To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - projekt lancer

Rafal_Szczecin - 13-08-2008, 00:08

nie chce zapeszac i byc prorokiem .
do wyjazdu zostalo 15 dni szczrze powiedziawszy , to jezeli wyrobimy sie z budowa EVO bedzie to w przed ostatni dzien lub tez w dzien wyjazdu ...
felg raczej tez nie bedzie ... wszystko do d...

Anonymous - 13-08-2008, 03:47

Rafal_Szczecin napisał/a:
nie chce zapeszac i byc prorokiem .

jak zwykle sie mażesz... więcej optymizmu, uśmiechu w życiu... ;) :P

byłem dziś na warsztacie i druga strona auta jest spasowana pozostaje tylko wykończenie i spasowanie tylnego i przedniego zderzaka a potem lakierka, jutro (w sumie to już dziś) jestem umówiony na wizytę i pomoc w pasowaniu bo niestety z przednim zderzakiem i tylnym jest troche więcej rzeźby niż podejrzewaliśmy, moim celem jest jutro mieć poskładany przód i tył, potem do akcji wkracza lakiernik i po najdalej 3 dniach odbieram autko :) jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z tym co założyłem na ostateczny termin odbioru autka nie powinien przekroczyć przyszłego tygodnia, niestety prace troche się przeciagneły z przyczyn niezależnych odemnie...

a co do felg, to po dzisiejszej rozmowie z dostawcą przestałem być optymistą, ale wszystko okaże się dopiero w czwartek po południu dostawca ma mieć konkretniejszą odpowiedź od producenta, chodzi o to że zainteresowanie tym modelem felgi jest tak znikome, że aby producent ruszył taśme trzeba zebrać zamówienie na X kompletów, dlatego czas oczekiwania z miesiąca wydłużył sie w tej chwili już chyba do 2 ? wszystko okaże sie w czwartek. ludzie nie biorą tych felg bo trzeba na nie długo czekać, a trzeba czekać bo ludzie nie biorą, :roll: i kółko sie zamyka, jeżeli te felgi dotrą do mnie przed zlotem przywiozę je chodź by w bagażniku ;)

EVO będzie na zlocie. kropka.

Rafal_Szczecin - 13-08-2008, 10:11

Derpin napisał/a:
EVO będzie na zlocie. kropka

tyyya brat przywieziesz je na lawecie ;)

hehe ok skoro mowisz, ze skonczysz to trzymamy Cie za slowo :P

londolut - 13-08-2008, 10:23

Derpin napisał/a:
jak zwykle sie mażesz
Hehehe albo po prostu chciał zbudować napięcie i zasiać troszku grozy nad projektem ale mu nie pykło ;)

Do zlotu jeszcze 3 tygodnie więc może termin nie jest aż tak napięty. Wiem, że auto musi jeszcze zaliczyć tapicera ale jeśli w tym tygodniu się skończy lakierowanie i wkładanie silnika z całą mechanikom to prawie 2 tygodnie powinny wystarczyć na tapicerowanie i składanie całego wnętrza do kupy.
Ja w każdym razie mocno trzymam kciuki za powodzenie operacji przed zlotem :)

tyyya brat przywieziesz je na lawecie ;)
Nie psiocz :P
londolut - 13-08-2008, 10:24

post do usunięcia :roll:
Anonymous - 13-08-2008, 10:49

londolut napisał/a:

Wiem, że auto musi jeszcze zaliczyć tapicera ale jeśli w tym tygodniu się skończy lakierowanie i wkładanie silnika z całą mechanikom to prawie 2 tygodnie powinny wystarczyć na tapicerowanie i składanie całego wnętrza do kupy.

spoko tylko podziel sie ze mna Twoją wygraną w totka ;) :P

londolut - 13-08-2008, 10:54

Hmm czegoś tu nie rozumie, to Ty nie wygrałeś? :P

Kiedy odstawiasz Lan(s)era do tapicera?

edit: literówka

Anonymous - 13-08-2008, 11:17

Cytat:
Kiedy odstawiasz Lan(s)era do tapiecra?

gdy znajdę fotele z granatowymi wstawkami z evo 6...

mkm - 13-08-2008, 14:28

jezeli wyrobimy sie z budowa EVO bedzie to w przed ostatni dzien lub tez w dzien wyjazdu ...
Jak w TV... Powodzenia.
rafq - 17-08-2008, 04:17

mkm napisał/a:
Jak w TV... Powodzenia.

Czy to było ironiczne ? Jeśli tak to dlaczego ? Jeśli nie to proszę rozwiń myśl, ponieważ nie rozumiem Twojej wypowiedzi (może za krótka ? ale to tylko sugestia). Kolego.

Czekam z niecierpliwością na lancerka na żywo, aby obejrzeć ile serca zostało w niego włożone :)

mkm - 17-08-2008, 13:06

rafq, ewidentnie nie zrozumiales... We wszystkich programach "tuningowo-renowacyjnych" gonia terminy, a ostatnie poprawki robia na lawetach lub nawet wystawach. Obserwuje ten temat i trzymam kciuki, poniewaz projekt jest ambitny.
rafq - 17-08-2008, 13:17

I mamy jasność, nieporozumienie ewidentnie uniknięte. Czekamy na rozwój wydarzeń.
Anonymous - 20-08-2008, 11:22

mam informację dla zainteresowanych tym tematem/projektem, niestety nie są to dobre wieści... proszę o nic nie pytać bo brakuje mi już sił...

Derpin napisał/a:
EVO będzie na zlocie. kropka.

też tak macie że czasami wątpicie we własne słowa ? :cry:

jest źle, bardzo źle.... w tym momęcie już nic nie mogę obiecać....

mkm - 20-08-2008, 11:38

Derpin, ja jednak zapytam... Pisales, ze kit jest profi. Pasowanie tez szlo ponoc dobrze. Co Ci Misiek "wykrecil"? Mechanika, blacharka, lakier, braki w zaopatrzeniu czy prozaicznie kasa?
londolut - 20-08-2008, 11:45

Derpin napisał/a:
proszę o nic nie pytać bo brakuje mi już sił...
To se ne da panie Havranek. Co się stało się?
mkm napisał/a:
Mechanika, blacharka, lakier, braki w zaopatrzeniu czy prozaicznie kasa?
Domin, która opcja spowiła czarne chmury nad projektem?