To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Ja_good & CB5A

rosomak1983 - 03-09-2010, 17:21

Ja_good napisał/a:
moze mi sie odwidzi i sprzedam te z evo :roll:

????? :P

Ja_good - 03-09-2010, 17:24

rosomak1983 napisał/a:
Ja_good napisał/a:
moze mi sie odwidzi i sprzedam te z evo :roll:

????? :P

moze kiedys zachce mi sie do serji wrucic i co wtedy-skad ja gti-kowe zegary wezme? 8)
jak narazie jaram sie tymi z EVO :D

PS. udało mi sie zalozyc owiewke-juz jest komplet i jest git 8)

Ja_good - 08-09-2010, 19:41

jako ze pogoda ostatnio jest cos nie halo i misiek od miesiaca nie byl kapany to dzis jako ze nie wygladalo na by padalo dostal porcje czystosci :D
Po koleji:
1.Szampon Dodo Juice-Born To be mild,rękawica Merynos(mycie metoda na 2 wiadra) i do osyszania recznik Fluffy dryer(mega turbo super chłonny-nie bylo co wykrecac po wytarciu calego auta)
Potem miala byc Glinka- bilt hamber soft ale bylo za zimno i nie chcialo mi sie z nia bawic,wiec poszło Dodo Juice Blue Velvet Hard Wax i scierane za pomoca microfibry Eurow shag.
robota w sumie troche na szybko(~2,5h) bo chcialem zdarzyc przezd ewentualnym deszczem-efekt widac na foto :)
Jestem zadowolony :D
http://img824.imageshack....d=p1010577n.jpg

mystek - 08-09-2010, 21:10

Od dzisiaj ludzie będą mówić "świeci się jak Jagódowi Lancer" :D
Ja_good - 01-10-2010, 22:25

tak jak pisaelmw temacie mkm-a dzis dach został oklejony.folia jeszcze musi sie ulozyc oraz dodatkowo jakies zabezpieczajace mleczko musi sie wchlonac.narazie takie beznadziejne foty z marketu( nie mialem juz gdzie dzis pstrykac).Jak bedzie jakas sesyjka fajna to dam zdjecia w odpowiedniej jakosci i formacie.

Uploaded with ImageShack.us

ogolnie to kolorystyka jest duzo "zywsza"-mystek sam widzial.to przez to beznadziejne oswietlenie na parkingu kolory sa takie biedne :?

londolut - 01-10-2010, 22:32

Imho - lipa, nie podoba mi się.
Ja_good - 01-10-2010, 22:35

londolut napisał/a:
Imho - lipa, nie podoba mi się.

spoko ;) nie gniewam sie :D
od kiedy gdzies w sieci znalazlem projekt oparty na 350Z z wlasnie rising sun-em na dachu to zawsze taki chcialem miec.Wiec szczerze to moze sie to nikomu nie podobac itp etc(no offence :wink: ) A ze nie chcialem by to byla poprostu flaga japoni to ja troche zmodyfikowalem :)

Wszyc - 01-10-2010, 22:45

o cholera stary JDM all the way :D dach mistrz :P
pawela - 02-10-2010, 10:24

wg moich odczuć...

przegiąłeś :P

rosomak1983 - 02-10-2010, 10:54

Ja_good, narazie sie pociesz nowoscia a potem to sciagniemy :D :D :D :wink: Ciekawe jakby to na masce wyszło :P
mystek - 02-10-2010, 21:01

Moim zdaniem fajnie to właśnie wygląda. Tzn na żywo, z bliska wygląda trochę lipnie, ale właśnie na zdjęciach całości samochodu moim zdaniem fajnie to wygląda. Bardzo JDMowo :) .

Jak w zimę Ja_good wrzuci białą felgę, to będzie fajniej to wyglądać.

Wszystko jest kwestią gustu. Komuś ambery np. przeszkadają i "psują" wygląd samochodu, a dla kogoś np go używatniają. Mnie osobiście taki tuning (bo tak to chyba trzeba nazwać) jest bardzo na plus. Samochód nie jest przesadzony, ale jakieś następne nalepki imo już by przesadziły image Lancerka. Na razie starczy :)

Fajnie, jakbyś teraz go np ogarnął pod maską. Myślę tutaj nad kwestią wizualną, tj np malowanie pokrywy, kable np itp. Dodałoby to nieco smaczku :) .

Ja_good - 02-10-2010, 22:39

pawela napisał/a:
wg moich odczuć...

przegiąłeś :P

dlaczego :wink: :?:
rosomak1983 napisał/a:
Ja_good, narazie sie pociesz nowoscia a potem to sciagniemy

eee,nie :D
rosomak1983 napisał/a:
Ciekawe jakby to na masce wyszło

pewnie tez fajnie,ale:
1.maska jest zbyt oczywista/oklepana.Wystarczy spojrzeć ile "japonskich" aut ma maski pomalowane/oklejone na czarno.tak samo dachy,klapki wlewu z motwem,tylne klapy,lusterka, dokladki etc.Dachu z motywem u nas nie spotkalem-po prostu. 8)
mystek napisał/a:
z bliska wygląda trochę lipnie

zgadza sie.drukowane to bylo z malej rozdzielczosci(ok 2mb plx) wiec szalu nie ma ale wystarczy popatrzec z 1m i jest ok.Pozatym jest to na dachu wiec wiekszosc moze miec problemy z ogladaniem :P
Tak mialo byc jak jest-mi sie podoba i wyroznia sie teraz na google maps :lol:
Peace :mrgreen:
mystek napisał/a:
ale jakieś następne nalepki imo już by przesadziły image Lancerka. Na razie starczy

Na bank nic wiecej oklejane nie bedzie.
mystek napisał/a:
Fajnie, jakbyś teraz go np ogarnął pod maską. Myślę tutaj nad kwestią wizualną, tj np malowanie pokrywy, kable np itp

w planach na wiosne :wink: razem z malowanie felg,zaciskow :)

Kleju - 02-10-2010, 23:09

Hehe rozmiar maxi :D Dyskretniejsza na klapce wlewu, mogłaby wyglądać ładniej :P
j-rules - 03-10-2010, 10:45

Cytat:
Dachu z motywem u nas nie spotkalem-po prostu. 8)
to tez cos znaczy :P

Moja opinia na minus, ale Tobie sie ma podobac..
pozdro

Ja_good - 03-10-2010, 12:39

j-rules napisał/a:
Cytat:
Dachu z motywem u nas nie spotkalem-po prostu.
to tez cos znaczy

a jednak nie jestem jedyny :wink:
http://img580.imageshack....90/60741767.jpg
http://img101.imageshack....839/1006237.jpg

rowniez oklejany :)