Nasze Miśki - Projekt Monster -Czyli 2 Evolucje Colta GSR :)
Anonymous - 11-02-2009, 14:33
pawela napisał/a: | Ale takie poszerzenia odpadają |
no tez tak mysle to raczej na lansik a nie na wariacenie po terenie
rosomak1983 - 11-02-2009, 14:43
Browar napisał/a: | ale chce jeszcze mu dac okragle halogen w miejsca seryjnych |
ciekawy pomysł Brow Moze takie małe od lancera CBO?
pierwszy to bad look identyczny jak ma Paweła... genialny jest...
Browar napisał/a: | ani lampki |
lampke zostaw!!! Na czym bedziesz cofał? Nie pozbawiaj auta funkcjonalnosci...
pawela - 11-02-2009, 14:59
bro, no proste, ale lepiej będzie wyglądało coś takiego:
to dopiero lans
Anonymous - 11-02-2009, 15:00
rosomak1983 napisał/a: | ciekawy pomysł Brow Moze takie małe od lancera CBO?
pierwszy to bad look identyczny jak ma Paweła... genialny jest... |
maja byc elektrownie nie male soczewkowe pipki
rosomak1983 napisał/a: | lampke zostaw!!! Na czym bedziesz cofał? Nie pozbawiaj auta funkcjonalnosci... |
auto nie bedzie funkcjonalne - nie bede nim jezdzil na codzien czy w trasy bede go od czasu do czasu upalal
z lampki jak cofam nie korzystam od tego mam wsteczne ;p
Usuniete zostana zbedne dodatki typu wlasnie lampka ,antena w slupku, wycieraczka z tylu przod musi zostac hah.Bryla bedzie zwarta i solidna.SPAWAM WSZYSTKO!!! takie mialem zalozenie od poczatku
Rafal_Szczecin - 11-02-2009, 15:09
Browar napisał/a: | SPAWAM WSZYSTKO!!! |
MOJA KREW
bardzo dobrze hehe
Anonymous - 11-02-2009, 16:09
wydech też po środku ? czy z boku pod ukosem ?
Anonymous - 11-02-2009, 16:25
Derpin napisał/a: | wydech też po środku ? czy z boku pod ukosem ? |
chce go umiescic po lewej tak jak w gieteju.Ale nie wiem czy sie to tam wszystko pomiesci bo jest i naped i stabilizator a pamietam w giteju mialem problem z umieszczeniem wydechu po lewej stronie bo jest wlasnie ten stabilizator.Z mkm kobinujemy konkretny wydeszek lacznie z kolektorem az do konca.Narazie mam jakiegos mugen'a do 4x4 mi dolozyl poprzedni wlasciciel zoabcze jak bedzie brzmial bez tlumika i jak z nim.
Jeszcze mam serie od gti - zobaczymy tu juz moge robic wszystko.
rafq - 11-02-2009, 17:25
Proponuję przelot z kwasówki zakończony ori wydechem Będzie ładny świst...
londolut - 11-02-2009, 17:47
pawela napisał/a: | na gładko super, sam o tym myślałem | Ty myślałeś a mój taki będzie.
Browar napisał/a: | widzieliscie takei poszerzenia? |
pawela napisał/a: | Ale takie poszerzenia odpadają | Jestem podobnego zdania. Zobacz Browar tego, o takim cały czas myślałem.
rosomak1983 napisał/a: | Na czym bedziesz cofał? | Lampki od cofania są zintegrowane z tylnymi lampami, w zderzaku jest p-mgłowa.
Co do felg z czerwonego niemca - proponował bym coś bardziej JDM niż wielki polerowany rant np.:
Browar, co do wydechu to ja bym proponował tłumik ze ścigacz. Ustaw go pod kątem, będzie wyglądał lepiej. Wiem, że lubisz głośno a że silnik z GTi kręci się wysoko to będzie dawało radę
Anonymous - 11-02-2009, 21:39
rafq napisał/a: | Proponuję przelot z kwasówki zakończony ori wydechem Będzie ładny świst... |
kwasowke juz mam w czarnym wariacie co prawda nie z seria na koncu tylko po lewej stronie ale swist jest:) w tym chce czegos innego trzeba poeksperymentowac nie?
londolut napisał/a: | Browar, co do wydechu to ja bym proponował tłumik ze ścigacz. Ustaw go pod kątem, będzie wyglądał lepiej. Wiem, że lubisz głośno a że silnik z GTi kręci się wysoko to będzie dawało radę |
mam taki tlumik wiec go zaloze po 2 Panowie raczej nie koncentruje sie na wygladzie auto ma mi sprawiac mega przyjemnosc z jazdym - moze wygladac jak złom.Ma byc nie wychylajace sie z tlumu - niepozorne Cytat: | Jestem podobnego zdania. Zobacz Browar tego, o takim cały czas myślałem. |
to jest piekne tyle ze nie wiem czy jest sens az tak to wydmuchiwac to nie ma 1001 PS zeby wygladac jak potwor.Az tak od ori wygladu chyba nie bede odchodzil - mam litosc dla blacharza a on dla mnie $)
Hubeeert - 11-02-2009, 22:10
Browar zrób poprzeczną wypolerowaną puszke jak u mnie z podwójną końcówką z samych rur z kawsówki np 2x2cale - wyglądać bedzie supe i powinno tak samo brzmieć
Anonymous - 11-02-2009, 23:28
Hubeeert napisał/a: | Browar zrób poprzeczną wypolerowaną puszke jak u mnie z podwójną końcówką z samych rur z kawsówki np 2x2cale - wyglądać bedzie supe i powinno tak samo brzmieć |
niezly pomysl - dzieki, jak bede przy kosmetyce nie wykluczone ze sie skusze
londolut - 12-02-2009, 06:44
Browar napisał/a: | to jest piekne tyle ze nie wiem czy jest sens az tak to wydmuchiwac | Aż tak nie, ale na wzór tego. Wiadomo, że to od razu dodaje agresji, stylu i szyku. I tak chcesz poszerzać nadkola więc dlaczego tego nie zrobić gustownie. Takie naciągnięte nadkola jak ma niebiesko-brokatowy Colt pasują tylko i wyłącznie do stylu niemieckiego. Do Japończyka bardziej pasuje nisko i szeroko choć nie koniecznie przesadnie. Zrobić rozdmuch trochę mniejszy i też będzie super.
Hubeeert napisał/a: | zrób poprzeczną wypolerowaną puszke jak u mnie z podwójną końcówką | Też może wyglądać konkretnie. U Ciebie Hubert ten wydech jest zbyt mało wkomponowany w zderzak.
Jogurt - 12-02-2009, 23:14
Browar napisał/a: | rosomak1983 napisał/a: | ciekawy pomysł Brow Moze takie małe od lancera CBO? |
maja byc elektrownie nie male soczewkowe pipki | właśnie robie taki zderzak, dalekosiężne halogenki 16cm, taki mały evo look 2 lata był pomysł wkońcu sie ruszyłem i robie
rosomak1983 - 12-02-2009, 23:58
Jogurt napisał/a: | właśnie robie taki zderzak, dalekosiężne halogenki 16cm, taki mały evo look 2 lata był pomysł wkońcu sie ruszyłem i robie |
hehe moze ja bym tez zrobił tak u siebie zderzak jako tako mam bardziej przystosowany...
|
|
|