To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Sklep internetowy mitsumaniaki.com

igi - 19-04-2006, 08:40

Maciek napisał/a:
Czekamy niecierpliwie na cenniczek (orientacyjny) ale patrząc jak szło z flagami to jestem pełen obaw :(

Macku troche entuzjazmu. Ojciec dyrektor Firencjusz I robi co moze

Rafal_Szczecin - 19-04-2006, 10:07

adams12 napisał/a:
ja tez zrezygnowalem z kurtki... a tak sie napalilem na nia :|

Adams ja mam dokladnie tak samo, strasznie sie napalilem ale odpuscilem ... :( i czekam na jakas mitsumaniakowa , mam nadzieje ze w przystepnej cenie .

Maciek napisał/a:
Czekamy niecierpliwie na cenniczek (orientacyjny) ale patrząc jak szło z flagami to jestem pełen obaw :(

wydaje mi sie ze niestety Maciek ma racje :(
ludzie przez jaki czas sie zbierali zeby powplacac po te niecale 50 zł i zebralo sie 21 osob(a na poczatku tylu chetnych), a co tu dopiero mowic o 50 maskach , gdy np bedziemy zamawiac koszulki w cenie 30~40 zł (czyli ceny podobne do flag) :|

Firebee - 19-04-2006, 10:28

no nie ukrywam ode mnie to juz nie zalezy.. Ja przygotowuje Wam mozliwosci zakupu. Czy one sa duze czy nie... Nie ma co wymagac od powaznej firmy, ze bedzie nam sprzedawac na sztuki.. W Helyo pojda nam na reke, natomiast tu zalezy tylko i wylacznie od nas..
Pozdrawiam
Firek

Maciek - 19-04-2006, 20:14

igi napisał/a:
Maciek napisał/a:

Macku troche entuzjazmu. Ojciec dyrektor Firencjusz I robi co moze

Wiem że kilku luzdi na forum robi co może ale cała reszta woli wywalić po pare broców niż np kupić flagę czy koszulkę. Wiadomo ze nikt na kasie nie śpi i jak nie ma to nie urodzi ale kwoty 30-50 zł to nawet ja wydole na lewo pomimo że moja Żonka szuka pracy i mamy 10-letnie bliźniaki na utrzymaniu więc sie nie przelewa.
Pozdro dla Wszystkich

Anonymous - 19-04-2006, 20:30

jakby bylo zainteresowanie to ja moge zalatwic bluzy z kapturem i kieszenia z przodu bardzo porzadnej jakosci i mozliwe ze z haftowanym logo... orientacyjna cena ok. 100zl minimalne zamowienie 20szt.

specyfikacja bluz:
340 g/m², 80 % bawełny, 20 % poliestru (Sport Grey: 90 % bawełny, 10 % poliestru), ściągany kaptur z podszewką, kieszeń-kangurka z podwójnym szwem.
Kolory: White, Black, Sports Grey, Navy, Indigo Blue, Light Blue, Red, Orange, Forest Green, Ash, Sand
Rozmiary: S, M, L, XL, XXL

raddex - 19-04-2006, 20:59

Do Firebee:

Co do promostars, to moge zapewnic, ze produkty sa dobrej jakosci. Miedzy innymi zamawiali tam klubowicze z Honda Trojmiasto (mam kolege w pracy, ktory nalezy do klubu). Widziałem te produkty (kurtkę wiatrową czy tam deszczowa, bluzę i t-shirty) i sa elegancko wykonane - bardzo ladnie wyszyte logo, dobre gatunkowo produkty. Wada jest to, ze jest duza ilosc minimalna zamowienia, czym mniej tym drozej (ale tak jest wszedzie)
A za pomoc w kontakcie z ta firma, Firku nie trzeba dziekowac - jestem przeciez Mitsumaniakiem i zalezy mi na nas wszystkich :) Zobaczymy jak rozmowy pojda. :mrgreen:

Cezar - 20-04-2006, 01:11

A wlasnie w promostar nie ma bluz z kapturem i tu bedzie mogl sie wykazac Borecki :wink: :mrgreen:
Jak cos to wstepnie pisze sie na taka bluze :P

Firebee - 20-04-2006, 12:29

No wlasnie druga osoba ktora sie tym zajmuje to Borek i on przedstawi specyfikacje swoich produktow jak tylko bedzie takowe mial
Anonymous - 20-04-2006, 13:45

Tak jak wiadomo wszystko zalezy od tego ile osob by bylo zdecydowane na zakup gadzetow i nawiazujac do bluz i koszulek czy wolicie dobre jakosciowo produkty w wyzszych cenach czy tansze o gorszej jakosci co dla mnie mija sie z celem ale sa gusta i gusciki. Zanim zaczne konkretniejsze rozmowy z firmami chcialbym znac Wasze zdanie na te tematy.
Anonymous - 20-04-2006, 13:50

ja tam wyskrobie cos na dobra jakosciowo bluze :)
spojrzalem do szafy i stwierdziłem, że mam za dużo kurtek - pracowałem przecież w turystycznym sklepie :)
także bluza jak najmilej widziana - i to dobra bluza!! :mrgreen:
pozdrowka dla ladnych koleżanek Borka

Anonymous - 20-04-2006, 13:51

adams12 napisał/a:
pozdrowka dla ladnych koleżanek Borka

a przekaze, thx :wink:

Anonymous - 20-04-2006, 13:55

taki mam konzept - w gdyni jest szwalnia ciuchów Fjord Nansen - swietnej jakosci kurtek
polarowych. napisze do nich czy nie pusciliby nam jakiejs ladnej serii z logo - co Wy na to?

akbi - 20-04-2006, 13:56

Uważam że lepiej wydać kilkanaście złotóweczek więcej i mieć coś pożądnego niż szmateczke która się przy praniu skórczy lub wyciągnie rękawy.
Ja również wstępnie się pisze na koszulkę czy bluzę z trzema diamentami.
2 tygodnie temu widziałem w House'ie fajną bluzę z naszywką Subaru :( niestety Mitsubishi nie było bo bym kupił odrazu.

Ja ze swojej strony mogę załatwić naklejkę na szybą (od środka) Mitsubishi z logiem po obydwóch stronach napisu. Wymiary to 110x11cm. Kolor do wyboru. Cena 15zł.
Ilośc bez znaczenia, ale jesli będą chętni to wolałbym zamówić grupowo kilka sztuk.
Czas oczekiwania - 2 dni od zamówienia.
Ja taką robiłem sobie miesiąc temu, jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę podesłać fotki na maila

Krzyzak - 20-04-2006, 14:09

akbi napisał/a:
2 tygodnie temu widziałem w House'ie fajną bluzę z naszywką Subaru :( niestety Mitsubishi nie było bo bym kupił odrazu.

ha ha - kupiłem taką żonie - ale ten znaczek, to ona zakrywa - też by wolała napis Mitsubishi, ale takich niestety nie było
a bluza rzeczywiście fajna i ciepła

edit: oczywiście lepsze jest coś, co jest droższe i lepsze niż gorsze i tańsze

Firebee - 20-04-2006, 17:48

koszulki na siedzenia

ramka na tablice

smycze

koszulki

pozdr.
Mowcie czy pasi i czy nie zmienic czegos.
FIrek