Nasze Miśki - Colt CA4A by tresorex
mkm - 22-04-2010, 22:42
Z antena tez jest dobrze.
pawela - 23-04-2010, 11:43
wreszcie masz jakąś fajną felgę
Zielik - 23-04-2010, 12:25
a ja mam do Ciebie takie pytanko? jak Ci swieca te zarowki chromy w kierunkach z przodu? bo ja zmienilem ale swieca tak szczerze mowiac byle jak... zastanawiam sie czy nie wymienic na diademy albo wogole na pomaranczowe... moze jakas fotke bys wrzucil jakbys mial czas zrobic...
Kaucz - 23-04-2010, 20:28
Pierwsze i ostatnie foto dobre
wichura1 - 23-04-2010, 20:31
Ładny CA0, teraz klimę ładujesz?
tresorex - 25-04-2010, 17:11
Zielik napisał/a: | a ja mam do Ciebie takie pytanko? jak Ci swieca te zarowki chromy w kierunkach z przodu? bo ja zmienilem ale swieca tak szczerze mowiac byle jak... zastanawiam sie czy nie wymienic na diademy albo wogole na pomaranczowe... moze jakas fotke bys wrzucil jakbys mial czas zrobic... |
świecą normalnie na pomarańczowo jak się ściemni to zrobię fotkę
wichura1 napisał/a: | Ładny CA0, teraz klimę ładujesz? |
nie mam tyle wolnych środków
tresorex - 25-04-2010, 21:45
Migacze
i link do filmu
http://www.youtube.com/watch?v=2S8Q0ro1fmw
tresorex - 27-04-2010, 22:24
znudził mi się czarny kolor zacisków i przemalowałem je dzisiaj
Mam nadzieję że będzie się trzymał równie dobrze jak poprzedni czarny kolor. Na czarno z obawami pomalowałem zwykłym hammeritem... i tu zaskoczenie... po wyczyszczeniu szczoteczką do zębów wyglądały jak świeżo pomalowane (wcześniej malowałem wysokotemperaturową w spreju i rdza przebiła się po pierwszym lepszym deszczu tak że czarny został jako podkład pod srebrny )
tresorex - 20-05-2010, 07:35
niedawno wymiana szyby
i ostatnio stuknęło     
no więc przytargałem od Kleja jego fotele z GLXi...
Wybebeszyłem swojego ze sprzątaniem we wszystkich zakamarkach...
kanapa
jeden z foteli
wysprzątany bagażnik
Dodatkowo mam też boczki... patrzcie różnicę!!!!!
Mam auto odmłodzone w środku o 200k
tresorex - 26-05-2010, 23:02
ok, lampka zamontowana
prezentuje się tak:
Podsufitka trudno dawała się kształtować więc załamanie nie wygląda zbyt ładnie ale postaram się to poprawić
od kierowcy
i pasażera
to światełko zapala się razem z drzwiami lub można je włączyć przy zamkniętych drzwiach (zupełnie tak samo jak oryginalna na środku)
a tu lampki do czytania
W warunkach bojowych wygląda to tak:
przy zamkniętych drzwiach
przy otwartych
same lampki do czytania
tak całość oświetla kokpit
a tu tylko jedna lampka do czytania dla pasażera
i na deser
Hugo - 27-05-2010, 08:03
Świetnie wyszedł ten manewr z lampką podświetlenia. Bardzo mi się to podoba tylko popraw mocowanie lampki. I wyczyść podsufitkę. Vanish czyni cuda.
fasola31 - 27-05-2010, 09:15
Przeczytałem Twój temat i jestem pod wrazeniem. Co do fotleli to szkoda ze nie welur... a wczesniej jakie miełes nie czasem takie same???
harpagan - 27-05-2010, 10:41
Tres - stylowo robisz najfajniejsze "tunningi" w colcie.
Caly temat podświetlenia wnętrza ocena celująca.
Po przesiadce do colta z szyberdachem, gdzie lampka jest z przodu i jest zdecydowanie mocniejsza muszę przyznać, że w końcu dopiero się te podświetlenie przydaję.
tresorex - 27-05-2010, 11:32
Hugo napisał/a: | Świetnie wyszedł ten manewr z lampką podświetlenia. Bardzo mi się to podoba tylko popraw mocowanie lampki. I wyczyść podsufitkę. Vanish czyni cuda. |
będę jeszcze poprawiał bo również nie jestem zadowolony z tego jak wizualnie wyszło zamocowanie
fasola31 napisał/a: | Co do fotleli to szkoda ze nie welur... a wczesniej jakie miełes nie czasem takie same??? |
takie się trafiły to kupiłem, wcześniej miałem identyczne
harpagan napisał/a: | Tres - stylowo robisz najfajniejsze "tunningi" w colcie.
Caly temat podświetlenia wnętrza ocena celująca. |
dzięki
tresorex - 01-07-2010, 07:45
Kilka njusów:
1) jeździłem kilka dni bardzo eco i spalanie w mieście wyszło mi 6,96l/100km (100% miasto!)
2) coltem od kupna zrobiłem już 60 000 km
3) odnowiłem osłonę kolektora musi się trochę przybrudzić bo świeci się jak...
3) wymieniłem chłodnicę płynu wspomagania
stara i nowa dla porównania. Stara była posztukowana z kawałków węża ogrodowego
tak to wygląda
|
|
|