To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Spot w Krakowie

Anonymous - 08-11-2006, 16:57

Ficu865 napisał/a:
Dzisiaj mój colt był chyba głośniejszy niż Browara

a co sie stalo?odpadl ci tlumik?

Do tego goscia dzwoniles?Wiesz z nimi trzeba terminy ustalac bo maja ciagle ruch o dziwo bo to zadupie straszeczne heh.Jak gadales to co ci mowil?Podales sie na Mtd?
bwr

Anonymous - 09-11-2006, 10:32

Browar napisał/a:
a co sie stalo?odpadl ci tlumik?

Jeszcze nie ale jest cholernie głośny. Jestem umówiony na poniedziałek jak to gośćpowiedział: "wszystko do zrobienia:)"

Anonymous - 09-11-2006, 12:14

Heh no i dobrze :) zaloz jakis ciekawy wydeszek .ciekawy jestem dzwieku :) .Jak juz bedziessz u nich wspomnij tez o mnie ze chcialbys taki tez po 2 stronach jak kumpel od granatwoego colta wiesz bajerka , bonusik te sprawy heh.
Pozdrawiam
bwr

Anonymous - 09-11-2006, 13:42

Browar napisał/a:
Jak juz bedziessz u nich wspomnij tez o mnie ze chcialbys taki tez po 2 stronach jak kumpel od granatwoego colta wiesz bajerka , bonusik te sprawy heh.
Pozdrawiam
bwr

hehe od razu o tym wspomniałem :mrgreen:

Anonymous - 09-11-2006, 13:55

To elegancko w takim razie :D
szkoda ze w ta niedz sie nie zbieramy ale luzik za tydzen porzadzimy :) juz sie nie moge doczekac - nowe miejsce, nowe naklejki i nowe brzmienia hehe
pozdrawiam raz jeszcze i mykam
bwr

Adaho_krak - 10-11-2006, 00:23

Się spocik pełen atrakcji zapowiada kljenie komisyjne, odsłuch nowego tłumika Fica :twisted:

BEDZIE SIĘ DZIAŁO !!!!

P.S. Tzn. zawsze się dzieje :)

Anonymous - 11-11-2006, 11:54

Szkoda, ze w ta niedziele nie bedzie spotu...bo juz mam wszystko gotowe :D , korci mnie zeby cos nakleic normalnie...
Adaho_krak - 15-11-2006, 00:08

Browar napisał/a:
korci mnie zeby cos nakleic normalnie...

Do niedzieli wytrzymasz, a tak na marginesie mnie też korci to może coś naklejimy np. w niedzielkę pod Plazą hehe :twisted: :P

Anonymous - 15-11-2006, 16:52

Teraz to juz wytrzymam spoko, wezme asortyment do naklejania z techniki i jazda :)
dozbaczonka w najblizsza niedziele Adaho :)

Anonymous - 19-11-2006, 18:00

Ja juz tu jestem;)
Przyjechałem troche wcześniej i na chwile wskoczyłem do Fantasy :wink:
Juz się naklejek doczekać nie mogę... :mrgreen:

Anonymous - 19-11-2006, 18:25

Ok Ficu to mykam tez w czoesnie w takim razie dam ci znac na koma jak juz bede
pozdrawiam
bwr

Adaho_krak - 19-11-2006, 23:57

Kurcze chłopkai nie dałem rady poprostu "kac morderca łamie serca" ale na usprawiedliwienie 30 latek kończy się tylko raz i trzeba się było zresetować (gruba biba była do 7 rano) :)
Za tydzień też mnie nie bedzie-pracuje ale za dwa będe na 99% :)

KarolGT daj mi na PW nr koma to zadzwonie do Ciebie umówimy się i odbiore od Ciebie naklejkę

karolgt - 20-11-2006, 00:52

heh, nie musisz sie usprawiedliwiac, co urodziny to urodziny
niestety nie osobiscie ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :)

co do naklejek to nie mam niestety, mowiles ze Cie nie bedzie, to Browar nie wzial ich niestety ze soba :(

Adaho_krak - 29-11-2006, 23:33

No panowie czas kolejnego spocika się zbliża niedzielka 3.12.2006 godzina 19.oo PLAZA (dla nowych user'ów: dokładny opis miejsca spotu wyżej) tym razem mam nadzieje nie zawiode w końcu pasuje coś naklejić :twisted: Kto bedzie ??
karolgt - 29-11-2006, 23:42

ja bede :)