[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Nowy lancer
abernacka - 23-10-2009, 13:14
Tzn.?
Na tą chwilę brak jakiejkolwiek awizacji statku z Mitsubishi.
Lestat - 23-10-2009, 14:18
O to wlasnie chodzilo dzieki ze trzymasz reke na pulsie
abernacka - 23-10-2009, 17:52
ulrik napisał/a: | O to wlasnie chodzilo dzieki ze trzymasz reke na pulsie |
Taką mam pracę, tak więc nie muszę tym zbytnio się tym tematem interesować. Taka wiadomość sama mnie znajdzie:).
Kiewar - 23-10-2009, 21:16
abernacka napisał/a: | daktaris napisał/a: | witam, niechcem zapeszac ale nie wiezylbym do konca dealerowi ze samochody sa juz w porcie(...) |
Tak się składa że pracuję w tym porcie:)i wiem, że w ostatni poniedziałek do Gdyni dotarło statkiem Grand Dahila, 683 sztuk Mitsubishi ( w tym Lancery), kolejne 400 przypłynie już w niedzielę statkiem Tortugas. Nieukrywam, że ten temat żywo mnie interesuje ponieważ sam czekam na takiego jednego czarnego;) Lancera. |
Dziś nic mnie nie wprawiło w tak doskonały humor jak przeczytanie na forum wypowiedzi Abernacka', który udowodnił, że nasi są wszędzie. SZACUN! To jest wspaniałe w Internecie, że ludzie zainteresowani jakimś tematem (tu: dostawa nowych Lancerów) mogą pogadać, rzucić hasło i liczyć na to, że odezwie się osoba, która udzieli fachowej i konkretnej odpowiedzi. Dzięki takim ludziom jak Abernack, forumowicze oczekujący na swe wyśnione Lancery mogą się dowiedzieć, że już za chwileczkę, już za momencik nadejdzie ta wiekopomna chwila wydania Lancera.
Mnie temat dostawy Lancerów nie dotyczy (moim jeżdżę już prawie pół roku), ale trzymam kciuki za szybką dostawę zamówionych Lancerów!
Pozdrawiam,
Lestat - 24-10-2009, 06:11
WOW!! abernacka ale ja to bym się po takim liscie pochwalnym zaczerwienil hehehe
Zocha - 27-10-2009, 14:31
cześć chłopaki, normalnie szczęka mi opadła dzisiaj. Małżonek dzwonił do salonu w sprawie zimówek, ale przy okazji zapytał się: kiedy odbiór, usłyszał, ale nie ma żadnych lancerów, nic nie przyjechało, nic nie ma ..no kurcze jak u Kononowicza(nie obrażając oczywiście). A jak tam inni oczekujący??
pozdro
mkrawcz1 - 27-10-2009, 14:36
Wg dealera - mój się cli.
ETA do Gdyni to pierwotnie był 28.10.2009 - coś się przyspieszyło.
Lestat - 27-10-2009, 14:37
Ehhh no coz moj dieselek plynie dopiero i ma byc okolo 11 listopada w Polsce wiec czekam cierpliwie aczkolwiek zadzwonilem podobnie jak Twoj malzonek Zocha i maja sprawdzic czy termin nie ulegl zmianie...
Zocha - 27-10-2009, 14:40
no cóż, nie pozostaje nic innego jak czekać..miał być na początku listopada i tej wersji będę się trzymać;)
jaca71 - 27-10-2009, 14:45
Jak sobie przypomnę jak ze złością a raczej z bezradnością dreptałem w miejscu gdy mój wymarzony utknął na ponad 3 tygodnie na cle w Kanadzie... to od razu rozumiem co czujesz.
Zocha - 27-10-2009, 14:55
no to było Was troszkę a teraz takich nerwowo przebierających nóżkami będzie jeszcze więcej
abernacka - 27-10-2009, 17:18
ulrik napisał/a: | Ehhh no coz moj dieselek plynie dopiero i ma byc okolo 11 listopada w Polsce(...)... |
To jest data PRZYPUSZCZALNA. Tak na prawdę nie wiadomo na tą chwilę kiedy zawinie do portu statek z mitsubishi. Jak będe coś wiedział, dam znać.
Ps. Mój Lancer się cli (od prawie dwóch tygodni .
daktaris - 27-10-2009, 20:31
tego sie spodziewalem ehh jak wczesniej juz pisalem to ze dealer mowi ze sie cli to pewnie bajka poprostu maja problemy w kontaktowaniu sie albo im sie poprstu niechce a klient i tak poczeka a jak nie to ktos inny kupi tak niestety jest .
Trik - 27-10-2009, 21:58
Albo po prostu mają za duzo zamówień w stosunku do mocy przerobowych. Może Rosja tak wybiera wsio. przecież to przez Rosje mielismy premiera lancer o jakieś 5 m-cy później. Czort znajet
bulapol - 28-10-2009, 19:15
ja miałem mieć odbiór 5 listopada w wawie... jutro zadzwonię i się zorientuje jak wygląda sytuacja... mam nadzieję, że będzie raczej jak u mkrawcz1... coś się przyśpieszy niż opóźni...
|
|
|