Wielkopolskie - Polecane i nie polecane warsztaty w Wielkopolsce
maciej76 - 09-08-2009, 00:40
Poszukuję w Poznaniu lub okolicach sprawdzonego fachowca lub firmę, gdzie dorobią mi kluczyk z imobiliserem. Zna Ktoś?
Anonymous - 09-08-2009, 10:13
Maciej zerknij na strone 7 tematu na moj post z dnia 09-05-2009, 11:57 . bez zadnego problemu koszt jakies 150-200zl . dorabiaja z kluczyka lub ze stacyjki...
maciej76 - 10-08-2009, 23:42
Dzięki, zadzwoniłem koszt 280zł do mojego auta. cena zależy od sposobu kodowania imoba
Jeszcze dostałem info o tej firmie- http://www.kluczezamki.pl/ Mają niższe ceny lecz mniejszy zakres usług. Np z moim kluczykiem nie dadzą rady.
KaMMeL - 30-08-2009, 18:05 Temat postu: Szukam dobrego/niedrogiego mechanika Witam wielkopolskich mitsumaniaków,
Poszukuje namiary na niedrogi, a dobry warsztat.
Mam do zrobienia skrzynie biegów w Carismie
michalp - 08-09-2009, 13:02
KaMMel,
w tym wątku było już podanych kilkanaście albo więcej warsztatów. Potrzebujesz jeszcze czegoś innego niż wyżej wymienione?
[ Dodano: 15 Wrz 2009 10:42 ]
spown napisał/a: | kosior1975 napisał/a: | Witam witam zapraszam wszystkich którzy maja problemy z autkami i poszukują w miarę dobrego mechanika do mnie na warsztat na ul Gnieźnieńska 13/15 wjazd w podwórko w lewo tuż przed samym wiaduktem kolejowym jadąc od strony ul głównej w razie czego tel do mnie to 662 96 11 55 Sebastian lub 605 959 419 Andrzej
|
Byłem dzisiaj, paski wieloklinowe wymienione, do tego zanim wjechałem na podnośnik Sebastian już wypatrzył, że mam uszkodzony jeden wężyk podciśnienia
Ogólnie jestem zadowolony i polecam! |
Też mogę polecić - ogólny przegląd Colta szybko, sprawnie i fachowo. Do tego cały czas mogłem być przy samochodzie i sam się nieco dowiedzieć.
Jesienią wrócę na wymianę klocków.
Anonymous - 29-10-2009, 00:40
...
tresorex - 29-10-2009, 14:44
Znacie dobre miejsce gdzie można ustawić zbieżność zawieszenia w normalnej cenie?
Anonymous - 30-10-2009, 06:28
dobrze i tanio robi zbieżność pan Wojtek na stacji diagnostycznej ul Warszawska na stacji Orlen Antoninek( ten sam budynek co pizzeria)koszt ustawienia to około 80 pln robi szybko i dobrze . Wszystkie auta które są naprawiane u mnie i wymagają zbieżności wożę właśnie do niego
kristof - 30-10-2009, 09:43
Witka
Więc ja ze spokojem mogę polecić warsztat, na gnieźnieńskiej...zawsze jest porządnie wszystko zrobione i jeśli wychodzi coś w praniu dodatkowego to zawsze jest telefon i decyzja co robimy z tym problemem.
Więc jeśli chce ktoś mieć auto zrobione dobrze i szybko to z czystym sumieniem zapraszam do naszego kolegi, na ulicy gnieźnieńskiej
Pozdrawiam i bezawaryjnych podróży życzę
jager10 - 05-12-2009, 21:05
Hej. potwierdzam pozytywne opinie o mechaniku z Gnieznieskiej 13/15.Usuwał usterki w Mażdzie 323c i jak narazie jest wszystko ok. Wprawdzie mogłoby byc szybciej ale trzeba zrozumiec-nawał pracy. Pozdrawiam Kosiora1975 i polecam.
Anonymous - 09-12-2009, 10:28
Widzę, że też muszę dodać swoich parę groszy a więc ja też potwierdzam pozytywne opinie o mechaniku z Gnieznieskiej 13/15. Prawdą jest, ze czasami naprawa trwa delikatnie dłużej ale dobry fachowiec zawsze potrzebuje czasu Także jak chcecie aby wasze Mitsu było naprawiane z uwagą i precyzją szalonego miłośnika trzech diamentów to nie znajdziecie lepszego miejsca !!!
Fakt, że do Kosiora mam ponad 200 km to i tak wole zawieźć jemu auto niż każdemu innemu mechanikowi z mojej okolicy !!!
krzypolo - 24-12-2009, 11:24
Noritsu napisał/a: | Widzę, że też muszę dodać swoich parę groszy a więc ja też potwierdzam pozytywne opinie o mechaniku z Gnieznieskiej 13/15. |
To i ja się dołącze ................ hm osdtatnie mrozy zmusiły mnie do wizyty u mechanika a że Kosiora poznałem na spocie w Plazzie więc od razu pomyślałem o nim ....... wymieniłem pompe wody i od razu rozrząd ........ ceny ok ...... ale qrde juest zbyt dobrym znawca misków ........... od razu wszystko wyczuł i niestety po nowym roku musze pojechac do niego jeszcze parę rzeczy zrobic ............
Polecam
Aha i dzięki za szybki termin
tresorex - 12-01-2010, 13:55
Dałem colta do warsztatu niestety mechanik się nie spisał... nawet nie zajrzał do auta ;\ później dam namiar aby omijać tego pana...
Ojciec dzwonił do elektronika z Dąbrowy czy weźmie auto do siebie... niestety nie ma terminów ale polecił jakiegoś MICHAŁA... facet ponoć obeznany w mitsu, dojeżdża do domu ze sprzętem... znacie go może? Jest związany z MM?
Kaucz - 27-01-2010, 12:55
Panowie, potrzebuję namiary na jakąś firmę zajmującą się ściemnianiem szyb. Na innych forach wyczytałem, że dobrze robią w SolarWind, ale nie mogę się tam dodzwonić. Zna ktoś może jakąś inną po której poprawiać nie będzie trzeba ? Poznań/okolice.
[ Dodano: 04-02-2010, 12:35 ]
Zgodnie z tym co piszą koledzy wyżej: Gnieźnieńska 13/15. Na pewno nikt się nie zawiedzie
jacek11 - 14-02-2010, 22:08
Podbijany
post do usunięcia
|
|
|