Świętokrzyskie - Luźne rozmowy o wszystkim...
Anonymous - 06-03-2008, 15:45
zdecydowanie zeszliśmy z tematu
takie małe OT
sion2002 - 06-03-2008, 15:58
norb napisał/a: | Nooo,i PDA nadaje się w przeciwieństwie do większości nawigacji do grania w gierki z playstation ...A tak przy okazji Sion, nie masz gdzieś na dysku map europy do TT?
. |
Wiesz, że chyba kiedyś ściągnąłem sobie cos na treo. Musze poszukac. Chyba tomtom. jeśli znajde to przyniose w sobotę. Mówisz że jednak Palm OS?? Próbowałem sie trzy razy przesiąść na Windę (dwa razy na jakieś starsze iPaq i ostatnio SPV M3000) ale jednak wróciłem do Palma ;P (Aktualnie Treo 680 i Sony TJ35 chyba E2 - niegdyś na etapie "błądzenia": 2 x iPaq, Zire 71, V, T|E, Jornada 680, M505, T|T, Revo Plus, TJ 35, Treo 600, M3000) A masz moze Ty cos ciekawego na Palm OS?
kejtii napisał/a: | zdecydowanie zeszliśmy z tematu
takie małe OT |
eeeee tam Właśnie piszemy jak w temacie co robimy w wolnym czasie - czyli bawimy sie palmami
Pozdrawiam
sion2002 - 06-03-2008, 16:31
hihihi hahaha
Ale mam fatalny dzień - ale nie wolno się poddawać. Fotki, fotki, fotki. Heh - po prostu, kto będzie w sobotę na spotkanku to sobie poogląda Ogólnie nie ma sie czym chwalić. Sprawne oko zreszta wszystko wychwyci Prócz tego bardzo cieżko znaleźć mi parę chwil wolnych po pracy - jeszcze teraz, jak moja niunia zaczęła sobie dorabiać (rehabilitacja) i fruwam po okolocach Kielc jako szofer Ale teraz można - jak wspomniałeś Norb - finansowo troche odsapnąć - ba juz zaczynam widzieć oszczędności - tylko ten jeden największy MINUS!! - MMMMUUUUUUUŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ!!!!!!!!!
Robson86 - 06-03-2008, 17:42
sion2002 napisał/a: | Miałes utworzone kilka partycji? |
tak mialem dwie...ale glupi zdjecia zostawilem na pulpicie zamiast na partycji bez windy
sion2002 napisał/a: | Na krtórej były dane, na których Ci zależy |
na dysku C razem z Windowsem
sion2002 napisał/a: | Formatowałes dysk po awarii |
nie, od roku lezy w szafce
sion2002 napisał/a: | Ruszałeś cos przy nim? |
probowalem podlaczyc go pod inny komputer/ pod inny dysk (jako kieszen) ale nic Tylko jakies chinskie cyferki i literki dziwne wyskakiwaly
sion2002 napisał/a: | Jaka Winda była zainstalowana? |
xp home edition sion2002 napisał/a: | Jeśli nie, to możesz po prostu zainstalować system na innej partycji niż C:, |
i tego nie probowalem...musze chyba sprobowac jak znajde chwilke wolnego czasu
Dzieki Sion
kejtii napisał/a: | zdecydowanie zeszliśmy z tematu
takie małe OT |
standartowo zaraz przezuce do oftopicu naszego
Pozdroo
Anonymous - 06-03-2008, 19:46
Cytat: | Wiesz, że chyba kiedyś ściągnąłem sobie cos na treo. Musze poszukac. Chyba tomtom. jeśli znajde to przyniose w sobotę. Mówisz że jednak Palm OS?? Próbowałem sie trzy razy przesiąść na Windę (dwa razy na jakieś starsze iPaq i ostatnio SPV M3000) ale jednak wróciłem do Palma ;P (Aktualnie Treo 680 i Sony TJ35 chyba E2 - niegdyś na etapie "błądzenia": 2 x iPaq, Zire 71, V, T|E, Jornada 680, M505, T|T, Revo Plus, TJ 35, Treo 600, M3000) A masz moze Ty cos ciekawego na Palm OS? |
