Carisma - Ogólne - od 0 do 100km/h
Anonymous - 20-04-2007, 12:48
Matejko napisał/a: | Cytat: | Metejko .. tigrami przważnie jezdzą pi..... |
to by wszystko wyjasnialo, chyba ogolnie oplami |
ooooo wypraszam sobie
Matejko - 20-04-2007, 13:16
Misiek napisał/a: | ooooo wypraszam sobie |
wzialem wiekszosciowo, znam 10 osob z oplami, 8 to pi... ale i tak ich lubie :]
Robson86 - 20-04-2007, 14:13
Matejko napisał/a: | czyli w tigrze jakas pi... jechala nie kierowca |
..ale w wiekszosci tigry sa bardzo przelatane (zadko zamulane wolna jazda ), wiec mozliwe ze taki silnik niweluje tego pi...kierownika hehe
Cari 1,6 tez daje ostro rade
pozdrawiam
sla - 20-04-2007, 21:53
Robson86 napisał/a: |
Cari 1,6 tez daje ostro rade
|
Uwielbiam czytać takie posty. .Jak dzieci, które się chwalą, że auto tatusia jest najszybsze na świecie i nieważne że jest to 126p.
Anonymous - 20-04-2007, 22:34
sla, widzę że lubisz krytykować.
Powiedz co ciebie cieszło jak byleś młody?
... i nie gniewaj się ale wydałeś kupę kasy na sportowy samochód ..... w kombi .....
[ Dodano: 20-04-2007, 22:36 ]
Robson86 - 21-04-2007, 03:03
sla napisał/a: | Uwielbiam czytać takie posty |
nikt Ci nie karze ich czytac. sla napisał/a: | Jak dzieci, które się chwalą, że auto tatusia jest najszybsze na świecie i nieważne że jest to 126p. |
marudny i uczepliwy jestes strasznie. Poza tym to jest otwarte forum i tego typu tematy sa tu dozwolone. Nikt nie karze ci ich czytac.
"Nie masz nic do napisania-nie pisz"!!!
sla napisał/a: | nieważne że jest to 126p. | i masz chyba jakis kompleks na punkcie Poloneza i 126p fiata. ehh te marzenia nie
sla napisał/a: | Jak dzieci, które się chwalą |
nie kazdy jest stary, znerwicowany, zmeczony zyciem. Sa takze ludzie dla ktorych samochod dostarcza duzo przyjemnosci...ale tak ciezko to zrozumiec nie ktorym...
PS Co wniosles nowego do tematu 0-100km/h Carisma
sla - 21-04-2007, 14:17
Robson86 napisał/a: |
nikt Ci nie karze ich czytac. | Przecież napisałem, że uwielbiam takie teksty, to dlaczego mam ich nie czytać.
Robson86 napisał/a: | masz chyba jakis kompleks na punkcie Poloneza i 126p fiata.. | Nie mam żadnego, miałem te dwa samochody, poloneza nawet dwukrotnie i jak na tamte czasy nie było źle, miło je wspominam.
Robson86 napisał/a: | nie kazdy jest stary, znerwicowany, zmeczony zyciem. Sa takze ludzie dla ktorych samochod dostarcza duzo przyjemnosci...ale tak ciezko to zrozumiec nie ktorym...
|
Może i jestem stary, ale dlaczego uważasz, że jestem znerwicowany i zmęczony życiem?Po prostu uważam że Cari 1,6 trudno dawać czadu i pisanie w ten sposób jest śmieszne
Sebancisz napisał/a: |
... i nie gniewaj się ale wydałeś kupę kasy na sportowy samochód ..... w kombi .....
|
Jeżeli mówisz o moim Lancerze Kombi, to taki z niego sportowy samochód jak ze mnie baletnica.
