Nasze Mi¶ki - Historia mojego upartego Mi¶ka czyli Projekt C58/3A
Hubeeert - 07-08-2007, 19:43
Ja tez mam taka nadzieje. Zobaczymy. Mozliwe, ze bede go musial zabrac w trybie ekspresowym i wtedy wyladuje w Bialymstoku u Jacka.
Anonymous - 07-08-2007, 22:58
Szkoda, że o rok za póĽno...
Zrób jakie¶ fotki i wstaw.
Grze¶ku - 09-08-2007, 15:32
No i jakie wie¶ci?
Hubeeert - 09-08-2007, 15:44
A juz jest sobota Jak ten czas leci
Grze¶ku - 09-08-2007, 15:49
Hubeeert napisał/a: | W sobote jade zobaczyc Miska... |
tiiaaaa, niedoczytanie z mojej strony
truespinmice - 09-08-2007, 16:44
no to dawaj dawaj do tej soboty, bo i ja sie doczekać nie moge a w sobote wyjeżdżam na urlopa
Hubeeert - 12-08-2007, 20:53
Bylem.
Widzialem.
Zostalo zamontowac nowa turbine do ktorej uszczelki zostaly juz zamowione. 200zl.
Za 2 tygodnie samochod bedzie skonczony.
TNT - 14-08-2007, 22:55
Hubi mowiles ze wyladuje u mnie. Nie ma problemu dostanie miejsce obok Morisa Zdala od pojazdow jezdzacych na codzien a jedynie pieknie wygladajacych.
Hubeeert - 16-08-2007, 20:33
Zeby musial patrzec jak Hanka jezdzi a On nie? Nigdy w zyciu
UK wita Was.
Pytanie podchwytliwe - co oprocz swiatel musze zrobic w UK zeby nim spokojnie i legalnie jezdzic?
Rafal_Szczecin - 16-08-2007, 20:39
Hubeeert napisał/a: | Pytanie podchwytliwe - co oprocz swiatel musze zrobic w UK zeby nim spokojnie i legalnie jezdzic? |
ubezpieczyc (tak jak kiedys rozmawialismy bedziesz drozej placil )
i wsio ?
to co Hubert wyrobisz sie na zlot w strykowie i przyjedziesz Coltem czy raczej nie ?
Hubeeert - 16-08-2007, 20:44
Rafal_Szczecin napisał/a: | wyrobisz sie na zlot w strykowie i przyjedziesz Coltem czy raczej nie ? | na 99% tak. Zostalo juz tylko turbosprezarke zalozyc. W tym tygodniu
Rafal_Szczecin - 16-08-2007, 20:45
no dobra a co do zagadki , to wygralem ? czy cos jeszcze musisz zrobic prcz wymiany swiatel i ubezpieczenia .
Hubeeert - 16-08-2007, 20:46
Rafal_Szczecin napisał/a: | no dobra a co do zagadki , to wygralem ? czy cos jeszcze musisz zrobic prcz wymiany swiatel i ubezpieczenia . |
Nie jestem pewny czy Road Tax nie musze oplacic
Rafal_Szczecin - 16-08-2007, 20:52
a jak z rejestracja ? musisz u nich zarejestrowac auto ? czy samochod moze jezdzic na polskich ?
wlasnie i jak to sie ma do przepisow, bo jezeli mozesz jezdzic na polskich to co z ubezpieczeniem w polsce ( jak wiadomo kazde auto zarejestrowane w PL, nawet te nie jezdzace musi miec oplacane OC )
no i kolejne pytanie , jak tam w UK z dostepnoscia czesci do Twojego Mirage ?
Hubeeert - 16-08-2007, 21:03
Rafal_Szczecin napisał/a: | a jak z rejestracja ? musisz u nich zarejestrowac auto ? czy samochod moze jezdzic na polskich ? | moze na polskich ale ja mam jeszcze czarne.
Rafal_Szczecin napisał/a: | wlasnie i jak to sie ma do przepisow, bo jezeli mozesz jezdzic na polskich to co z ubezpieczeniem w polsce ( jak wiadomo kazde auto zarejestrowane w PL, nawet te nie jezdzace musi miec oplacane OC ) | nijak - musze oplacic z tego co wiem. Tu chce sie tylko upewnic.
Rafal_Szczecin napisał/a: | no i kolejne pytanie , jak tam w UK z dostepnoscia czesci do Twojego Mirage ? | Tak jak w Polsce. Znaczy z USA i Japonii da sie sciagnac
|
|
|