Nasze nieMiśki ;-) - To mój nowy nabytek
Hugo - 02-06-2009, 23:33
Lotki napewno nie będzie, za to napewno niedługo po zakupie będzie kremowa skóra (mam w tym pewne doświadczenie ) i kilka upiększających szczegółów (białe kierunki w błotnikach itd.) Idę spać, bo za 3,5 godziny wyjeżdżam
pawliku - 02-06-2009, 23:35
Hugo napisał/a: | kilka upiększających szczegółów (białe kierunki w błotnikach itd.) | a tak z ciekawości lampy tylne też bedziesz zmieniał na poliftowe??
Piwor - 03-06-2009, 22:51
Na ostatnim zdjęciu w ofercie gala widać Cari.
Hugo - 03-06-2009, 23:05
pawliku napisał/a: | a tak z ciekawości lampy tylne też bedziesz zmieniał na poliftowe?? | Nie. Te są ładne.
Tak przy okazji: KUPIONY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cudo, cudo, cudo! Auto jest fantastyczne, automatyczna skrzynia biegów chodzi cudownie, w środku nic nie skrzypi i nie trzeszczy. Lekko twarde zawieszenie, ale do wytrzymania. Nie mogę się na niego napatrzeć
Niestety na zimnym silniku słychać popychacze, i ma oznaki korozji na tylnych nadkolach, coś na progu i na dolnych rantach drzwi. Wszystko jest do zrobienia we własnym zakresie i w tym tygodniu zajmę się rdzą. Do wymiany będą chyba przednie i tylne łączniki stabilizatora i/lub gumy drążka (zobaczę jutro jak wjadę na kanał). Więcej napiszę wkrótce, bo dzisiaj nie mam sił...
pawliku - 03-06-2009, 23:08
Hugo napisał/a: | Tak przy okazji: KUPIONY!!!!!!!!!!!!!!!!! | GRATULACJE!!!!!!!!!!
oby cię nigdy nie zawiódł
Marcin-Krak - 03-06-2009, 23:55
Hugo, uprasza się o założenie nowego tematu
Hugo - 04-06-2009, 08:53
Marcin-Krak napisał/a: | Hugo, uprasza się o założenie nowego tematu | Wiem, powoli, niech no wszystko ogarnę na spokojnie
sruba - 04-06-2009, 11:14
Hugo napisał/a: | Wiem, powoli, niech no wszystko ogarnę na spokojnie |
a ja myślę, że należałoby zachować ciągłość historii kolejnych jeździdeł i po prostu przekwalifikować temat w nazwie i przenieść do działu miśków
i nie zakładać nowego tematu
Hugo - 04-06-2009, 12:07
sruba masz rację. Jeszcze połączyć ten temat z tematem o moim byłym CAO.
sruba - 04-06-2009, 17:50
Hugo napisał/a: | sruba masz rację. Jeszcze połączyć ten temat z tematem o moim byłym CAO. |
racja.
pisz do moda
TRAWOR76 - 05-06-2009, 00:18
Gratulacje Hugo wyboru! Sam niedługo bedę szukał to odezwę się o pomoc w poszukiwaniach
Powodzonka!
|
|
|