To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Kącik pijaka ;-)

Rafal_Szczecin - 03-08-2005, 21:57

ale to potrzebujemy tez słonia. tak slonia takiego jak w reklamie peugota co robili 206 ;) heh
Grześku - 03-08-2005, 22:07

Ale to nie jest peugeot i nie potrzebujemy słonia, jesteśmy wystarczająco silni i zaradni żeby poradzić sobie bez animali.
A po kilku piwach to taki strong na człowieka spływa że słoń to jak pierdnięcie w wannie.
Ale jak chcesz możesz wziąść swoją świnkę skarbonkę - tak zamiast słonia, z niej też coś uformujemy :twisted:

Anonymous - 03-08-2005, 23:04

D*** BLADA
DAĆ MI ŚWINKI SKARBONKI TO JA WAM
TAKIE ŚWINKI MIRA FIORI WYKRĘCE
ŻE WAM PAŁA OPADNIE
A COOO

Rafal_Szczecin - 03-08-2005, 23:08

zadnych swiniek skarbonek :P slonika tez nie to grzesku zrob swoj preparat z kremu nivea to wtedy zrobimy prawdziwe punjero ;) bo fantazja fantazja jest od tego aby bawic sie na calego ... ;)
Anonymous - 03-08-2005, 23:33

a co
NIKT NIE PIJE?????????????
to te jakk tam
kącik?p-------------aaaka???????
to sory to nien ten kącik...Ω

Rafal_Szczecin - 03-08-2005, 23:42

Lucjans tutaj chyba wszyscy pija patrzac od najmlodszych (ja) po tych starszych ;)

wiec gdzie tutaj widzisz jakiegos abstynenta ? pokaz mi go to na zlocie juz nie bedzie abstynentem :D

Anonymous - 04-08-2005, 10:01

A co, grozisz Raf? No to ja jestem abstynentem ;P
Rafal_Szczecin - 04-08-2005, 11:02

Majki jakie tam od razu grozisz ;) poprostu uprzedzam, bo widac ze towarzycho lubi (a kto nie lubi ? ;) ) dziabnac sobie od czasu do czasu ;)

tak Majki Ty to na pewno jestes abstynentem, (ale przypominam ze to nie ja szukam wina z siara ;) )

hehe
pozdro
rafi

Anonymous - 04-08-2005, 11:06

Eeee kochany, ja jestem abstynent od prawie doby, wiec mi tutaj nic nie imputuj ani nie implikuj ani inne nie inmp cos tam

To co, napijesz sie ze mna? ;P
Bo sie bede na zlocie czul sam... nikogo totalnie nie znam (poza Bartkiem) i w ogole tak jakos sam przyjade z Wawy w sobote (jedzie ktos w sobote z Wawy?) i w ogole tak.. abuuuu ;P

Chooper - 04-08-2005, 11:24

majki napisał/a:
To co, napijesz sie ze mna? ;P

Majki, rozpijasz nieletnich ???? uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu trza będzie donieść aparatowi władzy ;)

Rafal_Szczecin - 04-08-2005, 11:37

hehe Majki nie martw sie ja tez kompletnie nikogo nie bede znac z widzenia tylko z forum a co do napicia sie razem to spox ;)

Chooper a tam od razu nie letnich ;) heh

misia27 - 04-08-2005, 11:40

Rafal_Szczecin napisał/a:
towarzycho lubi (a kto nie lubi ? ) dziabnac sobie od czasu do czasu

ja tu odnosze inne wrazenie... :wink:

Rafal_Szczecin - 04-08-2005, 11:41

Misia podziel sie z nami swoimi spostrzezeniami ...
misia27 - 04-08-2005, 11:45

Rafi moze pozniej bo dopiero wstalam i sama jestem jeszcze pod wplywem %...
Chooper - 04-08-2005, 11:45

Rafal_Szczecin napisał/a:
a tam od razu nie letnich :Wink: heh

no niestety jeszcze ci troche zabraknie, a ustawowo jesteś nieletni i Ci nie wolno....a mają byc panowie policjanci i obywatelskim obowiązkiem jest to, aby poan policjant wiedział, że młodociany spożywa alkohol..:D