Forum ogólne - Ciekawa gra rpg online > www.fastandfuriousfig.com
ZUB3R - 04-11-2009, 20:34
Może mnie posadzą z Hubeeertem na celi bo wyrwalem § 178 za jazdę rowerem po piwie na 48 zatrzymali ale mysle ze papuga się postara i po 24 wyjdę za kaucją
rafq - 04-11-2009, 21:48
Misiek napisał/a: | żeby 50% zainteresowania policji spadło, trzeba czekać około godziny, dlatego ja osiągam 50% i wtedy wrzucam godzinke pracy zespołowej, dwa w jednym
|
1% = 1 min
chyba, że masz konto premium, które dla każdego gracza jest darmowe na 1 dobę - wtedy spada szybciej, o ile dokładnie niestety nie wiem.
adamovicius napisał/a: | Dla tych którzy jeszcze nie zauwazyli zaleznosci przy kupowaniu czesci podaję do wiadomosci,że:
nie zawsze bardzo droga czesc daje duzo przyrostu osiągów.
Przykładowo:
moge kupić kolektor wydechowy za 41tysi który daje 102 pkt,ale moj obecny dawał 100 więc wzrost wynosi tylko 2 pkt!!! a nie 102 pkt!!!
ale moge tez kupić wtryski za 25tysi które daja 80 pkt ,a poprzednie daja 40, więc mam przyrost 40 pkt za mniejsza kase.
Wniosek jest taki,że trzeba porównywać to co mamy w garażu do tego co mozemy kupić i wybieramy to co daje największy przyrost osiągów. |
adamovicius napisał/a: | Jestem w trudnym momencie gry.Czesci kosztuja po kilkadziesiat tysiecy a dają tylko po 2pkt osiągów.Większość mam na 5-6 stage-u.Osiągi mam w granicach 860 i 3 % uszkodzeń.Szkoda mi kupować częsci skoro nic nie dają.Czy to jest przejsciowe?Czy np 7-8 stage będzie dawał wiecej osiągów??Wiem ze są kozaki co mają po 1200 osiągów,jakos do tego doszli,chyba ze mają te częsci za które sie płaci kredytami. |
Niestety ta gra jest tak skonstruowana, aby dalsze mody wykupować za realną kasę.. Moja fura ma już 912 osiągów przy 100% sprawności i tak naprawdę jedyną opcją na chwilę obecną gwarantującą rozwój na przyzwoitym poziomie jest kupno gratów za kredyty. Graty, które podnoszą o 2-3 pkt osiągów najlepiej kupować kiedy maksymalna ilość napraw danej części zostanie wykorzystana - i tu mamy haczyk, ponieważ jeśli naprawiamy samochód za pieniądze to każdą część możemy naprawić tylko 5 razy, później idzie ona do kosza. Jest na to rada: klucze napraw, które dostajemy kiedy ktoś się zarejestruje z naszego reflinku i dodatkowo kiedy osoba przez nas zapisana przejdzie etap na 'singlu' w myśl zasady 'jeden etap - jeden klucz'. Dzięki Wam do tej pory nazbierałem ich ponad 30, ale gadałem z przypadkowym graczem i mówił, że sam założył 80 kont ze swojego reflinka
Po prawej stronie od ikony drużyny jest ikonka "rekrutuj" - tam znajdziecie swój link rekrutacyjny
Kluczem naprawiamy wszystkie części na raz zużywając jeden na każdą gruntowną naprawę całego auta, nie powodują one znikania trybików pod każdym gratem zamontowanym w naszym samochodzie. Trybiki oznaczają właśnie ilość napraw za wirtualne pieniądze, której może być jeszcze poddana każda część.
tak btw... ile macie na ćwiarę ? mój najlepszy wynik do tej pory to 9,172
A śmigam raczej mało agresywnie, suwak stylu jazdy mam ustawiony pod literkę "b" w zdaniu "Wybierz styl jazdy." ponad nim.
Morfi - 04-11-2009, 21:54
Moj najlepszy wynik to 9,208 a mam tylko 825 osiagów a agresywność mam ustawioną na poziomie 1 w skali 10 stopniowej .
Anonymous - 04-11-2009, 22:09
936 osiągów
9,146 sek
styl jazdy minimum
sruba - 04-11-2009, 22:09
wkurza mnie ta gra i juz pewnie dlugo tu nie zagoszcze. jezdzenie z botami jest baznadziejnie nudne, w pokojach oznaczonych np. 600-1500 spotka sie wszystkich, tylko nie tych z tego przedzialu respektu (najczęsciej takich pow. 3000, z którymi nie mam szans wygrać, więc tracę tylko kasę, bo po kilku takich wyścigach muszę remontować samochód), gra ciągle muli, ciągle mnie wylogowuje, zaczynam być nią najzwyczajniej zmęczony. jak dojdą do poziomu "rycerzy" to moze wtedy bedzie sens w nia grac...
Anonymous - 04-11-2009, 22:13
W takie gry w ogole nie ma sensu grać
Nie ma sie co wkrecać,grac tylko dla zabicia czasu.
Hubeeert - 04-11-2009, 22:46
rafq napisał/a: | le macie na ćwiarę ? |
9.156
rafq - 05-11-2009, 01:18
adamovicius napisał/a: |
Nie ma sie co wkrecać,grac tylko dla zabicia czasu. |
I generalnie o to chodzi, choć na początku - nie ukrywam - myślałem, że dłużej zagoszczę na tej stronie, jednak minusy samego portalu są zbyt rażące (mulenie się meetroomów a przez to częste missclicki)... Do tego dochodzą minusy idei gry ( graty za kredyty ).
ZUB3R - 05-11-2009, 06:55
ja mam 950 osiągów auta, a i tak jakoś fura wolno się zbiera
[ Dodano: 05-11-2009, 18:29 ]
Co myslicie o tym żeby członkowie naszego TEAMU pod awatarem w zakladce klub dopisali Fast&Furious???
rafq napisał/a: | Dzięki Wam do tej pory nazbierałem ich ponad 30 |
No tak, klucze to dzięki MitsuManiakom, ale jak pracować to dla drużyny Japan Carsów
Paweł_BB - 07-11-2009, 11:47
Kiedy Panowie zgadamy się o konkretnej godzinie i założymy własny pokój MM ?
rafq - 12-11-2009, 13:04
ZUB3R napisał/a: |
No tak, klucze to dzięki MitsuManiakom, ale jak pracować to dla drużyny Japan Carsów |
Byli szybsi o kilka godzin z zaproszeniem
bravo99 - 12-11-2009, 19:31
http://www.lordswm.com/?rid=347733
coś jak Heroes of Might and Magic - online, na początku może mało wciąga ale po kilku levelach gra nabiera niezłego tempa
Morfi - 17-11-2009, 19:05
A widzieliście cos takiego
bumbum - 17-11-2009, 21:57
hehe : P
mi sie udalo przegrać albo wygrac (juz nie pamietam) o tą ostatnia cyferke, tysieczna czy setna, nawet nie wiem : P
ostatnio wogóle sie nie scigam, nonstop tylko prae zalaczam, musze nadrobić za jakis czas
sruba - 17-11-2009, 23:03
a mi sie nie chca wyswietlac wyscigi...
a z osiagow:
9.225,
825/651 (osiągi/umiejętności)
btw. czy osiągi można traktować jako moc ?
|
|
|