To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - Polecane i nie polecane warsztaty w Wielkopolsce

maciej76 - 09-08-2009, 00:40

Poszukuję w Poznaniu lub okolicach sprawdzonego fachowca lub firmę, gdzie dorobią mi kluczyk z imobiliserem. Zna Ktoś?
Anonymous - 09-08-2009, 10:13

Maciej zerknij na strone 7 tematu na moj post z dnia 09-05-2009, 11:57 . bez zadnego problemu koszt jakies 150-200zl . dorabiaja z kluczyka lub ze stacyjki...
maciej76 - 10-08-2009, 23:42

Dzięki, zadzwoniłem koszt 280zł do mojego auta. cena zależy od sposobu kodowania imoba :p
Jeszcze dostałem info o tej firmie- http://www.kluczezamki.pl/ Mają niższe ceny lecz mniejszy zakres usług. Np z moim kluczykiem nie dadzą rady.

KaMMeL - 30-08-2009, 18:05
Temat postu: Szukam dobrego/niedrogiego mechanika
Witam wielkopolskich mitsumaniaków,

Poszukuje namiary na niedrogi, a dobry warsztat.
Mam do zrobienia skrzynie biegów w Carismie

michalp - 08-09-2009, 13:02

KaMMel,
w tym wątku było już podanych kilkanaście albo więcej warsztatów. Potrzebujesz jeszcze czegoś innego niż wyżej wymienione?

[ Dodano: 15 Wrz 2009 10:42 ]
spown napisał/a:
kosior1975 napisał/a:
Witam witam zapraszam wszystkich którzy maja problemy z autkami i poszukują w miarę dobrego mechanika do mnie na warsztat na ul Gnieźnieńska 13/15 wjazd w podwórko w lewo tuż przed samym wiaduktem kolejowym jadąc od strony ul głównej w razie czego tel do mnie to 662 96 11 55 Sebastian lub 605 959 419 Andrzej

Byłem dzisiaj, paski wieloklinowe wymienione, do tego zanim wjechałem na podnośnik Sebastian już wypatrzył, że mam uszkodzony jeden wężyk podciśnienia :D
Ogólnie jestem zadowolony i polecam!

Też mogę polecić - ogólny przegląd Colta szybko, sprawnie i fachowo. Do tego cały czas mogłem być przy samochodzie i sam się nieco dowiedzieć.

Jesienią wrócę na wymianę klocków.

Anonymous - 29-10-2009, 00:40

...
tresorex - 29-10-2009, 14:44

Znacie dobre miejsce gdzie można ustawić zbieżność zawieszenia w normalnej cenie?
Anonymous - 30-10-2009, 06:28

dobrze i tanio robi zbieżność pan Wojtek na stacji diagnostycznej ul Warszawska na stacji Orlen Antoninek( ten sam budynek co pizzeria)koszt ustawienia to około 80 pln robi szybko i dobrze . Wszystkie auta które są naprawiane u mnie i wymagają zbieżności wożę właśnie do niego
kristof - 30-10-2009, 09:43

Witka

Więc ja ze spokojem mogę polecić warsztat, na gnieźnieńskiej...zawsze jest porządnie wszystko zrobione i jeśli wychodzi coś w praniu dodatkowego to zawsze jest telefon i decyzja co robimy z tym problemem.
Więc jeśli chce ktoś mieć auto zrobione dobrze i szybko to z czystym sumieniem zapraszam do naszego kolegi, na ulicy gnieźnieńskiej :-)

Pozdrawiam i bezawaryjnych podróży życzę :-)

jager10 - 05-12-2009, 21:05

Hej. potwierdzam pozytywne opinie o mechaniku z Gnieznieskiej 13/15.Usuwał usterki w Mażdzie 323c i jak narazie jest wszystko ok. Wprawdzie mogłoby byc szybciej ale trzeba zrozumiec-nawał pracy. Pozdrawiam Kosiora1975 i polecam.
Anonymous - 09-12-2009, 10:28

Widzę, że też muszę dodać swoich parę groszy :) a więc ja też potwierdzam pozytywne opinie o mechaniku z Gnieznieskiej 13/15. Prawdą jest, ze czasami naprawa trwa delikatnie dłużej ale dobry fachowiec zawsze potrzebuje czasu :) Także jak chcecie aby wasze Mitsu było naprawiane z uwagą i precyzją szalonego miłośnika trzech diamentów to nie znajdziecie lepszego miejsca !!!
Fakt, że do Kosiora mam ponad 200 km to i tak wole zawieźć jemu auto niż każdemu innemu mechanikowi z mojej okolicy !!!

krzypolo - 24-12-2009, 11:24

Noritsu napisał/a:
Widzę, że też muszę dodać swoich parę groszy a więc ja też potwierdzam pozytywne opinie o mechaniku z Gnieznieskiej 13/15.

To i ja się dołącze ................ hm osdtatnie mrozy zmusiły mnie do wizyty u mechanika a że Kosiora poznałem na spocie w Plazzie więc od razu pomyślałem o nim ....... wymieniłem pompe wody i od razu rozrząd ........ ceny ok ...... ale qrde juest zbyt dobrym znawca misków ........... od razu wszystko wyczuł i niestety po nowym roku musze pojechac do niego jeszcze parę rzeczy zrobic ............ :)

Polecam

Aha i dzięki za szybki termin :)

tresorex - 12-01-2010, 13:55

Dałem colta do warsztatu niestety mechanik się nie spisał... nawet nie zajrzał do auta ;\ później dam namiar aby omijać tego pana...

Ojciec dzwonił do elektronika z Dąbrowy czy weźmie auto do siebie... niestety nie ma terminów ale polecił jakiegoś MICHAŁA... facet ponoć obeznany w mitsu, dojeżdża do domu ze sprzętem... znacie go może? Jest związany z MM?

Kaucz - 27-01-2010, 12:55

Panowie, potrzebuję namiary na jakąś firmę zajmującą się ściemnianiem szyb. Na innych forach wyczytałem, że dobrze robią w SolarWind, ale nie mogę się tam dodzwonić. Zna ktoś może jakąś inną po której poprawiać nie będzie trzeba ? Poznań/okolice.

[ Dodano: 04-02-2010, 12:35 ]
Zgodnie z tym co piszą koledzy wyżej: Gnieźnieńska 13/15. Na pewno nikt się nie zawiedzie :)

jacek11 - 14-02-2010, 22:08

Podbijany :)
post do usunięcia :)