To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - KSW - MMA - UFC

DJ Fazi - 14-05-2012, 15:12

akbi napisał/a:
Marcin-Krak napisał/a:
Ten co walczył z Pudzianem

...to 10 lat temu Pudziana rozniósł by w pył ... tak myślę :D ... teraz rozmienił się mocno na drobne, co świadczą jego ostatnie wyniki ... chyba 17 przegranych na 18 ostatnich walk :lol:

Bob Sapp już kończy karierę, oprócz wrestlera, futbolisty amerykańskiego jest jeszcze aktorem, tak więc zrobił sobie tournee po europie żeby jeszcze zrobić. Pudziana rozniósł by w pył
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bob_Sapp

Misiek :) - 14-05-2012, 17:54

Słyszałem plotkę, że najman będzie walczył z małyszem.

jaca71 - 15-05-2012, 11:08

Panowie już jakiś czas temu pisałem że Pudzian to taki nasz polski Bob Sapp i zdania nie zmieniam. na każdej gali potrzeba takich pajaców bo ludzie lubią oglądać olbrzymów, kulawych, brzydkich itp. jednym słowem dziwadła z angielska freak ;)
Co do Sapp'a miał swego czasu niezłe walki nawet w finałowej gali K-1 wystąpił i obił byłego mistrza świata Ernesto Hoosta. potem jeszcze raz go obił ;)
A obecnie? Niech za komentarz wystarczy fragment wywiadu z Sapp'em:

Cytat:
W Stanach mówią i piszą o tobie, że stałeś się "weekendowym wojownikiem". 22 kwietnia walczysz w Słowenii, 12 maja w Polsce, 18 maja w Australii....

Czeka mnie maraton walk. 22 kwietnia walczę z Rokiem Struclem w Słowenii, 12 maja z Pudzianowskim w Polsce, 16 lub 18 maja to Australia, 26 maja walka w Serbii, 17 czerwca będę się bił w Korei, a w okolicach 20 czerwca być może w Amsterdamie.

Z ostatnich 10 walk przegrałeś 8. Nie myślałeś o tym, żeby zakończyć karierę?

Oczywiście, że myślałem o tym, ale ludzie wciąż chcą oglądać moje walki. Dzięki temu jestem w stanie zarobić wystarczająco dużo pieniędzy, żeby zakończyć karierę. Niektórzy zawodnicy kończą karierę, ponieważ łapią kontuzję albo promotorzy już nie chcą z nimi podpisywać kontraktów. Robią to bez względu na to czy wygrywają, czy nie. Czasami warto jednak wywinąć orła i podnieść ten czek z ringu. (śmiech)

zephyr - 29-05-2012, 08:54

Polecam oglądnąć sobie walkę Cain Velasquez - Antonio Silva. Niezła rzeź :!:
Morfi - 08-06-2013, 23:14

Ale Materla dziś pokazał, jak walczyć z złamanym nosem i wygrać w dogrywce.
Szacun.

PiotrNowinka - 03-02-2014, 10:21

witam

Błachowicz przeszedł z KSW do UFC, a co ciekawe w 2014 roku ma w Polsce odbyć się gala UFC z Polakami. Obecnie jest ich z 5 na kontrakcie w UFC więc może się dziać :)

marta_zdyb - 06-02-2014, 09:31

Super :) To przecież dla niego spory awans, kibicuje mu dalej ^^