Lubelskie - Spot grillowo-integracyjno-krajoznawczy
Jaro1974 - 06-06-2010, 13:48
Ja będę jechał prosto z Dęblina wiec gdzie mam być w Kaziku? A jak gdzieś indziej to gdzie? Najwyżej dajcie jakieś info sms na 608 245 044.
Starion - 06-06-2010, 14:27
Paweł, spokojnie To zabrzmiało jak definitywne "NIE" co dla mnie jest poniekąd zrozumiałe. Generalnie zamiast biednego Pawła męczyć który dwoi się i troi a czasu nie wystarcza to może nie licząc dziś (Bo pewnie spotkamy się w mniejszym gronie a nawet gronku ) niech każdy zainteresowany rzuci datę która mu odpowiada najbardziej nie dalej niż w czerwcu, potem się te daty pozbiera i ustali najczęściej powtarzająca się a pozostali będą mieli punkt odniesienia na jaki konkretny termin kombinować z wolnym (np. ja )
A co do dziś, ostatecznie zróbmy tak jak Zbycho77 podpowiedział - spotkajmy się na placu przy Unii Lubelskiej w LU i ustalimy konkrety o 15:00!! Osoby które nie są z LU a chcą się pojawić niech w jakikolwiek sposób odezwą się do mnie na 501 300 816 (wystarczy SMS albo sygnał, ja oddzwonię bo mam korzystną taryfę )
Jaro, Twój numer zapisałem, będę dzwonił jak będę już pomiędzy ludźmi
Nev-X - 06-06-2010, 15:16
To jak każdy ma podać datę to ja proponuje 20.06 do innych terminów postaram sie dostosować chociaż nic nie gwarantuje ze sie uda
Widzę Tomek zaczynasz działać na forum z organizowaniem to moze na moda lubelskiego sie zgłosisz
mario mario - 06-06-2010, 19:39
Pawela, wyluzuj, ja tylko przypomniałem, ze to ty założyłeś temat i to ty w tym temacie przewodzisz, narzucasz prawa i je odwołujesz, napisałeś, ze wypadasz bo nie masz czasu to spoko, spróbujemy się zorganizować. Koledzy i koleżanki problemem tak naprawdę nie jest data, ale pogoda, bo ustalimy nawet dwie daty a pogoda nie dopisze i klapa z wspólnego grilowania. Więc ja mogę dostosować się do prawie każdej daty. Wiecie co, nie wiem jak zrobić takie głosowanie jak to zrobił Pawela, ale mam propozycję niech każdy się wypowie na temat w którą niedzielę będzie ready: pozostaje 13, i mimo, ze to trzynastka to może wypalić, 20 i 27. Do dzieła MM z lubelskiego i nie tylko proszę podawać swoje sugestie i propozycje i proszę nie zapominać o prognozach pogody.
Spoxik - 06-06-2010, 20:08
Na wstępie chciałbym napisać dlaczego dziś się nie pojawiłem i nie zjawiłem, mianowicie rozwaliło mi się gniazdko od haka i próbowałem je zrobić gdyż miałem dziś mały transport po spocie ale moja zabawa w elektryka zakończyła się rozładowaniem bateryjki w moim miśku i ponowne uruchomienie go i doprowadzenie do jako takiego ładu zajeło mi sporo czasu i nie miałem jak się dotoczyć gdziekolwiek...
Biorąc pod uwagę to co napisał mario mario, mi pasuje szczerz mówiąc każdy z tych terminów, i chciałbym aby było nas tam jak najwięcej choć w ostateczności można o tym porozmawiać na najbliższym cyklicznym.
Pozdrawiam Spoxik
Jaro1974 - 06-06-2010, 20:47
A ja oczywiście w Kaziku byłem a jak! Oczywiście nikogo nie spotkałem a żeby było śmieszniej to musiałem sobie przez objazd pojechać bo z Puław droga na Kazimierz nie przejezdna. Oczywiście ludzi ful , parkingi pozajmowane i główna atrakcja to Wisła. Połaziłem sobie i wróciłem do domciu. Przynajmniej małą traskę sobie miś zrobił. "Szef sztabu" czyli żona trochę nie wyraźna była ( nie brała rutinoscorbinu czy jak?) ale przejażdżka rowerami i powrót do normy.
