Nasze Mi¶ki - CoJ0t
londolut - 28-01-2009, 16:59
rosomak1983 napisał/a: | nie czaje nie szkoda kasy za wystawienie aukcji??? | Z tego co kojarzę to na moto.allegro.pl lub otomoto.pl jest tak, że dopiero po sfinalizowaniu transakcji pobierany jest jaki¶ %.
Rafal_Szczecin, nie złe te oczka, na serio. Do kosztu lampek pewnie dojdzie ksenon, co ?
rosomak1983 - 28-01-2009, 17:25
londolut napisał/a: | Z tego co kojarzę to na moto.allegro.pl lub otomoto.pl jest tak, że dopiero po sfinalizowaniu transakcji pobierany jest jaki¶ %. |
Tak ale transakcje tam raczej nie finalizuja sie oficjalnie jak nie trudno zauważyc. Samo wystawienie tez kosztuje tyle ze starczy na drobny fancik albo troche wachy... Wiec dla samego picu nie warto. Jak chcesz Raf±ł to my mozemy wycenic twoje cacko
roch_27 - 28-01-2009, 17:47
Rafal_Szczecin napisał/a: | przyszly
wkoncu po ponad 2 miesiacach walk przylecialy moje lampy do CoJOta z USA | no no lampki pierwsza klasa - GRATULACJE
pozdro
Anonymous - 28-01-2009, 17:52
Cytat: | londolut napisał/a:
Z tego co kojarzę to na moto.allegro.pl lub otomoto.pl jest tak, że dopiero po sfinalizowaniu transakcji pobierany jest jaki¶ %.
Tak ale transakcje tam raczej nie finalizuja sie oficjalnie jak nie trudno zauważyc. Samo wystawienie tez kosztuje tyle ze starczy na drobny fancik albo troche wachy... Wiec dla samego picu nie warto. Jak chcesz Raf±ł to my mozemy wycenic twoje cacko |
otomoto około 2 złotych kosztuje wystawienie auta. na allegro około 15 zł.
Jogurt - 28-01-2009, 17:57
rosomak1983 napisał/a: |
nie czaje nie szkoda kasy za wystawienie aukcji??? | koszt wystawienia auta na otomoto to 7-11pln więc patrz±c na sumę jaka już jest w niego władowana to piku¶.
Rafał to od wiosny Cojot służy do cruisingu? szkoda by było popsuć takie ¶wiecidełka
Anonymous - 28-01-2009, 18:03
Jogurt napisał/a: | na otomoto to 7-11pln |
:O podrożało ale to ja dawno wystawiałem jak oto dopiero zaczynało... to może dlatego teraz sie bardziej ceni± (za co¶ trzeba opłacić reklamę w tvn P)
Jogurt - 28-01-2009, 18:13
Derpin, wystawiałem kumpeli a6 po ¶wietach i tyle wzieli.
rosomak1983 - 28-01-2009, 18:13
Jogurt napisał/a: | 7-11pln |
wole 3 literki wachy A szczerze to myslałem ze drożej wyjdzie.Tak z 4 razy dorzej stad moje zdziwienie
Rafal_Szczecin - 28-01-2009, 20:04
londolut napisał/a: | Rafal_Szczecin, nie złe te oczka, na serio. Do kosztu lampek pewnie dojdzie ksenon, co ? |
a no ma cos tam zaswiecic ale zadne 8000k tylko 4200 i to dobrze ustawione .
roch_27 napisał/a: | no no lampki pierwsza klasa - GRATULACJE |
dzieki, powiem tylko tyle, ze oplacalo sie czekac i walczyc o nie, bo efekt bedzie poprostu boski : )ale to na lato Jogurt napisał/a: | Rafał to od wiosny Cojot służy do cruisingu? szkoda by było popsuć takie ¶wiecidełka |
zawsze sluzyl do cruisingu zreszta do tkaiej formy byla przewidziana jego ""budowa"
Cezar - 29-01-2009, 00:18
Rafal gratuluje nowych swieczek
Ja w USA szukalem takich do CA ale sa tylko do CJ
Rafal_Szczecin - 29-01-2009, 00:27
Cezar szukaj uwaznie, a znajdziesz i do CA
lecz trzeba liczyc sie z tym, ze mozesz zaplacic clo, u mnie byly to 3 setki, natomiast kolega ktory troche wczesniej sciagal sobie tez lampy z USA nie zaplacil ani grosza cla ,niestety tak czasem bywa.
a najgorsze jest to, ze podobny wytrwor tylko tyle,ze do civica znajde na allegro i koszta tego beda do 5 do 8 stow, czyli o polowe miejsze niz w moim przypadku i towar z PL ktorego nie trzeba szukac ,ale za to ja mam ta satysfakcje, ze praktycznie jestem pewien ,iz nie ma drugiego takiego kompletu swiecidelek w PL .
Cezar - 29-01-2009, 00:45
Rafal_Szczecin napisał/a: | Cezar szukaj uwaznie, a znajdziesz i do CA |
No to wychodzi ze slabo szukam
Rafal_Szczecin napisał/a: | lecz trzeba liczyc sie z tym, ze mozesz zaplacic clo, |
Powiedzmy ze mam na to pewien sposob
Rafal_Szczecin napisał/a: | jestem pewien ,iz nie ma drugiego takiego kompletu swiecidelek w PL . |
i to jest najwazniejsze
stary alfer - 29-01-2009, 07:17
Rafal_Szczecin napisał/a: | lecz trzeba liczyc sie z tym, ze mozesz zaplacic clo, u mnie byly to 3 setki, natomiast kolega ktory troche wczesniej sciagal sobie tez lampy z USA nie zaplacil ani grosza cla ,niestety tak czasem bywa. |
Rafał zaufaj mi, że nie otrzymał ich za po¶rednictwem PP tylko pewnie jakiego¶ kuriera.
pawela - 29-01-2009, 17:55
No dobra, to nie zazdro¶ć, ale te lampy zwyczajnie mi się nie podobaj±.
Na mój gust s± zbyt tuningowe, nie będ± pasowały do lekko wystylizowanego auta. Ale każdy ma swój gust
Rafal_Szczecin - 29-01-2009, 19:21
jak chyba wiadomo, ma to sie przede wszystkim podobac wlascicielowi a nie innym .
mi sie strasznie podobaja i chyba glownie o to chodzi
a jakie wg Ciebie powinny byc ?
i dlaczego niby nie pasuja ?
progi, dokladka do zderzaka, felgi, to dlaczego lampy maja nie pasowac ?
nie rozumiem ...
|
|
|