz że brakuje mu troche koloru. Tz jest caly srebrny i czarny. Dokładnie jak mój lancer. Do niedawna mi sie to nawet podobalo, ale od czasu kiedy założyłem białe boczne kierunki wszystko jest wg mnie troche szare. Ratują mnie czerwone zaciski i bebny. Teraz kreca mnie auta o jakims kolorze. Np. czerwony a do niego biale fele. Takie zestawienie powala mni na kolana. Ale to tylko taka osobista dygresja. Wiadomo przecież że kolorem sie nie jeździ.
Hubeeert - 20-08-2008, 21:46
PiotrekSL4 napisał/a: | bedlook | badlook - zły wygląd
bedlook - łóżkowy wygląd??
pawela - 20-08-2008, 22:04
Hubeeert napisał/a: |
1. Sprawa rozliczeń itd to sprawa dotycząca wyłącznie włascicieli i prosze tego nie roztrząsać bo wyjdę z siebie
|
Rozumiemy, temat zamknięty
Hubeeert napisał/a: |
Panowie - szacunek za podejście do tematu |
Dziękuję za docenienie szczerych intencji
PiotrekSL4 napisał/a: | Hej. No ten delikatny bedlook to nawet ślicznie wygląda. Ogólnie Colt bardzo zadbany ale z każdą modyfikacja/ bajerem nabiera jeszcze ladniejszej sylwetki i agresywniejszego wyglądu. |
staram się jak mogę, ostatnie słowo nie zostało powiedziane
PiotrekSL4 napisał/a: | A tak poza tematem. Nie uważasz że brakuje mu troche koloru. Tz jest caly srebrny i czarny. Dokładnie jak mój lancer. Do niedawna mi sie to nawet podobalo, ale od czasu kiedy założyłem białe boczne kierunki wszystko jest wg mnie troche szare. Ratują mnie czerwone zaciski i bebny. Teraz kreca mnie auta o jakims
kolorze. Np. czerwony a do niego biale fele. Takie zestawienie powala mni na kolana. Ale to tylko taka osobista dygresja. Wiadomo przecież że kolorem sie nie jeździ. |
Piotrek, myślimy bardzo podobnie Gdy tylko kupiłem CA0, chciałem pomalować go na czerwono, dach i lotkę na biało, i postawić go na białych OZach.
Ale koszta malowania całości, wyciągania silnika itd...
Zostanie więc srebrny, może zmieni odcień. Ale grafitowych felg nie odpuszczę, maska, dach i lotka pewnie będą czarne.
Hubeeert napisał/a: | PiotrekSL4 napisał/a: | bedlook | badlook - zły wygląd
bedlook - łóżkowy wygląd?? |
hehehehe moja dziewczyna twierdzi, że jest wściekły i seksowny, więc oba zapisy pasują
Anonymous - 20-08-2008, 22:17
Fotki konkret...ale dekielki na felgi-MIGUSIEM mają być ze znaczkami MITSU
Hugo - 21-08-2008, 00:22
pawela szacunek za to co robisz ze swoim CAO.
mkm - 21-08-2008, 00:44
pawela napisał/a: |
Nie mogę się zdecydować czy malować maskę na czarno i czy usuwać zapinki. |
Zapinki bym zostawil zwlaszcza OMP. Patrzac na drugie zdjecie zastanawiam sie czy dachu nie zrobic pod kolor maski nawet nie ruszajac bokow, ani tylu.
Morfi - 21-08-2008, 06:50
Piekne Foty
Co do maski to ladniej czarna by wyglądała
Juiceman - 21-08-2008, 06:57
Pawela zrób w PH czarną maskę i zobacz jak będzie wyglądać, albo ja coś pokombinuje z PH i Ci prześle....
Edit:

pawela - 21-08-2008, 08:59
Czerwien napisał/a: | Fotki konkret...ale dekielki na felgi-MIGUSIEM mają być ze znaczkami MITSU |
osobiście wolałbym OZ, ENKEI, albo FALKEN, ale kto wie
Juiceman, wielkie dzięki za VT maska musi być czarna
Jakbyś miał momencik mógłbyś machnąć dach i lotkę na tym foto?
maklakus - 21-08-2008, 09:58
PROSZĘ
- czarna maska i dach + lotka
- grafitowe felgi
to według mnie idealny przepis na prawdziwy JDM-ikowy wygląd....
Ps. zbieraj kasę na lakier i malujemy Paweł
tresorex - 21-08-2008, 10:21
Może jeszcze słupki?
londolut - 21-08-2008, 10:42
tresorex napisał/a: | Może jeszcze słupki? | Maska i dach styka.
Jak to wygląda maklakus napisał/a: | - czarna maska i dach + lotka | Tylko teraz czy mat czy perła?
maklakus napisał/a: | - grafitowe felgi | Ja bym widział w tym projekcie czerń. Albo proszkowo albo do pieca z nimi
mkm - 21-08-2008, 11:30
maklakus napisał/a: |
- czarna maska i dach + lotka
- grafitowe felgi
|
plus -lusterka
-fragmenty zderzaka
-szyby
Morfi - 21-08-2008, 11:54
ale zapinki musza pozostać
|
|