[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Zderzak przedni w galancie EA [FAQ]
sveno - 20-03-2013, 22:54
Bartekkita napisał/a: | z tyłu nie widze duzej róznicy) |
a jednak jest
a tu sam przód plus progi:
Bartekkita - 20-03-2013, 23:32
Sveno dzięki za fotki o coś takiego mi chodziło
masz może jeszcze jak to wygląda ze starymi progami, albo powiesz z doświadczenia ja to się zgrywa z przodem? Proszę też jeśli można o zdjęcie prostopadle do boku jak masz
Cytat: | Jeśli to ma wyglądać to halogeny mają też być od Avance. Przekładamy kpl. nie mieszamy zderzaków z różnymi wersjami halogenów. ( wyjątel vr4->galant analogicznie przedlift -SE, polift Avance) |
tzn halogeny nie pasują w otwory czy tylko wizualnie? Bo jak nie pasują w otwory to rzeczywiście jest dramat, i trzeba przekładać komplet od razu, inaczej można przerzucić zderzak i cierpliwie szukać
major - 20-03-2013, 23:57
Bartekkita napisał/a: | tzn halogeny nie pasują w otwory czy tylko wizualnie? |
i jedno i drugie
Bartekkita - 21-03-2013, 00:52
dzięki
a jak sprawa ma się z grillem? Łatwo go kupić?
m6riano - 21-03-2013, 06:32
Kupić łatwo..jak masz 4stówki do wybecelowania...;-)
http://allegro.pl/listing...ng=grill+avance
z tego co słyszałem od chłopaków z Radomia to juz lepiej jest kupić cały pakiet Avance za ok 1400-1500zł i masz:
zderzak kpl.
grill
progi
dokładki do błotników
tylny zderzak
czasami nawet dorzucają lotke na klape
Bartekkita - 21-03-2013, 08:48
To jak bede potrzebowal to sie zglosze po namiary na tych z radomia
Sa jakies szanse na odsprzedaz pakietu od eleganca?
sveno - 21-03-2013, 08:54
Bartekkita napisał/a: | Proszę też jeśli można o zdjęcie prostopadle do boku jak masz
|
Bartekkita napisał/a: | masz może jeszcze jak to wygląda ze starymi progami, albo powiesz z doświadczenia ja to się zgrywa z przodem? | ja zakładałem zderzak razem z progami, ale widziałem kiedyś przedlifta z tylko przednim zderzakiem od Avanca i bardzo słabo to wyglądało, bo ten zderzak jest sporo szerszy na dole.
Co do grilla, to na alle ceny bandyckie, najtaniej za 290 http://allegro.pl/mitsubi...3115081797.html
Najlepiej zrobić tak jak m6riano napisał, lub kupić angola za 3-4kzł, pozabierać z niego co potrzebne, a resztę opchnąć, jak dobrze pójdzie to wyjdziecie na zero
m6riano - 21-03-2013, 10:11
Bartekkita napisał/a: | na tych z radomia |
oni kupowali..nie sprzedawali..;-)
Bartekkita napisał/a: | Sa jakies szanse na odsprzedaz pakietu od eleganca? |
masz dział sprzedam..oraz allegro..;-)
Tomek - 21-03-2013, 10:38
Bartekkita napisał/a: | Sa jakies szanse na odsprzedaz pakietu od eleganca? |
coś tam odzyskasz, zderzaki się tłuką, to pójdzie
progów raczej nikt nie kupi
AteC - 21-03-2013, 11:13
Też patrzyłem na tą aukcję ale cały halogen mi nie potrzebny choć kratka jest w moim kolorze (X08) to 270 zeta za komplet? Sporo. Dzwoniłem do ASO ale tłumaczenie "osłona halogenu do Galanta SE" mało daje, mam wrażenie, że pan bladego pojęcia nie ma jak to wygląda i tylko po numerze ori by mi sprawdził.
Bartekkita - 21-03-2013, 11:43
Cytat: | Bartekkita napisał/a:
z tyłu nie widze duzej róznicy)
a jednak jest |
w kombi chyba nie ma aż takiej, ale mogę się mylić
bez tylnego to jakoś współgra, jak dla mnie tylko Mitsumaniak sie kapnie, że coś nie gra
1,4-1,5 za pakiet to już z halogenami czy bez?
Tomek - 21-03-2013, 11:58
Bartekkita napisał/a: |
w kombi chyba nie ma aż takiej, ale mogę się mylić |
w kombi zderzak się nie różni
jedynie trzeba dokładki
Bartekkita napisał/a: | bez tylnego to jakoś współgra, jak dla mnie tylko Mitsumaniak sie kapnie, że coś nie gra |
jak popatrzysz na auto z boku, to od razu widać, że coś nie gra
Bartekkita napisał/a: |
1,4-1,5 za pakiet to już z halogenami czy bez? |
z halogenami
[ Dodano: 21-03-2013, 12:01 ]
Bartekkita, masz sedana czy kombi ?
gawron - 21-03-2013, 12:04
Bartekkita ja kupiłem niedawno cały zestaw za 1700 z przesyłką tj.;
-grill,
-zderzak przedni wraz z podwójnymi halogenami,
-nakładki progów,
-dokładki tylne,
-tylny zderzak,
wszystko całe nie popękane, taniej z przesyłką raczej ciężko będzie dostać. Jeśli robić przeróbke to konkretnie wszystko albo nic.
Bartekkita - 21-03-2013, 13:56
Jeszcze nie mam :(ale jak bedzie to 100 % kombi. Szukalem avanca, ale chce rozszerzyc poszukiwania i chce znac wczesniej koszty
Juiceman - 21-03-2013, 17:28
AteC napisał/a: |
Też patrzyłem na tą aukcję ale cały halogen mi nie potrzebny choć kratka jest w moim kolorze (X08) to 270 zeta za komplet? Sporo. Dzwoniłem do ASO ale tłumaczenie "osłona halogenu do Galanta SE" mało daje, mam wrażenie, że pan bladego pojęcia nie ma jak to wygląda i tylko po numerze ori by mi sprawdził. |
W ASO to koszt 191,60 pln brutto za sztukę.
|
|
|