To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - WITAMY W REGIONIE ŚLĄSK

driver73 - 05-03-2009, 19:33

witam wszystkich SLASKICH FORUMOWICZÓW :) , a w szczególnosci z regionu piekar , bytomia , chorzowa............po dwóch crx, dwóch calibrach, bmw e-36 coupe ( które , dzieki bratu skonczyło tamtej zimy na drzewie obok Bazyliki ), od prawie trzech miesiecy jestem posiadaczem 3000-czki.........................do zobaczenia na spotach i naszych RÓWNYCH JAK STÓŁ drogach :p
Paweł_BB - 07-03-2009, 08:31

pawliku napisał/a:
Paweł_BB, pochwal się nabytkiem :)

Hehe, normalne Evo VIII zrobione przez Auto GT (zestrojone przez Tuszyńskiego), kupiłem ją już prawie rok temu od Shodana (mod na evo.org.pl), aktualnie niecałe 350 KM i 450 NM (wydech, mapa, wałki, pompa itp.), reszta praktycznie seryjna poza dorzuconymi rozpórkami i stabilizatorami oraz tarczami Taroxa F2000, w planach zmiana hamulców na AP Racing pod felgi 18" oraz zawias Tein Super Street :wink:

krzychu napisał/a:
A gdzie to takim EVO parkujesz w BB?

W garażu :D
W Bielsku jest już kilka Miśków Evo, kolega ma prawie identyczną Ósemkę jak moja, jest mega kozackie białe Evo IX RS (400 KM, zawias Ohlins, klatka itp.) kolegi Wojtka, który w lutym był tym autkiem u Passonena w Finlandii pomykać po lodzie.
Kolejne czarne Evo IX (nie znam gościa, czasami go widzę w okolicach Armii Krajowej i Gościnnej) i nowe białe Evo X GSR kolegi, które właśnie się buduje chyba w 4Turbo w Katowicach i też będzie bardzo fajna bryka 8)
Oprócz tego po Bielsku jeździ jeszcze czarny X GSR i od 3 tygodni nowe czarne X MR kupione w Bielskim salonie - niestety nie znam właścicieli tych autek.
Gdzieś w ogłoszeniach widziałem na OtoMoto srebrne Evo VIII na blachach SB ale na żywo nigdy go nie widziałem, jest też niebieskie Evo przy serwisie Mitsu przy Żywieckiej.

londolut napisał/a:
W zeszły weekend był spot w B-B :)

Aha, szkoda że przegapiłem :( umawiacie się w tym temacie czy w innym?

A jak Was rozpoznać? Macie jakieś naklejki na autach? Ja mam świnkę na lewym lusterku - znak rozpoznawczy na forach Subaru :wink:

londolut - 07-03-2009, 08:41

Paweł_BB napisał/a:
Aha, szkoda że przegapiłem :( umawiacie się w tym temacie czy w innym?
Umawiamy każdego spota w świeżym temacie. Poproś Jacka (JCH), żeby dodał cię do grupy Śląsk to będziesz dostawał @ z informacją o spociku :)
Paweł_BB - 07-03-2009, 17:14

londolut napisał/a:
Umawiamy każdego spota w świeżym temacie. Poproś Jacka (JCH), żeby dodał cię do grupy Śląsk to będziesz dostawał @ z informacją o spociku :)

OK, dzięki, już się zgłosiłem :wink:

krzychu - 07-03-2009, 17:25

Ciekawe jak ja się tam znalazłem (grupa Śląsk) ale spoko fajnie że jestem.

krzychu

Anonymous - 12-03-2009, 22:16

Witam wszystkich slaskich mmaniakow. Przybywam wprawdzie z miasta golfow III, ale sam jezdze grafitowym Lancerem CB0 :mrgreen:
JCH - 12-03-2009, 23:00

krzychu napisał/a:
Ciekawe jak ja się tam znalazłem (grupa Śląsk) ale spoko fajnie że jestem.

krzychu

No jak to, kłopoty z pamięcią? ;) :) :lol:
22.01.2009 o 23:46 dostałem takiego oto maila:
Cytat:
Drogi JCH,

Użytkownik krzychu poprosił o członkostwo w Twojej grupie na Forum MitsuManiaki.com.
Aby przyjąć lub odrzucić tą prośbę odwiedź poniższą stronę:
....
:mrgreen:
krzychu - 13-03-2009, 09:41

JCH napisał/a:

Cytat:
Drogi JCH,

Użytkownik krzychu poprosił o członkostwo w Twojej grupie na Forum MitsuManiaki.com.
Aby przyjąć lub odrzucić tą prośbę odwiedź poniższą stronę:
....
:mrgreen:

hehe no może niekiedy późno klikam na forum :badgrin: .... Jeszcze muszę kiedyś poklikać i dostać ten numer klubowy. :partyman:

Krzychu

Zafirah - 29-03-2009, 22:34

Witam Ślązaków :D
Przymierzam się właśnie do kupienia Colta. Chętnie skorzystam z wszelkich rad i informacji.

londolut - 29-03-2009, 22:47

Witaj Zafirah, czuj się jak u siebie :)

Co do Colcika zapraszam do działu Chcę kupić COLT`a. Proponuję założyć sobie tam temacik i wklejać ustrzelone z allegro sztuki a reszta podpowie ci co może z nimi być nie tak. Poczytaj również inne posty w tym dziale. Dowiesz się na co zwracać uwagę i czego szukać w oglądanym aucie, żeby nie okazało się złomem.

Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań wozidełka ;)

Morfi - 29-03-2009, 22:53

Zafirah, Witam i Ja, ciesze sie ze skorzystanie z zaproszenia
heniek012 - 10-05-2009, 19:46

Witam Was wszystkich:D drodzy koledzy i kolezanki :D Posiadam Galanta 2.5 V6 kombi :D fotki dorzuce jak odzyskam swoj aparat:P a tak to tylko w Avatarze mozna obejrzec:) pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na spocie :D :partyman:
Dynamind - 16-05-2009, 21:47
Temat postu: wulkanizacja na Zagłębiu
Witam wszystkich miło, :)
chciałam podzielić sie z Wami taką refleksją,ze macie na Zagłębiu super ludzi. Akurat byłam w Dąbrowie i złapałam gumę....
:? Otrzymałam wiele pomocy od różnych ludzi , bo w sobotę prawie nie ma czynnego warsztatu wulkanizacyjnego po godz. 15.
Naprawiłam w Sosnowcu w małym warsztaciku z usługami wulkanizacyjnymi na telefon....

Miła , fachowa obsługa i bardzo szybka pomoc. Z dala od domu nieoceniona sprawa, ale zeby tam dotrzeć na kole zapasowym musiał mi ktoś bezinteresownie pomóc, za co dziękuję... :)
Niesamowite....

Pozdrawiam wszystkich , nie bójcie się pomagać

Kany86 - 02-09-2009, 19:16

Witam serdecznie Śląskich mitsumaniaków. Wprawdzie jeszcze nie jestem posiadaczem Miśka ale jest to kwestia 2-3 tygodni, myślę więc, że nadszedł czas się przywitać.
Pozdrawiam. Darek

Paweł_BB - 04-09-2009, 20:55

Witam nowych :wink: