To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Projekt Monster -Czyli 2 Evolucje Colta GSR :)

Anonymous - 11-02-2009, 14:33

pawela napisał/a:
Ale takie poszerzenia odpadają

no tez tak mysle to raczej na lansik a nie na wariacenie po terenie :)

rosomak1983 - 11-02-2009, 14:43

Browar napisał/a:
ale chce jeszcze mu dac okragle halogen w miejsca seryjnych

ciekawy pomysł Brow :wink: Moze takie małe od lancera CBO?
pierwszy to bad look identyczny jak ma Paweła... genialny jest...
Browar napisał/a:
ani lampki

lampke zostaw!!! Na czym bedziesz cofał? Nie pozbawiaj auta funkcjonalnosci...

pawela - 11-02-2009, 14:59

bro, no proste, ale lepiej będzie wyglądało coś takiego:

to dopiero lans :D

Anonymous - 11-02-2009, 15:00

rosomak1983 napisał/a:
pierwszy to bad look identyczny jak ma Paweła... genialny jest...

maja byc elektrownie nie male soczewkowe pipki :)

rosomak1983 napisał/a:
lampke zostaw!!! Na czym bedziesz cofał? Nie pozbawiaj auta funkcjonalnosci...

auto nie bedzie funkcjonalne - nie bede nim jezdzil na codzien czy w trasy bede go od czasu do czasu upalal :)
z lampki jak cofam nie korzystam od tego mam wsteczne ;p

Usuniete zostana zbedne dodatki typu wlasnie lampka ,antena w slupku, wycieraczka z tylu przod musi zostac hah.Bryla bedzie zwarta i solidna.SPAWAM WSZYSTKO!!! takie mialem zalozenie od poczatku :)

Rafal_Szczecin - 11-02-2009, 15:09

Browar napisał/a:
SPAWAM WSZYSTKO!!!

MOJA KREW :!:
bardzo dobrze hehe

Anonymous - 11-02-2009, 16:09

wydech też po środku ? czy z boku pod ukosem ?
Anonymous - 11-02-2009, 16:25

Derpin napisał/a:
wydech też po środku ? czy z boku pod ukosem ?

chce go umiescic po lewej tak jak w gieteju.Ale nie wiem czy sie to tam wszystko pomiesci bo jest i naped i stabilizator a pamietam w giteju mialem problem z umieszczeniem wydechu po lewej stronie bo jest wlasnie ten stabilizator.Z mkm kobinujemy konkretny wydeszek lacznie z kolektorem az do konca.Narazie mam jakiegos mugen'a do 4x4 mi dolozyl poprzedni wlasciciel zoabcze jak bedzie brzmial bez tlumika i jak z nim.
Jeszcze mam serie od gti - zobaczymy tu juz moge robic wszystko.

rafq - 11-02-2009, 17:25

Proponuję przelot z kwasówki zakończony ori wydechem :D :D :D Będzie ładny świst... :twisted:
londolut - 11-02-2009, 17:47

pawela napisał/a:
na gładko super, sam o tym myślałem ;)
Ty myślałeś a mój taki będzie.
Browar napisał/a:
widzieliscie takei poszerzenia?
pawela napisał/a:
Ale takie poszerzenia odpadają
Jestem podobnego zdania. Zobacz Browar tego, o takim cały czas myślałem.

rosomak1983 napisał/a:
Na czym bedziesz cofał?
Lampki od cofania są zintegrowane z tylnymi lampami, w zderzaku jest p-mgłowa.

Co do felg z czerwonego niemca - proponował bym coś bardziej JDM niż wielki polerowany rant np.:

Browar, co do wydechu to ja bym proponował tłumik ze ścigacz. Ustaw go pod kątem, będzie wyglądał lepiej. Wiem, że lubisz głośno a że silnik z GTi kręci się wysoko to będzie dawało radę :)

Anonymous - 11-02-2009, 21:39

rafq napisał/a:
Proponuję przelot z kwasówki zakończony ori wydechem :D :D :D Będzie ładny świst... :twisted:

kwasowke juz mam w czarnym wariacie co prawda nie z seria na koncu tylko po lewej stronie ale swist jest:) w tym chce czegos innego trzeba poeksperymentowac nie?

londolut napisał/a:
Browar, co do wydechu to ja bym proponował tłumik ze ścigacz. Ustaw go pod kątem, będzie wyglądał lepiej. Wiem, że lubisz głośno a że silnik z GTi kręci się wysoko to będzie dawało radę :)

mam taki tlumik wiec go zaloze :) po 2 Panowie raczej nie koncentruje sie na wygladzie auto ma mi sprawiac mega przyjemnosc z jazdym - moze wygladac jak złom.Ma byc nie wychylajace sie z tlumu - niepozorne
Cytat:
Jestem podobnego zdania. Zobacz Browar tego, o takim cały czas myślałem.

to jest piekne tyle ze nie wiem czy jest sens az tak to wydmuchiwac to nie ma 1001 PS zeby wygladac jak potwor.Az tak od ori wygladu chyba nie bede odchodzil - mam litosc dla blacharza a on dla mnie $)

Hubeeert - 11-02-2009, 22:10

Browar zrób poprzeczną wypolerowaną puszke jak u mnie z podwójną końcówką z samych rur z kawsówki np 2x2cale - wyglądać bedzie supe i powinno tak samo brzmieć
Anonymous - 11-02-2009, 23:28

Hubeeert napisał/a:
Browar zrób poprzeczną wypolerowaną puszke jak u mnie z podwójną końcówką z samych rur z kawsówki np 2x2cale - wyglądać bedzie supe i powinno tak samo brzmieć

niezly pomysl - dzieki, jak bede przy kosmetyce nie wykluczone ze sie skusze :)

londolut - 12-02-2009, 06:44

Browar napisał/a:
to jest piekne tyle ze nie wiem czy jest sens az tak to wydmuchiwac
Aż tak nie, ale na wzór tego. Wiadomo, że to od razu dodaje agresji, stylu i szyku. I tak chcesz poszerzać nadkola więc dlaczego tego nie zrobić gustownie. Takie naciągnięte nadkola jak ma niebiesko-brokatowy Colt pasują tylko i wyłącznie do stylu niemieckiego. Do Japończyka bardziej pasuje nisko i szeroko choć nie koniecznie przesadnie. Zrobić rozdmuch trochę mniejszy i też będzie super.
Hubeeert napisał/a:
zrób poprzeczną wypolerowaną puszke jak u mnie z podwójną końcówką
Też może wyglądać konkretnie. U Ciebie Hubert ten wydech jest zbyt mało wkomponowany w zderzak.
Jogurt - 12-02-2009, 23:14

Browar napisał/a:
rosomak1983 napisał/a:

maja byc elektrownie nie male soczewkowe pipki :)
właśnie robie taki zderzak, dalekosiężne halogenki 16cm, taki mały evo look :D 2 lata był pomysł wkońcu sie ruszyłem i robie :)
rosomak1983 - 12-02-2009, 23:58

Jogurt napisał/a:
właśnie robie taki zderzak, dalekosiężne halogenki 16cm, taki mały evo look :D 2 lata był pomysł wkońcu sie ruszyłem i robie :)

hehe moze ja bym tez zrobił tak u siebie zderzak jako tako mam bardziej przystosowany...