Nasze Miśki - Galant V6 Juiceman'a
Anonymous - 16-11-2008, 16:30
Hi-Contrast?
Kmer - 16-11-2008, 17:18
Ja już wiem co to ma być,
nie będą to HC,ale powinno dać rade z tego co widziałem,
ale niech się wypowie sam autor modyfikacji.
Juiceman - 16-11-2008, 17:34
Autorem i wykonawcą tej jakże pięknej modyfikacji jest Bartek vel deejay, modyfikacja dokonana podczas spotu w Jaworze
A tu fotka z modyfikacji:
Co prawda też nie HC ale daje rade , a wymiana polegała na zmianie żarówek na żarówki koloru pomarańczy:)
Anonymous - 16-11-2008, 19:12
Diody czy żarówki? Jeśli to pierwsze - jakie? Moim zdaniem wygląda to super! Mały mankament - 240 km niedoświetlone.
Zwróć uwagę, jak będzie to wyglądało po kilku dniach. W obu autach wymieniałem żarówki - w Mr.White na czerwone, a w Corleone na niebieskie - jak w oryginale (dwie były spalone i musiałem wymienić, a że niebieski nowej żarówki miał inny odcień niż ten oryginalny, wymieniłem wszystkie żarówki). W obu przypadkach kolor żarówek wypalił/stopił się - czerwone świecą na pomarańczowo, a niebieskie na żółto.
Juiceman - 16-11-2008, 19:31
Żarówki ,240 w Galantach posiada osobne oświetlenie mała żarówka doświetlająca, niestety jej nie miałem . (tak przynajmniej zostałem poinformowany ). Jeśli się dopalą/wypalą kupie następne albo po wypaleniu będą miały kolor pasujący do tapicerki to zostawię:)
deejay - 16-11-2008, 19:37
gregorbu spoko żarówki sa oryginalne nie jakies tam made in China na pewno sie tak szybko nie wypala u mnie swieciły rok czasu i kolor pozostał bez zmian efekt na żywo zajefajny brakuje tylko zaróweczki 1.2 W do podswietlenia 240 -tu brawo Juice
Juiceman - 16-11-2008, 19:42
deejay napisał/a: | gregorbu spoko żarówki sa oryginalne nie jakies tam made in China na pewno sie tak szybko nie wypala u mnie swieciły rok czasu i kolor pozostał bez zmian efekt na żywo zajefajny brakuje tylko zaróweczki 1.2 W do podswietlenia 240 -tu brawo Juice |
No wiesz ehm : ), a z nowości:
- jutro odbieram rozrząd z poczty oraz przekazuje go Plex'owi
- jutro odbieram z poczty wąż gumowy górny (łączący termostat z chłodnicą).
- -//- 2kpl. nakrętek do felg stalowych
I czekam na ramki Mitsumaniaków
Anonymous - 16-11-2008, 19:43
deejay napisał/a: | gregorbu spoko żarówki sa oryginalne nie jakies tam made in China na pewno sie tak szybko nie wypala u mnie swieciły rok czasu i kolor pozostał bez zmian efekt na żywo zajefajny brakuje tylko zaróweczki 1.2 W do podswietlenia 240 -tu brawo Juice | Super! Jak to oryginalne - kupowane w ASO? W naszych obu autach świeciły swoim kolorem tylko kilka dni.
deejay - 16-11-2008, 20:21
żaróweczki do dostania u mnie w serwisie ASO są to żaróweczki fabrycznie koloryzowane , a nie czymś malowane z których farba odpryskuje od temp.
Hugo - 16-11-2008, 20:42
deejay napisał/a: | żaróweczki do dostania u mnie w serwisie ASO | Jaka cena i jakie to żarówki? W5W?
deejay - 16-11-2008, 20:50
ok 2,5zł szt. W5W i jedna T5 do podswietlenia predkości 240 km/h
Juiceman - 22-11-2008, 19:49
Ogłoszenia Parafialne:
Niestety bez zdjęć
- Progi zostały wstępnie pomalowane hammerite'm, układ wydechowy poleciany ocynkiem
- Naklejka D - usunięta.
- Radio podłączone
- Zaślepka do halogena wstawiona
- Nowy akumulator wstawiony
- Przegląd zrobiony
- Klocki hamulcowe tył nadal nie wymienione.
W skrócie tylko tyle.
W przyszłym tygodniu rejestracja.
jacek11 - 22-11-2008, 21:03
Juiceman napisał/a: | W przyszłym tygodniu rejestracja. |
A potem......ciapećććććććććććć
i na CPN
Rafal_Szczecin - 22-11-2008, 22:33
jacek11 napisał/a: | na CPN |
zlota karte stalego klienta juz masz ?
Marcin-Krak - 23-11-2008, 01:04
Rafal_Szczecin napisał/a: | zlota karte stalego klienta juz masz ? |
Raczej z ruskimi się powinien dogadać