To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - Zaślepki listwy dachowej - Lancer CYxA

aequitas - 26-03-2016, 20:18

Trzeba pytać sprzedawców części do Mitsu. Jak kupowałem moduł bt to zapytałem sprzedawce o takie zaślepki - 15 zł/szt policzył za używane.

Pozdrawiam

lobuzek - 26-03-2016, 20:22

Ja co każde mycie i woskowanie (a robię to często) sprawdzam czy się nie poluzowały i siedzą naprawdę mocno.
LBA - 12-04-2016, 11:37

lurek napisał/a:
lobuzek napisał/a:
Tanio niestety nie kupisz. One nie odpadają, tylko zmieniają właściciela. Z racji ceny.

odpadają, ostatnio znalazłem na parkingu koło samochodu. Przylepić! ;)

ps. nie wykluczam lepkich rączek w innych przypadkach ;p

Też nie wykluczam "lepkich rączek" ale gość ostatnio przy przeglądzie opowiadał mi historię jak jego znajomy pracujący na myjni automatycznej przyniósł mu kilka zaślepek pytając czy nie wie z jakiego to samochodu bo ciągle takie na myjni znajduje :D

Skwitował "widzę, że Pan na myjnie automatyczną nie jeździ bo wszystkie na dachu".

lanser - 15-04-2016, 22:44

Ja straciłem w zimie, chyba podczas odśnieżania. Nawet mi do głowy nie przyszło, żeby uważać, przy zgarnianiu śniegu. No i też mi szczęka opadła, jak się w ASO dowiedziałem, że za nową muszę 70 zł dać. Niestety na szrotach brak.
jaca87 - 18-04-2016, 17:50

Też mi jedna gdzieś zaginęła. Jak by ktoś widział na śląsku lub do zakupu online to proszę o info :)
piotrellii1 - 25-07-2016, 10:30

Dwa tygodnie temu rano patrzę brak prawej przedniej zaślepki...wkurzyłem się! :evil:
Trafiłem tu na dział zaślepek...pomyślałem że może faktycznie wypadła. Postanowiłem zakupić za 60 zł i cieszyś się do przedwczoraj .Z piątku na sobotę znikła lewa przednia.Dziś nie mam wątpliwości...że produkt robi się "chodliwy".Zwłaszcza że byłem teraz uważny i co chwila je sprawdzałem. (Nową zamontowałem jak przysłali 3 dni przed zniknięciem!!!)

brylekVFR - 25-07-2016, 10:50

Ja przykleiłem na klej, :mrgreen:
marco661 - 25-07-2016, 19:31

brylekVFR napisał/a:
Ja przykleiłem na klej, :mrgreen:

Dobry patent :D tylko, że czasem potrzebuję bagażnik dachowy założyć :lol:

brylekVFR - 25-07-2016, 20:24

No ja nie,dla tego postawiłem na klej. :mrgreen:
tyku - 25-07-2016, 21:26

brylekVFR, Powtarzasz się, a nie napisałeś jakiego kleju użyłeś. :doubt:
wondernaut - 20-09-2017, 18:44
Temat postu: Zaślepka relingu dachowego do Lancera
Cześć,

W tajemniczy sposób zniknęly mi nocą zaślepki relingu dachowego do Lancera Sportsback. Znalazłem na forum poświęcony temu zagadnieniu temat z 2009 r., ale upłynęlo już osiem lat i być może coś sie w tej kwestii zmieniło. Ceny części oficjalnych są absurdalnie wysokie - czy istnieją zamienniki? Na ALiexpress jest mnóstwo ofert z zaslepkami do Mazdy, niestety nie znalazłem podobnych ofert na Mitsubishi. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie, gdzie znaleźć taki kawałek plastiku w przyzwoitej cenie :)

HUGIO - 21-09-2017, 09:56

wondernaut,
Jeśli Ci nie przeszkadzają delikatne zniszczenia, to w przyzwoitej cenie można wyłapać na szrocie :)

muka997 - 21-09-2017, 16:35

ja uzupełniałem braki to płaciłem 60zł za nowa szt, brak tych zaślepek tak mnie denerwował że przebolałem tą cene

jeśli chcesz używaną to zadzwoń do gościa z tej aukcji:
http://allegro.pl/mitsubi...6848376121.html
jak bylem ostatnio u niego po przewód do chłodnicy to widziałem że stało kilka rozbitków więc powinien coś mieć