Śląskie - [WARSZTAT] Polecane Warsztaty
misjonarz. - 30-06-2010, 17:47
poczytaj dobrze temat... jest opisywany dobrze przez tych co u niego robili
badmdfk - 23-07-2010, 19:24
Trochę z innej beczki. Słyszał ktoś, a może miał okazję u niego montować instalację gazową, o gościu ze zbrosławic?? Znalazłem go na forum lpg i ponoć już w kilku galantach montował lpg i nawet dzwoniłem, wydaje się facet konkretny, no ale zawsze lepiej się dowiedzieć od kogoś kto już był. Chwalił się tam też, że montował lpg do legnuma więc wydaje mi się, że powinien się znać.
robertdg - 23-07-2010, 21:50
badmdfk, ja słyszałem że nawet do Cayenne montował junkersa i ponoc naprawde warto oddac do iegbadmdfk, o auto, bo zna sie na rzeczy.
badmdfk - 24-07-2010, 01:59
robertdg, to mnie uspokoiłeś. Chciałem znać opinię kogoś z tego forum bo wiem, że tu znacie się na rzeczy. Dzięki za info. Jestem umówiony na 10 sierpnia zobaczymy jak będzie się sprawować autko po założeniu lpg.
JCH - 24-07-2010, 11:52
badmdfk napisał/a: | Słyszał ktoś, a może miał okazję u niego montować instalację gazową, o gościu ze zbrosławic?? | Montował Browarowi w jego S6 ten post i sąsiednie.
Morfi - 24-07-2010, 11:55
Pepikowi chyba montował własnie gaz do legnuma.
Anonymous - 26-07-2010, 18:37
witam!
mam pytanie.. chcialem oddac mojego miska w rece dobrego mechanika w okolicach sosnowca.. zastanawialem sie nad wypadem do mikolowa ale nie ukrywam ze wolalbym cos blizej
pomoze ktos?
nerx - 04-09-2010, 20:23
Murzyn napisał/a: | Ja również polece adamusa z mikolowa. |
Morfi napisał/a: | Wójek z niemiec przyjezdzał swoimi mitsubishi specjalnie do niego Miał 2x cari a wczesniej galanta. Także mogę i Ja polecić ten warsztat |
A ja jako chyba jedyny nie polecam bo :
Przyjechałem tam centralnie kilka dni przed ich urlopem i zgodzili się mnie wcisnąć za co duży plus. Chciałem zdiagnozować zawieszenie bo mi piszczy i czuje stuki,szew (chyba Pan Adamus nie wiem dokładnie) wszedł do kanału popatrzył (tylko) i stwierdził że do wymiany mam całe tylne zawieszenie i koszta częśći + robocizna to ok. 1000 pln lekko się załamałem ale pocieszył mnie tym że nie dawno robił u siebie (ma tą samą bryke ). Więc umówiliśmy się na telefon. Ale żę moja natura jest taka żę nie kończe na jednym warsztacie to pojechałem do znanego speca na Chorzowie który od lat się zajmuje tylko zawieszniami. Chłopaki pobujali autem, postukali nawet z szefem się przejechaliśmy kółeczko no i do wymiany mam tylko przedni lewy amor ale powiedzieli żę moge go jeszcze przez zime skatować i potem wymienić lewy i prawy no a z tyłem wszystko ok poza już troche zurzytą piszczącą gumą ale narazie nie ma źle. Także takie jest moje doświadczenie z Adamusem. Oczywiśćie nie chce nikogo zniechęcać... ale moim zdaniem warto zawsze nie sugerować się jedną opinią.
Jeśli chodzi o zbierzność i zawieszenie to polecam:
Diagnostyka, Regulacje, Naprawy. Andrzej Drabek, Długa 49, 41-506 Chorzów
pawlo - 19-10-2010, 20:39 Temat postu: MECHANIK BIELSKO Poszukuje człowieka który podejmie się naprawy przepustnicy (odklejił się magnes CARI GDI 2003r drugi raz w tym roku.
czarny.marcin - 24-10-2010, 23:26
Ja jestem mechanikiem i pracuję na serwisie
''Auto-Serwis'' Antoni Szatan
ul. Leśna 2
43-332 Pisarzowice
tel. 604433859
serwis czynny od godziny 12:00 do 24:00 i w tych godzinach można dzwonić .
Nie dzwonić przed południem bo śpimy
,gdybyś coś potrzebował lub ktokolwiek inny serdecznie zapraszam robimy kompleksowe naprawy samochodów osobowych i dostawczych.
SHELLER35 - 19-11-2010, 09:14
Witam.Czy możecie polecić warsztat w Cz-wie lub okolicach w którym mają sprzęt i pojęcie o GDI?
Artii - 25-11-2010, 15:59
Szukam dobrego mechanika od LPG na śląsku. Potrzebuje wymienić filtry oraz zlikwidować powód dla którego zapala się CE i nie gaśnie (błąd P0 170)
Byłem ostatnio w Auto Gaz Śląsk w Katowicach na ulicy Brygadzistów. Po wcześniejszych oględzinach odnośnie filtrów (rodzai jakie mają zamówić) umówiłem się na wymiankę wraz z regulacją. W dniu umówionego serwisu zadzwoniłem jeszcze raz raz potwierdzić czy kupili filtry i czy mogę podjechać. Miła pani poinformowała mnie iż coś się wykombinuje - co już wydało mi się dziwne. Mimo to stawiłem się o umówionej godzinie. Pan gazownik wziął się do pracy - wyciągnął oba filtry i zniknął - jak się okazało nie mają jednego z filtrów i pan próbował rozwiercić inny jednak nie udało się, nie powiodła się również próba sam nie wiem czego bo panu zabrakło kleju do pistoletu . Umówiłem się że zadzwonią jak będą mieli już filtry. Czekam już tydzień i nic.
NIE POLECAM tego warsztatu.
robertdg - 25-11-2010, 16:33
Artii, zadzwoń tutaj http://www.motobajczyk.pl/
JCH - 25-11-2010, 19:54
W Zbrosławicach jest podobno jakiś extra magik od LPG. Musiałbyś poszukać albo zapytać Browara - gazował mu jego Audi.
Anonymous - 25-11-2010, 19:57
JCH,
JCH napisał/a: | badmdfk napisał/a: | Słyszał ktoś, a może miał okazję u niego montować instalację gazową, o gościu ze zbrosławic?? | Montował Browarowi w jego S6 ten post i sąsiednie. |
Morfi napisał/a: | Pepikowi chyba montował własnie gaz do legnuma. |
|
|
|