wow,imponująca kolekcja. Więc w temacie powiesz o tym znacznie więcej ode mnie który dopiero raczkuję...W niedalekiej przyszłości mam zamiar kupić w uk jakiegoś naprawde dobrego palma, póki co bawię się tylko tym co mam-Navigo w winda 4.2 CE
Robson86 - 06-03-2008, 20:24
Przenioslem do naszego offtopica
Pozdroo
sion2002 - 06-03-2008, 21:20
norb napisał/a: |
wow,imponująca kolekcja. Więc w temacie powiesz o tym znacznie więcej ode mnie który dopiero raczkuję...W niedalekiej przyszłości mam zamiar kupić w uk jakiegoś naprawde dobrego palma, póki co bawię się tylko tym co mam-Navigo w winda 4.2 CE |
Moze nie jest to wiedza strasznie wielka ale czegoś zdążyłem się nauczyć Jeśli chodzi o UK to można tam za nieduze pieniażki kupić naprawde super sprzęt. Ojciec kolegi wyjechał do stanów i planowaliśmy cos z nim zdziałać (troche elektroniki ściągnąć) ale stwierdził, że on sie na tym nic nie zna i nawet palcem sie tego nie dotknie miałeś już może jakis bliższy kontakt z Pocket PC 5 lub 6 (jednak różni się troche od CE) lub Palm OS? Teraz już załapałem Rozumiem, że TT o którym wspomniałeś to nie Tungsteen T? Podjadę jutro po pracy do kolegi - on powinien mieć w miarę nowe mapy do TomTom-a - jaką wersje masz zainstalowaną?
[ Dodano: 06-03-2008, 21:31 ]
Ehhhh
http://venus.wsb-nlu.edu.pl/~gswiech/86.html
Pamięta ktoś??
hmmm...
Anonymous - 07-03-2008, 11:15
...hmm, fakt-pokolenie dzieci neostrady nie będzie miało hardcorowego dzieciństwa
Dzięki za chęci,ale dzięki uprzejmości kumpla i jego zajedwabiście_szybkiego_jak_na_nasze_warunki_łącza(tm) ściągnąłem już i zainstalowałem wszystkie potrzebne mi mapy.Na TomTom'a . Bawiłem się Pocket PC 5,różnica pomiędzy nim a CE jest jak między win 95 a 98. W ciągu miesiąca będę celował najpierw w jakiegoś wypasionego laptopa(którego pewnie sprowadzę z USA,biedaki mają tak taniego dolara,że ludzie w uk traktują ich niemal jak świętych mikołajów ) a potem pomyślę nad dobrym PDA
Anonymous - 07-03-2008, 11:46
Alez sie rozmazylam Dziecinstwo mielismy super.. granie w kapsle, palanta (kawalkiem grubej galezi, bo kto mial juz kija prawdziwego to byl gosc ), bieganie po drzewach ( najczesciej po sliwki, jablka itp), i jeszcze gra w panstwa - rysowalo sie takie kolko na ziemi..qrcze.. zapomnialam juz nawet jak sie w to gralo.. podchody w lesie.. ech..
sion2002 - 07-03-2008, 12:48
HHHmmmmm...
Właśnie sobie uświadomiłem, że tesknie za starymi czasami No ale cóż - zycie biegnie dalej i trzeba sie jakoś dostosować Norb - to twój Ecli stał dzisiaj około 11 na budowie Mobila koło Ciebie? Podjechałem, nawoływałem i nikt sie nie pokazał.
-magda- - widzę, że nie tylko mnie się za tym tęskni Będziesz jutro na spotkanku? Norba nie pytam - on musi być - innego wyjścia nie ma
Anonymous - 07-03-2008, 15:02
Mnie raczej nie bedzie, musze jutro przygotowac auto na niedzielna gielde, a wieczorkiem - jesli moja sister zgodzi sie zajac małym - jestem wstepnie umowiona ze znajomymi na jakies male szalenstwo
sion2002 - 07-03-2008, 15:50
szkoda. W takim wypadku życze dobrej zabawy
Robson86 - 08-03-2008, 10:19
Z okazji dnia 8 semgo Marca chcialem zlożyc najlepsze życzonka dla naszych Świętokrzyskich Kobiet
Pozdroo
sion2002 - 08-03-2008, 13:54
Oczywiście dołączam się do życzeń
Anonymous - 08-03-2008, 13:59
Dzziekuje slicznie
|
|
|