To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Wrażenia po Zlocie 'Beskidy 2009'

mabda - 02-09-2009, 17:20

jako nowa mitsumaniaczka na poczatku dziekuje:
- przede wszystkim organizatorom, bez ktorych nie moglabym nigdy poznac czym jest mitsumania i kim sa mitsumaniacy :)
- dziekuje ekipie czestochowskiej za przygarniecie mnie i meada, bo spalibysmy na trawie :P
- wszystkim mitsumaniakom dziekuje za serdeczne przyjecie do waszego grona i swietna zabawe :)

co do wrazen ze zlotu - niezapomniane. moj pierwszy w zyciu zlot i pewnie nie ostatni :) swietna organizacja, super ludzie, piekne samochody... brakowalo mi tylko wiekszej "spojnosci" przejazdy piatkowego, gdzie miedzy misiami pojawialy sie renowki, toyoty i inne autka miejscowych, trabiacych na kolumne :P

Anonymous - 02-09-2009, 20:36

mabda napisał/a:
- dziekuje ekipie czestochowskiej za przygarniecie mnie i meada, bo spalibysmy na trawie

mabda nigdy byśmy do tego nie dopuścili ;)
W końcu Ty i mead też teraz tworzycie naszą Ekipę Częstochowską :biggrin:
Im nas więcej , tym raźniej :biggrin:

Anonymous - 02-09-2009, 22:27

Witam. Wielki podziw dla organizatorów i wszystkich którzy zdołali to ogarnąc. W zeszłym roku nie dotarliśmy na zlot bo przyznam nie było czasu chociaż powinno sie go wygospodarowc, natomiast ten zlot był na 6 z plusem. To że pogoda w sobote nie dopisała nie robiło większej róznicy bo moglismy sie zintergowac w większej grupie jak się chowalismy pod wiatę:) czy parasole:) dzięki za miłe towarzystwo starym znajomym i nowo poznanym. Nasze dzieciaki juz pytają kiedy następny zlot a na odpowiedź że nie wiemy to mówią ...ale pojedziemy tak?...Pozdrawiam :mrgreen:
Marcin-Krak - 03-09-2009, 00:20

Koyocik napisał/a:
Ale on znał pytania wcześniej, jak nic.

Bo to wałek był :mrgreen: Jak zawsze :P
Uwex, dzięki :)

Mysza - 03-09-2009, 07:51

Dziękujemy pięknie organizatorom i wszystkim Mitsumaniakom za świetną zabawę. Bawilismy się rewelacyjnie, jak na każdym Zlocie:) Troszkę pogoda okazała się złośliwa ale jakby nikt nie miał na to wpływu
Pozdrawiamy
Mysza i Pablogal

Xpoint - 03-09-2009, 08:26

Z RAMIENIA SPONSORA DZIĘKUJEMY ORGANIZATOROM I WSZYSTKIM MITSUMANIAKOM ZA ŚWIETNĄ ZABAWĘ I MIŁĄ ATMOSFERĘ!!! JESTEŚMY PEŁNI PODZIWU DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO ORGANIZACJI ZLOTU A PRZEDE WSZYSTKIM DLA ANDRZEJA OS12, KTÓRY POTRAFIŁ TO WSZYSTKO OGARNĄĆ. DLA TYCH KTÓRZY WYGRALI BUTY CZY RĘKAWICZKI JAKO NAGRODY INFORMACJA ŻE MOŻNA WYMIENIĆ NA INNE ROZMIARY.

DZIĘKUJEMY I POZDRAWIAMY!!!

PS. NA NASZYM EVO I NA MOIM V SĄ JUŻ NAKLEJKI MITSUMANIAKÓW :-)

kupię colta CA0 4WD!

wojmi1 - 03-09-2009, 09:10

cns80, przykro mi za flagi --- to ja odpowiadałem za ośrodek Neptun. :oops:
Podobnie w sprawie pyskówek i ogólnie mówiąc niedomówień --- to też udało się opanować , myślę że obsługa nas się bała ale w niedziele mówili o nas w samych superlatywach i nawet było im przykro .
Ale to tak ja z panią Ratownik z czwartku na piątek w nocy pyszczyliśmy okrutnie a w piątek wieczorem już śmialiśmy się razem a w sobote tańczyliśmy.
:P

cns80, i inni okreście szkody tzn. ile flag zgineło podajcie kolor format tych flag treść bym nie miał wątpliwości biorę to na siebie - jednocześnie informuje o godzinie 2-3 w nocy w piątek flagi były jeszcze na autach //na drugi raz napewno je przed snem sam zabiorę// odprowadzałem kolegę specjaliste od Kamikaze na górny parking .
:oops:
PRZEPRASZAM ZA PROBLEMY

cns80 - 03-09-2009, 10:23

wojmi1 napisał/a:
cns80, przykro mi za flagi --- to ja odpowiadałem za ośrodek Neptun.
wojmi1, ja nie mam do Ciebie żadnych pretensji, ani żalu. Wręcz przeciwnie. Myślę że byłeś tam bardzo pomocny :) i dzięki za wszystko. Przecież nie możesz odpowiadac za pracowników Neptuna, bo nie jesteś ich pracodawcą, a jedynie "konsultantem" z ramienia MM :P

wojmi1 napisał/a:
cns80, i inni okreście szkody tzn. ile flag zgineło podajcie kolor format tych flag treść bym nie miał wątpliwości
U mnie to były zwykłe flagi klubowe produkowane przez derpin'a sztuk dwie. Obie z nickami (cns80 - prawa, sylka - lewa). Tu jest wzór: http://www.mitsubishi-gra...suflagi1pom.jpg
Podobno tych flag zginęło ok. 7 szt. Sam widziałem że te kikuty po flagach sterczały na jakimś Eclipse 1G lub 2G (nie kojarzę który to, ale chyba taki sam jak krzypolo ).

