MitsuManiaki.com - Plastikowe Karty Klubowe
Cezar - 14-04-2009, 18:04
Laminowana juz mam, wiec teraz pora na plasticzek
Uwex - 15-04-2009, 12:37
Głosuwnąłem za plastikiem ( tylko ) - Mitsubishi to wyjątkowe auta , więc nasze klubowe karty tez powinny być wyjątkowe .
raddex - 15-04-2009, 23:02
Kartę plastikową oglądałem osobiście i stwierdzam, że produkt finalny jest dobry.
Ważne jest to, aby ktoś ładnie zaprojektował tą kartę, gdyż nie będziemy za rok znów zmieniać wyglądu. Wykonanie karty jest ok, ale projekt wg mnie słaby, jak sam Akbi stwierdził robiony na szybkiego "na kolanie". Nie możemy tego zrobić tak, że jak nikt nie wykona "dobrego" projektu to weźmiemy to co jest. Karta ma być tym razem w pełni profesjonalna.
Karta powinna mieć elegancką grafikę, logo Mitsumaniaków na froncie i dane klubowicza identyczne jak przy laminowanych kartach. Rewers też do zaprojektowania od podstaw. Żadnych dodatkowych napisów, tylko adres strony www.mitsumaniaki.com + grafika.
Proszę o przedstawienie profesjonalnych propozycji - sam nie jestem grafikiem, więc za dużo tu nie pomogę. Coś mogę przygotować ale to amatorszczyzna będzie.
mlodzianinwawa - 16-04-2009, 11:00
Ja coś zakręcę do końca tygodni O ile nie macie nic przeciwko
Mój projekt koszulki Mazowsza się podobał, więc może tu też dam radę
Mam tylko pytanie - czy można część karty zrobić matową, a np. znaczek odblaskowy ?
akbi - 16-04-2009, 11:07
mlodzianinwawa napisał/a: | znaczek odblaskowy |
niestety nie
mlodzianinwawa - 16-04-2009, 16:48
raddex napisał/a: |
Karta powinna mieć elegancką grafikę, logo Mitsumaniaków na froncie i dane klubowicza identyczne jak przy laminowanych kartach. Rewers też do zaprojektowania od podstaw. Żadnych dodatkowych napisów, tylko adres strony www.mitsumaniaki.com + grafika.
|
Nie zgadzam się co do kilku warunków(hmmm mogę?)
Awers poświęciłbym mitsumaniakom - (znaczek, strona klubowa, dane klubowicza)
Za to rewers - tylko i wyłącznie Mitsubishi - pokażę na projekcie o co mi chodzi.
raddex - 18-04-2009, 21:55
mlodzianinwawa napisał/a: | Nie zgadzam się co do kilku warunków(hmmm mogę?)
Awers poświęciłbym mitsumaniakom - (znaczek, strona klubowa, dane klubowicza)
Za to rewers - tylko i wyłącznie Mitsubishi - pokażę na projekcie o co mi chodzi. |
Poczekamy na propozycje, bo nie wiadomo jak dalej się wypowiedzieć.
Byle by za dużo jedno na drugim nie było.
Jak masz zdolności twórcze to chętnie zobaczymy Twoją propozycję.
Co do znaków zastrzeżonych Mitsubishi myślę, że trzeba by uzyskać aprobatę MMC, ale najpierw niech się projekt pojawi.
Raffil - 19-04-2009, 12:53
mlodzianinwawa napisał/a: | Ja coś zakręcę do końca tygodni O ile nie macie nic przeciwko
Mój projekt koszulki Mazowsza się podobał, więc może tu też dam radę
Mam tylko pytanie - czy można część karty zrobić matową, a np. znaczek odblaskowy ? |
Hej!
I jak tam wyglada sytuacja z tym projekcikiem.. Trzeba w koncu cos ruszyć ten temat bo przyznam sie ze czekam z niecierpliwoscia juz na proces produkcji..
Pozdrawiam
mlodzianinwawa - 19-04-2009, 22:53
Proszę was jeszcze o kilka dni cierpliwości - po prostu nie mam czasu po tyłku się podrapać
[ Dodano: 22-04-2009, 20:20 ]
Miałem mało czasu i brak weny Ale front mi się podoba
Jakość wersji JPG pozostawia wiele do życzenia - psuje cały efekt.
Jakby ktoś sobie życzył na maile mogę wysłać wersję 24 bitową.
Co do rewersu - to jakbym nie umieścił informacji i tak i tak wychodzi lipnie, dlatego postawiłem na czytelność karty.
Za to sama karta z połyskiem na znaczkach (cała karta matowa - tylko nadruki z połyskiem) wyglądałaby zajebiście.
Jak wpadnę na jakiś dobry pomysł(czyt. najdzie mnie wena) to coś jeszcze wrzucę.
[ Dodano: 23-04-2009, 15:29 ]
No i co tyle zainteresowanych było - a tu nikt się nie interesuje tematem. ;P
motke - 24-04-2009, 20:23
sorki że się wtrącę. ale czy tu nikt nie umie corela czy photoshopa? czemu to zapisujesz w jpegu? takie żeczy wykonuje się raczej w corelu. jak coś to ja moge coś pomyśleć nad nią:) tylko czy ma ktoś logo w coreku bo nie chce mi się obrysowywać. oczywiście chodzi mi o logo klubu.
Adaho_krak - 24-04-2009, 20:57
motke napisał/a: | tylko czy ma ktoś logo w coreku bo nie chce mi się obrysowywać. oczywiście chodzi mi o logo klubu. |
Ja mam, jak chcesz to poproszę e-mail na PW.
akbi - 24-04-2009, 20:59
widze motke, ze poziom Twojej wiedzy w temacie grafiki jest rowny Twojej kulturze w wypowiedziach na forum ... takze dziekujemy.
W poniedzialek zaproponuje jeszcze swoj poprawiony projekt i zrobimy ankiete.
Do tego czasu zapraszam wszystkich chetnych do przedstawienia swoich projektow kart plastikowych.
motke - 24-04-2009, 21:13
akbi napisał/a: | widze motke, ze poziom Twojej wiedzy w temacie grafiki jest rowny Twojej kulturze w wypowiedziach na forum ... takze dziekujemy. |
a co ja takiego napisałem, że osądzasz moją kulturę??? jeżeli tamten post kogoś uraził to najmocniej przepraszam.
mlodzianinwawa - 24-04-2009, 23:17
motke napisał/a: | sorki że się wtrącę. ale czy tu nikt nie umie corela czy photoshopa? czemu to zapisujesz w jpegu? takie żeczy wykonuje się raczej w corelu. jak coś to ja moge coś pomyśleć nad nią:) tylko czy ma ktoś logo w coreku bo nie chce mi się obrysowywać. oczywiście chodzi mi o logo klubu. |
Zapisuje to w Jpeg-u bo żeby wrzucić na fotosik.pl za pomocą którego umieszczam fotki - trzeba zmienić na jpeg. Proste ;]
motke - 25-04-2009, 16:19
w zasadzie tak. nie pomyślałem że trzeba to jakoś pokazać
|
|
|