Nasze nieMiśki ;-) - "Krowa" czyli Audi S6 Browar :)
wirolek - 02-12-2009, 16:18
po co ktos gazuje cayanna ? bo troche tego nie rozumie ... skoro kupuje takie auto to raczej stac go na lanie pb
Anonymous - 02-12-2009, 16:37
wirolek, mozna polemizowac ale to bez sensu .tu chodzi o sam fakt zagazownia takiego auta - to juz jest sztuka a nie zwykły montaż
Matejko - 02-12-2009, 22:18
Browar napisał/a: | Sterownik STAG 300-8 plus
Reduktor jest o dziwo jeden jeszcze prototyp podobno bardzo wydajny Magic III
No i wtryski Magic Jet w moim przypadku jest ich 8 |
pochwal sie kosztem instalki i przewidywalnym przebiegiem zwrotu kosztow montazu ??
Anonymous - 02-12-2009, 22:28
Matejko napisał/a: | pochwal sie kosztem instalki i przewidywalnym przebiegiem zwrotu kosztow montazu ?? | moglbym to zrobic jakbym instalki nie montowal ;p takto nie ma sie czym chwalic
Koszt instalacji do takiego auta najmniej od 3.8 tys do max 6.5 tys.
Instalacja zwroci mi sie przymoich przebiegach po 2 latach a tyle na pewno tym autem bede jezdzil
wirolek - 03-12-2009, 09:55
moze i sztuka ale troche bezsensu fajna krowa browar
Anonymous - 03-12-2009, 10:20
jezeli ma przez to wydawac mniej na paliwo, zawsze jakas alternatywa jest - oszczedny byznesmen hah , dzieki wirolek, widze krowa sie juz na dobre przyjelo na śląsku
pozdrowki
P.S
ze mnie tez sie pewnie podśmiechiwuja coponiektórzy ale jestem świadom tego co robie i nie przejmuje sie tym, kazdy robi to co chce ma do tego pełne prawo
Co najlepsze nie jestem zwolennikiem gazu, wręcz jego przeciwnikiem.Takze ktoś może mnie brać za człowieka kontorwersyjnego (mowi co innego robi co innego)...Konieczność / rozsądek / oszczedność itp
londolut - 03-12-2009, 11:06
Browar, w twoim wypadku możesz odkleić z budy znaczki 'S' i wszelkie oznaczenia wersji Poza tym i błotnikami zwykły user nie jest w stanie rozpoznać S-ki. Z resztą - do zwykłej A6 można dokupić pakiet S
Anonymous - 03-12-2009, 11:20
spoko juz to zrobilem wczesniej tylko przedni grill ma znaczek, niestety zwykle a6 nie sa tak napompowane jak eSki wiec jestes gołym okiem stwierdzic jaka to wersja
macia - 03-12-2009, 18:04
Jeśli ktoś uznaje auto jedynie za środek transportu, to oczywiste jest, że zależy mu aby ten transport jak najtańszym kosztem uskuteczniać Dla mnie nic dziwnego. Krówka fajna Browciu, ciekawe jak w użytkowaniu będzie się spisywać. Pisz i informuj na bieżąco
JCH - 03-12-2009, 19:35
KaWu napisał/a: | czyżby Ci to zakładal Sebastian ze Zbroslawic | Brzmi to prawie jak Zbyszko z Bogdańca albo Jurand ze Spychowa
Czy chodzi o te Zbrosławice
Rzut beretem za las i jestem w Zbrosławicach - trzeba było mówić
Anonymous - 03-12-2009, 20:50
macia napisał/a: | Jeśli ktoś uznaje auto jedynie za środek transportu, to oczywiste jest, że zależy mu aby ten transport jak najtańszym kosztem uskuteczniać Dla mnie nic dziwnego. Krówka fajna Browciu, ciekawe jak w użytkowaniu będzie się spisywać. Pisz i informuj na bieżąco |
heh idac twoja mysla kupilbym wtedy diesla...ale no ale , jest ok:) spoko bede pisal na biezaco co w trawie piszczy.
JCH napisał/a: | KaWu napisał/a:
czyżby Ci to zakładal Sebastian ze Zbroslawic
Brzmi to prawie jak Zbyszko z Bogdańca albo Jurand ze Spychowa
Czy chodzi o te Zbrosławice
Rzut beretem za las i jestem w Zbrosławicach - trzeba było mówić |
haha dokladnie, no to masz eksperta od gazu na wyciagniecie reki w takim razie ;p
londolut - 04-12-2009, 06:30
JCH napisał/a: | Rzut beretem za las i jestem w Zbrosławicach - trzeba było mówić | Jacek ty myślisz, że Browar został porzucony na pastwę śląska ?
Anonymous - 04-12-2009, 08:06
nie nazwalbym tego porzuceniem - ja śląsk ubóstwiam gdyby nie to ze mieszkam w Malopolsce to na pewno upodobal bym sobie np Wrocław i z Kartonem bym smigał w jajku na spoty plus jakies kręcioły .Do lutka na Ryde Sl tez nie mialbym dalego , do Mikołowa do Joga, do Pyjte na Bytom - raj dla Coltomaniaków.W małopolsce - nudy :/
macia - 04-12-2009, 08:18
Browar napisał/a: | heh idac twoja mysla kupilbym wtedy diesla |
Lechu, pisałem ogólnie, nie o Tobie
Anonymous - 04-12-2009, 09:16
wiem macia, no stress
|
|
|