Najdziwniejsze w tej historii jest to że parę metrów ode mnie stała srebrna Cari i jej nie zginęły. Jakieś 20m dalej stał akbi i jemu też nie skradziono (oczywiście nikomu nie życzę ;) ) Na górnym parkingu też jakoś wybiórczo poginęły, bo jedne zostały, a inne skradziono :roll: Cyrk

wojmi1 napisał/a:
//na drugi raz napewno je przed snem sam zabiorę//
To mój 4 zlot i zawsze flagi zdejmowałem i nikomu chyba nie ginęły. A teraz pierwszy raz nie zdjąłem i zginęły akurat mi :P Normalnie złośliwość losu :mrgreen:
Adaho_krak - 03-09-2009, 10:43

Mi też zginęła, w prawdzie jedna, czerowne 1G na Neptunie. Ja jednak uważam, że to moja wina, że w tym ferworze walki nie zdemontowałem flagi na noc. Cóż nasza przykra Polska rzeczywistość.
londolut - 03-09-2009, 10:57

Nie pozostaje mi nic innego jak przeprosić was za zachowanie pracowników Ośrodków. Gdybym wiedział że takie będzie ich podejście do MM to z góry bym to uprzedził. To bardzo przykre, że grono osób zostało potraktowane w ten a nie inny sposób, w dodatku ok różnych ośrodkach :( Mam nadzieję, że taki incydent zdążył się po raz ostatni i mam nadzieję, że pomimo nieprzyjemności jakie Was spotkały nie zraziliście się do nas organizatorów i ludzi, którzy ogarniali imprezę.
cns80 - 03-09-2009, 11:22

londolut napisał/a:
mam nadzieję, że pomimo nieprzyjemności jakie Was spotkały nie zraziliście się do nas organizatorów i ludzi, którzy ogarniali imprezę.
lutek, z byka spadłeś :?:
Przecież nikt nie pisze żadnych skarg na organizatorów i ogólnie ludzie są zadowoleni :)

Anonymous - 03-09-2009, 11:43

cns80 napisał/a:
londolut napisał/a:
mam nadzieję, że pomimo nieprzyjemności jakie Was spotkały nie zraziliście się do nas organizatorów i ludzi, którzy ogarniali imprezę.
lutek, z byka spadłeś :?:
Przecież nikt nie pisze żadnych skarg na organizatorów i ogólnie ludzie są zadowoleni :)

Chłopaki (organizatorzy) nie bierzcie winy na siebie!!! Wy spisaliście się na 6 +.
Ja akurat byłam na Neptunie i mimo wszystko nadal domagam się kolejnego zlotu w Zarzeczu i nawet obsługa tego ośrodka nie jest w stanie mnie zniechęcić, bo bawiłam się z Wami a nie z nimi :D
A pomijając już tę obsługę, dla mnie ośrodek jest rewelacyjny. A ludzi mozna zmienić, a przynajmniej ich podejście ;)

BA - 03-09-2009, 12:36

Witam, tu Anka, druga połowa os12. Dziękuję wszystkim za dobre słowa pod adresem Andrzeja. To najlepsza rekompensata za ostatni rok jego pracy.
Duży ukłon w stronę pozostałych organizatorów i pomocników - nie będę wymieniać personalnie żeby nie obrazić nikogo pominięciem. Bez Waszej pomocy Andrzej nie poradziłby sobie z udźwignięciem całej imprezy! Jesteście WSPANIALI!
To był nasz pierwszy zlot. Następny też zaliczymy - choć już jako UCZESTNICY - mam to obiecane - sorki Jessica :lol: Tobie Kochana wszystko wybaczę, Andrzejowi niekoniecznie :badgrin:
Adaho dzięki za wykład nt dobrego nastawienia /pamietasz???/

Adaho_krak - 03-09-2009, 12:45

BA napisał/a:
Adaho dzięki za wykład nt dobrego nastawienia /pamietasz???/

Pamiętam tak jakby przez mgłę :) , ale sens zawarty w wykładzie to całe moje podejście do życia :P POZDRAWIAM i fajnie że jesteś MM :)

Bartek - 03-09-2009, 12:50

BA, Andrzej odwalił grande kupę świetnej roboty - odbyło się to na pewno kosztem Waszej rodziny, za co jako uczestnik Zlotu DZIĘKUJĘ i PRZEPRASZAM :)