zbycho77 - 06-06-2010, 20:58
A ja pojechałem na nasze tradycyjne miejsce spotkań, celem dalszej wyprawy do Kazimierza i spotkałem się ze Starion'em stwierdziliśmy, że we dwóch nie będziemy jechać do Kazika, bo trochę kiepsko grillować we dwóch więc pojechaliśmy do mnie na kawę - ot i był taki mały spot do następnego, mam nadzieję, że wypali coś większego. Pozdrawiam.
mario mario - 06-06-2010, 21:07
Jak sami widzicie, ciężko jest skrzyknąć się w ciągu jednego tygodnia. Będę liczył. Jak na razie na kolejne trzy terminy są dwie osoby, ja i spoxik, czyli jak jakaś osoba dorzuci swoją propozycję to już będzie trzy osoby, na który kolwiek termin by ta osoba się nie pisała. Pamiętajcie o pogodzie. Jeszce jedna moja uwaga, w związku z ostatnimi ulewami i sytuacja w okolicach Kazimierza (zamknięte drogi i inne) może ktoś ma propozycje zorganizowania spota - zlota gdzieś indziej, może być nawet gdzieś nad jeziorem, tylko należy wziąć pod uwagę komary i inne insekty, szczególnie po ostatnich deszczach.
Spoxik - 06-06-2010, 21:11
Inna propozycja: może by tak jak nie w kaziku to nad naszym zalewem zemborzyckim?? chyba że ktoś ma inną lepszą propozycje, btw w kaziku do kamieniołomów (tam gdzie planowaliśmy jechać) nikt nas nie wpuści na 99% (TERAZ)
mario mario - 06-06-2010, 21:17
Zalew dobra propozycja. Może J. białe, albo spokojniej w drodze na Włodawę jest taka fajna polanka z altana grillową, tylko jak zbierze się nas 20-30 aut to nie będzie gdzie zaparkować.
Spoxik - 06-06-2010, 21:21
Albo jakieś bliższe jezioro... jest ich przecież po drodze multum (piaseczno, łukcze, krasne itd...)
[ Dodano: 06-06-2010, 21:23 ]
mario mario napisał/a: | zbierze się nas 20-30 aut to nie będzie gdzie zaparkować. | mario mario, myślę, że ciężko będzie zebrać tyle aut, biorąc pod uwagę ostatnio zapał naszych MM, chyba, że jakieś gadżety przyjdą
Jaro1974 - 06-06-2010, 21:26
No to może Firlej. Tam trochę więcej miejsca. Nie wiem jeszcze jak sytuacja ale jeśli przyszłoby na 20 to ja chyba odpadnę ponieważ w tym czasie są dni Dęblina i jakieś pokazy się szykują czy coś. Tydzień wcześniej -dyżur z dziećmi popołudniowy ale jeśli nie będzie problemu to z nimi przyjadę. A ostatni weekend zajęty mam na 100% - wesele w centrum Polski.
Spoxik - 06-06-2010, 21:30
Jaro1974 napisał/a: | dyżur z dziećmi popołudniowy ale jeśli nie będzie problemu to z nimi przyjadę. | dzieciaki jak najbardziej też są mile widziane... zwiększają frekwencje!
mario mario - 06-06-2010, 21:32
Spot nad jakimś jeziorkiem też pasuje, tylko musimy mieć kogoś z okolic danego jeziorka, kto zarezerwuje nam jakieś miejsce.
[ Dodano: 06-06-2010, 21:36 ]
Co do osób chętnych to napewno są tacy i to wielu, tylko jakoś nie ma wiary w zorganizowanie spota. Postaram się kręcić ten temat. Dzisiejsza pogoda była wymarzona, ale nie ma co się ludziom dziwić, po takich deszczach każdy chciał skorzystać z tej pogody i spędzić w gronie rodziny lub najbliższych przyjaciół, ja na przykład tą słoneczną pogodę wykorzystałem na podebranie miodu z resztki uli, i tak brałem na raty, ale udało się i jestem na prostej.
Spoxik - 06-06-2010, 21:37
mario mario napisał/a: | wykorzystałem na podebranie miodu z resztki uli | pszczelarz zawodowiec czy pasjonat?
|
|
|