To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - "Krowa" czyli Audi S6 Browar :)

wirolek - 02-12-2009, 16:18

po co ktos gazuje cayanna ? :) bo troche tego nie rozumie ... skoro kupuje takie auto to raczej stac go na lanie pb
Anonymous - 02-12-2009, 16:37

wirolek, mozna polemizowac ale to bez sensu .tu chodzi o sam fakt zagazownia takiego auta - to juz jest sztuka :) a nie zwykły montaż
Matejko - 02-12-2009, 22:18

Browar napisał/a:
Sterownik STAG 300-8 plus
Reduktor jest o dziwo jeden jeszcze prototyp podobno bardzo wydajny Magic III
No i wtryski Magic Jet w moim przypadku jest ich 8

pochwal sie kosztem instalki i przewidywalnym przebiegiem zwrotu kosztow montazu ?? :)

Anonymous - 02-12-2009, 22:28

Matejko napisał/a:
pochwal sie kosztem instalki i przewidywalnym przebiegiem zwrotu kosztow montazu ??
moglbym to zrobic jakbym instalki nie montowal ;p takto nie ma sie czym chwalic :)
Koszt instalacji do takiego auta najmniej od 3.8 tys do max 6.5 tys.
Instalacja zwroci mi sie przymoich przebiegach po 2 latach a tyle na pewno tym autem bede jezdzil :)

wirolek - 03-12-2009, 09:55

moze i sztuka ale troche bezsensu :) fajna krowa browar :)
Anonymous - 03-12-2009, 10:20

jezeli ma przez to wydawac mniej na paliwo, zawsze jakas alternatywa jest - oszczedny byznesmen hah , dzieki wirolek, widze krowa sie juz na dobre przyjelo na śląsku
pozdrowki

P.S
ze mnie tez sie pewnie podśmiechiwuja coponiektórzy ale jestem świadom tego co robie i nie przejmuje sie tym, kazdy robi to co chce ma do tego pełne prawo :)
Co najlepsze nie jestem zwolennikiem gazu, wręcz jego przeciwnikiem.Takze ktoś może mnie brać za człowieka kontorwersyjnego (mowi co innego robi co innego)...Konieczność / rozsądek / oszczedność itp

londolut - 03-12-2009, 11:06

Browar, w twoim wypadku możesz odkleić z budy znaczki 'S' i wszelkie oznaczenia wersji :) Poza tym i błotnikami zwykły user nie jest w stanie rozpoznać S-ki. Z resztą - do zwykłej A6 można dokupić pakiet S :)
Anonymous - 03-12-2009, 11:20

spoko juz to zrobilem wczesniej tylko przedni grill ma znaczek, niestety zwykle a6 nie sa tak napompowane jak eSki wiec jestes gołym okiem stwierdzic jaka to wersja :P
macia - 03-12-2009, 18:04

Jeśli ktoś uznaje auto jedynie za środek transportu, to oczywiste jest, że zależy mu aby ten transport jak najtańszym kosztem uskuteczniać :lol: Dla mnie nic dziwnego. Krówka fajna Browciu, ciekawe jak w użytkowaniu będzie się spisywać. Pisz i informuj na bieżąco :wink:
JCH - 03-12-2009, 19:35

KaWu napisał/a:
czyżby Ci to zakładal Sebastian ze Zbroslawic :?:
Brzmi to prawie jak Zbyszko z Bogdańca albo Jurand ze Spychowa ;) :lol: 8)

Czy chodzi o te Zbrosławice :?:
Rzut beretem za las i jestem w Zbrosławicach - trzeba było mówić :)

Anonymous - 03-12-2009, 20:50

macia napisał/a:
Jeśli ktoś uznaje auto jedynie za środek transportu, to oczywiste jest, że zależy mu aby ten transport jak najtańszym kosztem uskuteczniać Dla mnie nic dziwnego. Krówka fajna Browciu, ciekawe jak w użytkowaniu będzie się spisywać. Pisz i informuj na bieżąco

heh idac twoja mysla kupilbym wtedy diesla...ale no ale , jest ok:) spoko bede pisal na biezaco co w trawie piszczy.
JCH napisał/a:
KaWu napisał/a:
czyżby Ci to zakładal Sebastian ze Zbroslawic
Brzmi to prawie jak Zbyszko z Bogdańca albo Jurand ze Spychowa

Czy chodzi o te Zbrosławice
Rzut beretem za las i jestem w Zbrosławicach - trzeba było mówić

haha dokladnie, no to masz eksperta od gazu na wyciagniecie reki w takim razie ;p

londolut - 04-12-2009, 06:30

JCH napisał/a:
Rzut beretem za las i jestem w Zbrosławicach - trzeba było mówić :)
Jacek ty myślisz, że Browar został porzucony na pastwę śląska :D ?
Anonymous - 04-12-2009, 08:06

nie nazwalbym tego porzuceniem - ja śląsk ubóstwiam gdyby nie to ze mieszkam w Malopolsce to na pewno upodobal bym sobie np Wrocław :) i z Kartonem bym smigał w jajku na spoty plus jakies kręcioły :) .Do lutka na Ryde Sl tez nie mialbym dalego , do Mikołowa do Joga, do Pyjte na Bytom - raj dla Coltomaniaków.W małopolsce - nudy :/
macia - 04-12-2009, 08:18

Browar napisał/a:
heh idac twoja mysla kupilbym wtedy diesla

Lechu, pisałem ogólnie, nie o Tobie :)

Anonymous - 04-12-2009, 09:16

wiem macia, no stress :)