To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - GALANT Psikusa

Rafal_Szczecin - 11-11-2011, 22:49

z polakierowanymi progami duuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo ladniej :)
Psikus - 12-11-2011, 16:50

Rafal_Szczecin, też tak myślę :wink:
robertdg nie mam czasu zamontować, ale ambitny plan jest żeby było to na aucie niebawem. Od 3 tygodni jeżdżę w setupie zimowym - czyli srebrne 14 calowe dekle i zimowe balony :P

robertdg - 12-11-2011, 17:20

Brakuje motywacji, przyjade, zmatuje Ci tylną klape to wtedy się zmotywujesz :mrgreen:
pitbu77 - 12-11-2011, 19:04

Cytat:
Z nudów ściemniłem troszkę halogeny-to wersja demo-może być?

Mnie się podoba. Sam o tym myślę...

A progi też będę malował...

BeNeK - 13-11-2011, 13:30

Fajny Galant :) Na tych mugenach letnich miodnie wygląda :D Ogólnie bardzo łady pomimo braku pakietu sport czy avance . pzdr !
Psikus - 13-11-2011, 14:45

robertdg napisał/a:
Brakuje motywacji, przyjade, zmatuje Ci tylną klape to wtedy się zmotywujesz :mrgreen:
ale że zimno,ale że na noc zostawić trzeba,ale że trzeba jaka dziure wywiercić, i tak się jakoś nie składa :mrgreen:
BeNeK napisał/a:
Na tych mugenach letnich miodnie wygląda
koło mugenów nie leżały nawet, ale miło że się podoba :wink:

Pogoda ładna była, to sie z Małą ( czyli córką ) na spacerek do parku wybrałem popstrykac jej fotki. Mała poszła spać, a w aparacie baterie padły, więc się nawet galant na jesienna sesje nie doczekał :evil: Ale co by sie nie pogniewał, że obiecałem i takie tam inne zrobiłem mu jedno telefonem :mrgreen:

Anonymous - 21-11-2011, 18:57

To ja tak ostro walczyłem z "tym czymś" co miało trafić kilka dni później na Twój samochód a tutaj taki zawód... :| Oj...
k@rol - 21-11-2011, 19:40

ależ te bordowe miśki ładne :mrgreen:
Psikus - 21-11-2011, 22:13

kuzi, do mnie się ostatnio jakiś cholerny pech klei, lakier poszedł bardzo szybko, później nie mogłem się ogarnąć żeby założyć, a to jakiś wyjazd, a to jakaś inna robota, a to samochód w ciągłym ruchu i tak w kolo. Az tu jednego dnia jakaś łajza do garażu przylazła i trzeba jeszcze raz lakier poprawić :evil: Ale ambitny plan jest taki, żeby plan w końcu zrealizować :mrgreen:
wilk88 - 21-11-2011, 23:38

Czy do tego planu robiłem Ci kiedyś VT? Pomysł był fajny a do dzisiaj nie doczekał się realizacji... mam nadzieję że kiedyś ujrzę coś takiego na Twoim galu ;)
Psikus - 22-11-2011, 21:58

wilk88, dałem sobie z tym spokój, podzespoły są za drogie a i mój Galant stracił by zbyt dużo na użyteczności która jest w obecnej chwili jego największym atutem. Pomysłów jest różnych wiele ale niestety są rzeczy ważne i ważniejsze, przez co niektóre pomysły muszą pozostać w głowie :wink:
wilk88 - 22-11-2011, 22:43

A szkoda... ale rozumiem :)
Anonymous - 23-11-2011, 00:25

progi w kolorku na duży + zimowy setup na mały - :P bez kołpaków go :D :D brakuje mu tego felunku :)
Psikus - 23-11-2011, 21:37

Derpin, mały,ale jak kupowałem glanc nówki zimówki na gwałt nie było ani czasu,ani głowy do szukania 15 cali 9 miałem łyse zimówki a spadł śnieg ). Dekli nie ściągam, felgi pordzewiałe, a komu by się chciało malować. Nie no malować to jeszcze ale komu by się chciało to czyścić?? :mrgreen:

Mam nadzieję że się wilk88 nie obrazi, wklejam Vt tego co się w mojej głowie urodziło, a na co nie mam ani chęci, ani zbytnio funduszy żeby . Z drugiej strony takie zestawienie mogło by go optycznie podwyższyć...

wilk88 - 23-11-2011, 22:44

Gdzież bym śmiał ;) Był by nietypowy...