To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Dywaniki gumowe do galanta

krzychuzzz - 24-11-2012, 15:09

A co powiecie na takie?

http://moto.allegro.pl/mi...2803997688.html

Szkoda że nie całe gumowe :|

bluecard88 - 24-11-2012, 15:13

krzychuzzz napisał/a:
A co powiecie na takie?

http://moto.allegro.pl/mi...2803997688.html

Szkoda że nie całe gumowe :|

No wyglądają ciekawie, spasowanie powinno być ok. Ciekawe jak z jakością, ale warto pomyśleć nad takimi.

inq - 24-11-2012, 15:47

Rewelacja, ale na lato. Szkoda, że na tyle nie ma napisu bo z przodu fajnie to wygląda. Na wiosnę temat bardzo do przemyślenia. Może ktoś z Poznania by obejrzał?

PS. Koszty przesyłki jak za słonia.

krzychuzzz - 24-11-2012, 16:42

inq napisał/a:

Dokładnie na to samo zwróciłem uwagę :D

marcinzam - 24-11-2012, 17:06

Juiceman napisał/a:
Ciekawy katalog xD mam taką wannę jak na stronie 17 jakby ktoś chciał. Myślałem że to niemiec dokupił w innym sklepie xD hyhy

Ale wracając do dywaników przedliftowy katalog oferuje coś takiego :
Obrazek

to dywaniki dzielą się na przed i po lift ?

firstmate - 24-11-2012, 19:00

inq napisał/a:
Rewelacja, ale na lato. Szkoda, że na tyle nie ma napisu bo z przodu fajnie to wygląda. Na wiosnę temat bardzo do przemyślenia. Może ktoś z Poznania by obejrzał?

Koszty sa wg cennika poczty, te dywany jak widac waza ponad 5,5 kg (cena ulegla zmianie, wczesniej obliczylem najdrozsza opcje)

Przy okazji sa do obejrzenia u mnie w aucie bo mam jeszcze kilka kompletow na sprzedaz ;)

Leza idealnie, no mógłbym sie doczepic wyciecia pod uchwyd od wlewu (zupelnie niepotrzebne)

Pozdrawiam

p.s Moge wstawic fotki z srodka ale najszybciej w pon bo mi aparaty padly

Juiceman - 24-11-2012, 19:35

marcinzam napisał/a:
Juiceman napisał/a:
Ciekawy katalog xD mam taką wannę jak na stronie 17 jakby ktoś chciał. Myślałem że to niemiec dokupił w innym sklepie xD hyhy

Ale wracając do dywaników przedliftowy katalog oferuje coś takiego :
Obrazek

to dywaniki dzielą się na przed i po lift ?

Na pewno nie w kroju xD

inq - 24-11-2012, 20:45

firstmate napisał/a:
inq napisał/a:

Koszty sa wg cennika poczty, te dywany jak widac waza ponad 5,5 kg (cena ulegla zmianie, wczesniej obliczylem najdrozsza opcje)

Przy okazji sa do obejrzenia u mnie w aucie bo mam jeszcze kilka kompletow na sprzedaz ;)

Leza idealnie, no mógłbym sie doczepic wyciecia pod uchwyd od wlewu (zupelnie niepotrzebne)

Pozdrawiam

p.s Moge wstawic fotki z srodka ale najszybciej w pon bo mi aparaty padly

Czyli to Twoje? 18 zł to też dużo. Widzę, że kilka rzeczy już na Allegro sprzedałeś, więc może trzeba nawiązać współpracę z jakimś kurierem. Siódemką można przesyłać takie paczki taniej niż za 10zł. Jeśli chodzi o dywaniki to jakaś Limited Edition czy będą dostępne w większej ilości?

firstmate - 24-11-2012, 21:16

inq napisał/a:
Czyli to Twoje? 18 zł to też dużo. Widzę, że kilka rzeczy już na Allegro sprzedałeś, więc może trzeba nawiązać współpracę z jakimś kurierem. Siódemką można przesyłać takie paczki taniej niż za 10zł. Jeśli chodzi o dywaniki to jakaś Limited Edition czy będą dostępne w większej ilości?

Moje, jesli chodzi o cene to wysylam poczta, kurier moze kilka zl taniej (3 do 5zl). Limited, jeszcze sa do Lancera i do Hondy lub Cari, nie wiem musze sprawdzic.

Juiceman - 24-11-2012, 22:10

Kurier 17-18zl heheh
koral - 01-12-2012, 12:59

Zakupiłem za całe 30pln takowe jak na ilustracjach. Przód lewy pasuje idealnie (oczywiście pomijając ten kawałek podłogi z lewej strony przy siedzeniu), akurat między przyciskiem od kick-down a krawędzią z drugiej strony, nawet nic nie musiałem przycinać. Jakbym chciał dopieścić to można by trochę przyciąć gumę pod lewą nogą.

Tył trochę za wąski stąd pod spodem oryginalne dywaniki.

Producent gdzieś spod Poznania. Model dla Fabii II LX (przynajmniej tak mają wytłoczone na plecach).

Zolar - 16-12-2012, 08:10

Kupował ktoś ostatnio gumowe korytka na przód które by w miarę dobrze pasowały? Jeśli tak to proszę może jakiś link do aukcji albo sklep.

Na Allegro same jakieś takie ni w pięć....

Sunderland86 - 21-12-2012, 11:19

Odebrałem zamówione przeze mnie dywaniki - niestety tylko na tył ponieważ na przód są już niedostępne.

Co powiecie o takich :arrow: http://moto.allegro.pl/dy...2821216832.html

marcinzam - 21-12-2012, 11:52

Sunderland86 napisał/a:
Odebrałem zamówione przeze mnie dywaniki - niestety tylko na tył ponieważ na przód są już niedostępne.

oryginalne tylne jaki nr tych dywaników zamawiałeś ?

Sunderland86 - 21-12-2012, 14:17

marcinzam napisał/a:
Sunderland86 napisał/a:

oryginalne tylne jaki nr tych dywaników zamawiałeś ?

MZ311336

Jutro postaram się zrobić foty tych gumaków.