Robson86 - 21-04-2007, 14:55
sla napisał/a: | Może i jestem stary, ale dlaczego uważasz, że jestem znerwicowany i zmęczony życiem |
...napisalem tak wcale (bron Boze) nie z myslac o Tobie (nawet nie wiem ile masz lat) ale z mysla, ze jesli ktos ma z czegos "ubaw"...nie wiem-ucieche, to dlaczego 3eba go zaraz ganiac, ze to ze tamto(taka przenosnia). Gosc przerobil Tigre luzzz, fajnie i koniec. W koncu obaj mieli silniki 1,6 a tigra jest (jakby to powiedziec)troszke bardzie sportowa (chocby z wygladu) od Carismy, jest mniejsza-co za tym przewaznie idzie lzejsza..wiec ten 1,6 Cari nie jest taki zly. Zreszta bardziej uwazam ze silnikiem o poj. 1,2 lub 1,4 sla napisał/a: | trudno dawać czadu | ...ale 1,6 to juz calkiem calkiem. Jasne ze co 2,0 to 2,0 albo jeszcze lepiej np. 2,5 ale....
Pozdroo
Anonymous - 21-04-2007, 18:58
sla, podoba mi się twoja odpowiedź, mój kolega kupil sobie BMW w kombi (530 TD 192 KM i 7,5 do setki) i strasznie sie denerwuje jak mu dokuczam że ma samochód dostawczy ze sportowym silnikiem. Ty nie dałeś się podpuścić.
Powiedź lepiej jak chodzi ci ten lancerek, bo z silnikiem 2,0 na pewno w miejscu nie stoi.
sla - 21-04-2007, 19:21
Sebancisz napisał/a: |
Powiedź lepiej jak chodzi ci ten lancerek, bo z silnikiem 2,0 na pewno w miejscu nie stoi. |
Spodziewałem się większych doznań natury technicznej, bo co do estetycznych to szkoda słów.
Anonymous - 21-04-2007, 19:53
Nie wiem który to rocznik, ale te nowe lancerki (z zewnątrz) bardzo mi się podobają, wydaje mi się że mitsubishi wstrzeliło się z tym modelem idealnie. Subaru impreza troszką przybladła przy tym modelu, no i 2 litrowy silniczek... na tle mojej carismy brzmi bardzo ładnie.
Oczywiście wszystko zależy od punktu widzenia, ja przesiadłem się z corsy 45 KM do carismy i jestem zachwycony (uważam że za te pieniądze i na ten silnik chodzi bardzo ładnie), ale po jakimś czasie chciałbym już troszkę więcej.
sla - 21-04-2007, 20:02
Rocznik 2004. 135KM to trochę mało jak na tak ciężki samochód. Tył samochodu w/g mnie ok.,przód fatalny. Wybrałem kombi, ponieważ sedan uważam za totalną porażkę. To że mam nie upoważnia mnie do bezkrytycznego chwalenia.Suma sumarum może być, są gorsze.
Robson86 - 24-04-2007, 01:16
Odswiezmy troszke temacik
KLIK
...troszke nie wyrazne...ale wlaczajac stoper rowno ze startem to przyspieszenie schodzi ponizej 10s
hehe
Pozdroo
oozz - 24-04-2007, 13:41
Jak już odświeżamy
498) Mitsubishi Carisma DI-D 115 HP (01) 20,64
No no no
Ciekawe ile ta moja dziewczynak potrzebuje do 100
Anonymous - 24-04-2007, 15:23
Robson86 napisał/a: | ...troszke nie wyrazne...ale wlaczajac stoper rowno ze startem to przyspieszenie schodzi ponizej 10s |
jednak te mitsubishi to cwaniaki, innym markom typu bmw, opel o podobnym ciezarze do osiagniecia takiego wyniki potrzeba ok 150-160KM a mitsu wystarczy 125KM (a nie widaomo jeszcze ile po drodze zdechlo),
SUPER
p.s ze tez chce ci sie bawic w tak niemiarodajne testy jak stoper w reku a pedal w podlodze nie uwzgledniajac chocby przeklaman licznika.
|
|
|