To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum Dla Pań - Biżuteria dla Mitsumaniaczek :)

Anonymous - 25-05-2009, 23:39

robson napisał/a:
Sprawa wygląda tak.
Na początku tygodnia robimy zamówienie cyrkoni i musze dąc znać czy zamawiać czerwone czy nie. Więc trzebaby szybko w miare zdecydować co robimy...
Albo chociaż ile mniej więcej jest chcętnych na TE WYPOCINY :) żebym wiedział ile cyrkoniii trzeba nam....

Cena jak pisałem wcześniej 18 zawieszka, 36 kolczyki, mogą być na sztyfcie lub biglu, do wyboru...Pierścionek do tego też by dało radę jakby sie uparł...
Taniej naprawdę się nie da. Cyrkonie są drogie dosyć... Zreszta wystarczy sprawdzić w jakimś jubilerskim ile komplet z takimi cyrkoniami o wadze ok 8- 9 g kosztuje.

...no ale post robsona jest świeżutki (23-05-09), dlatego dopisałam się do listy 8)
...i chodzi mi o te wyroby, które robson zatytułował: "TE WYPOCINY" - małe kamyki (mają być czerwone) osadzone w srebrze i złączone jak 3 diamenty :mrgreen:

krotka - 28-05-2009, 17:54

chciałabym dodać od siebie, że właśnie dostałam od Robsona wisiorek z białymi kryształkami i jest śliczny :) Wykonanie świetne, jest delikatny i subtelny - cuuuudny :)

Piszę się jeszcze na czerwony :)

Dzięki Robson, świetna robota!! :) )

robson - 28-05-2009, 21:41

Moje drogie Panie.
Cyrkonie zamówione i jeśli nie nastąpi jakiś kataklizm :) to w przyszłym tygodniu myślę, że bedę produkował.

Cieszę się, że koleżance się podoba :) w rzeczywistości jest chyba ciutkę ładniejszy niż na zdjęciu :P

krotka - 28-05-2009, 22:06

robson napisał/a:
Moje drogie Panie.
Cyrkonie zamówione i jeśli nie nastąpi jakiś kataklizm :) to w przyszłym tygodniu myślę, że bedę produkował.

Cieszę się, że koleżance się podoba :) w rzeczywistości jest chyba ciutkę ładniejszy niż na zdjęciu :P

Na zdjęciu jest ładny - w rzeczywistości jest PIĘKNY :)

Anonymous - 29-05-2009, 22:42

...w takim razie ja jestem na 100% chętna na czerwonopodobny wyrób, tylko proszę mnie uświadomić jak mam wpłacić kasę (bo ile, to chyba wiem: zawieszka+kolczyki=54zł, ale jeszcze pewnie przesyłka) ...i rozumiem, że mogę wybrać zapięcie kolczyków sztyfty lub bigle?
robson - 30-05-2009, 16:54

Jak tylko będę miał cyrkonia to dam oficjalnie znać, że można się zgłaszać :)
Tak ANDA będzie można wybrać kolczyk na sztyfie lub biglu...

No ale to w przyszłym tygodniu... Sory, że tyle to trwa no ale teraz to już nie zależy ode mnie. Jak tylko dostane cyrkonie to zostaje po godzinach i bede produkował...
Pozdro

Jassmina - 01-06-2009, 12:17

Jest szansa, że na Ogólnopolskim będziemy świecić...diamentami oczywiście :wink:
zuzu - 02-06-2009, 10:49

No miejmy nadzieję, że do sierpnia się z tym wyrobisz robson :mrgreen:

szkoda tylko, że się nie udało wcześniej trochę, bo za 2 tygodnie mamy ślub z emilokiemi byłoby jak znalazł :D

robson - 02-06-2009, 12:02

No jeśli dostane szybko cyrkonie to za 2 tygodznie da rade :)
Bede robił to na bieżąco... dużo roboty z tym aż tak bardzo nie ma...
Powtarzam tylko, że to kwestia cyrkonii... no ale jestem dobrej myśli :)

Uwex - 03-06-2009, 08:48

Jestem chętny na komplecik dla żonki :) Projekt robson-a jest b.ładny . Oczywiście tak jak piszą drogie koleżanki - interesuje mnie tylko z czerwonymi kamykami .
Jak się pojawi jakaś konkretna lista , to się wpiszę ( na komplet ) . No i trzeba by było ustalić co z kasą - przedpłata ? konto ? formy przesyłki ( za ile ? ) i.t.d.

robson - 03-06-2009, 22:02

Dobra wiadomość jest taka jak widać :) a zła jest taka, że przysłali mi zamiast 150 cyrkonii, które zamawiałem tylko 50... bo tyle mieli :( Zdenerwowałem się lekko no ale w przyszły tygodniu obiecali, że będą mieli.. Kolor cyrkoni najbliższy czerwonemu - rubin...
Tak czy inaczej kilka zawieszek lub kolczyków dla najbardziej niecierliwych się wyprodukuje.
Nie wiem trochę jak to ogarnąć z zamówieniami więc może po prostu piszcie do mnie na PW co kto chce a ja odpiszę co i jak...
No i narazie kolejność zgłoszeń do wyczerpania cyrkonii...

Zawieszka - 18 pln
Kolczyki bigiel lub sztyft - 36 pln
Wysyłka 4,50 pln (polecony priorytet 4,15 + koperta bąbelkowa)
Jeśli ktoś jest zainteresowany to łańcuszek typu 'snake' taki jak na zdjęciu 45 cm za 14 pln

Przedpłata na konto ale jestem skłonny zaufać i wysłać zanim pieniądze zostaną zaksięgowane jak sie komuś bardzo spieszyc będzie... :)

A tu osoby, które zamówiły i są w trakcie realizacji :)

1. vendetta - komplet
2. koszmarek - zawieszka + łańcuszek
3. Anda - komplet
4. Jassmina - zawieszka
5. Uwex - komplet

NA CHWILĘ OBECNĄ BRAK TOWARU !

Uwex - 04-06-2009, 16:06

Lista chętnych na biżuterię :

1. vendetta - komplet
3. Anda - komplet
4. Jassmina - zawieszka
5. Uwex - komplet (kolczyki na biglu) + łańcuszek

2Fast4U - 04-06-2009, 19:41

Lista chętnych na biżuterię :

1. vendetta - komplet
3. Anda - komplet
4. Jassmina - zawieszka
6. 2Fast4U- kolczyki na biglu + zawieszka

robson - 04-06-2009, 19:46

No dobra.. koleżanka 2fast4U załatwiła sprawę na chwilę obecną... cyrkonie wyszły :(

Musimy troche poczekać drogie Panie... Ale proponuję się dopisywać do tej listy to będę wiedział ile chętnych jest na pewno...
Sorrrry za utrudnienia...

Nikka - 04-06-2009, 22:40

w razie wznowienia produkcji (mam nadzieję, że wkrótce...)

1. vendetta - komplet
3. Anda - komplet
4. Jassmina - zawieszka
6. 2Fast4U- kolczyki na biglu + zawieszka

7. Nikka : zawieszka + łańcuszek