To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2010 - Nasze wrażenia

cns80 - 31-08-2010, 08:29

Krzyzak napisał/a:
padało na 1, 7 i 8 Zlocie :)
Na 5 też padało. Trochę w nocy i tuż przed gokartami :)
Cytat:
GTB przynajmniej przeprosiło... od zawsze się tak zachowywali i zawsze będą i dlatego kocham tych wariatów
A ja jednak liczę że nie będą.
Aga napisał/a:
ak się składa, że przeczytałam post Rafała przed edycją i uwierz, z przeprosinami miał niewiele wspólnego...
argument, że ktoś się tak zawsze zachowywał i w związku z tym mu wolno, jest, wybacz, lekko idiotyczny
kochasz ich bo długo się znacie i wiele w związku z tym można wybaczyć, przyzwyczaiłeś się
ale postaw się w sytuacji "nowych"
usłyszałam w sobotę opinię, że Panowie chyba pomylili klub (nie obrażając BMW)
uwierz, przykro było to słyszeć
Też podobne opinie słyszałem. Generalnie powstał bardzo duży niesmak zarówno wśród "nowych" jak i wśród "starych". A post Rafała też czytałem przed edycją.
Matejko napisał/a:
grupa basenowa sie dobrze bawi w swoim gronie,
Tu nie chodzi o to że grupa się bawi w swoim gronie tylko o to że bawi sie poza nim nawet z tymi którzy tego nie chcą : Krótko mówiąc jeśli robicie to w domku i nie mieszkacie obok mnie to mam to w nosie. Ale jak mi nie dajecie spać, albo publicznie pokazujecie "klasę" grupy basenowej to jednak mi się to nie podoba. I nie potrzebne mi wasze przeprosiny, bo co mi po nich jeśli za rok zrobicie to samo i znów będziecie przepraszać.
Matejko napisał/a:
kontynuujac - z kim moglem sie pozegnalem, nikogo wodka nie polalem,
Nie ty. Kto inny, ale niestety nie znam go z nicka. Wylał wódę na góral1 i PabloGal, bo stał za nimi.
Matejko napisał/a:
Z mojej strony tyle, jeśli kogoś bolało nasze zachowanie to wydaje mi się, że był czas na zwrócenie uwagi tam, nawet w sobotni wieczor, a nie teraz na forum :)
Myślę że masz pewne doświadczenie i wiesz jak się zwraca uwagę pijanemu, a co dopiero pijanej grupie, która sama siebie nakręca. Jest takie powiedzenie "grochem o ścianę" ;)
Matejko napisał/a:
dlatego serdeczne pozdrowienia dla wszystkich, buziaczki i takie tam :oops:
cmok, cmok :)
Matejko napisał/a:
Za rok też będziemy 8) :lol:
Z wszytym esperalem :D

TRAWOR76 napisał/a:
1 -miejsce egzequo dla Stariona i Dzikiego Outlandera :wink:
Ja bym dozucił jeszcze Bartkowego Legnuma za kolor lakieru :) Zakochałem się.

Derpin napisał/a:
a dlaczego ? bo uważam, że grupa/y z którą się bawiłem naprawdę nie zrobiła nic strasznego,
Szkoda że nie widziałeś min ludzi z końca sali, albo małych dzieci, które były przerażone.
Derpin napisał/a:
Szanujmy się i kochajmy jak w rodzinie w tych dobrych i gorszych chwilach.
Ciekawy tekst. Zwłaszcza po tym jak Swoim zachowaniem "uszanowaliście" wszystkich, którzy dziś mają do Was pretensje ;)
Rafal_Szczecin - 31-08-2010, 08:51

to czemu tych pretensji nikt nie wyrazil podczas zlotu ?????
jezeli"baliscie" sie nas w nocy, to dlaczego z rana nikt sie nie odezwal, a kazdy robil slodkie mini i z nami gadal .

jakos Arek zdolal zapanowac nad nami.

cns80 napisał/a:
Krótko mówiąc jeśli robicie to w domku i nie mieszkacie obok mnie to mam to w nosie. Ale jak mi nie dajecie spać, albo publicznie pokazujecie "klasę" grupy basenowej to jednak mi się to nie podoba. I nie potrzebne mi wasze przeprosiny, bo co mi po nich jeśli za rok zrobicie to samo i znów będziecie przepraszać.

zakazac przyjazdu, albo lepiej ! znalezc 3 domki z dala od wszystkich .
a pozniej beda mowic, ze grupa zamknieta , i nie mozna sie do niej dostac ;)

Fragu - 31-08-2010, 09:09

Cytat:
a pozniej beda mowic, ze grupa zamknieta , i nie mozna sie do niej dostac

Po prostu trzeba się umieć zachować. :roll:

Rafal_Szczecin - 31-08-2010, 09:21

Fragu napisał/a:

i zrozumiec sie wzajemnie .
tak zrobcie z nas czarne owce :) szkoda ,tylko ze Ci ktorzy nas tak naprawde znaja, wiedza,jak jest naprawde i nas oraz nasze zachowanie akceptuja...
:?

Aga - 31-08-2010, 09:30

Fragu napisał/a:
Cytat:
a pozniej beda mowic, ze grupa zamknieta , i nie mozna sie do niej dostac

dokładnie!
krótko i na temat
nikt nie jest w stanie nikomu nic zabronić
pisanie o szacunku również jest nie na miejscu, bo sugeruje jego brak

krótko mówiąc nie ma co generalizować
każdy ma jakieś swoje odpały - ja również, i też powinnam przeprosić tych, których wyrzuciłam z domku

tym razem oberwało się grupie basenowej (przypominam, że jestem twórcą tego określenia :) )
i nie ma co się tłumaczyć, bo ewidentnie przegięliście
przypominam sobie, że w Żywcu bawiliście się w domku, nikomu nie przeszkadzaliście i nikt jakoś specjalnie niczego wam nie wypominał
było OK

i tak właśnie być powinno
mam nadzieję, że za rok spotkamy się, ładnie przywitamy i już nie będzie zgrzytów
:)

Rafal_Szczecin - 31-08-2010, 09:39

Aga napisał/a:
Aga napisał/a:

mam nadzieję, że za rok spotkamy się, ładnie przywitamy i już nie będzie zgrzytów
:thumbleft: :love8:
sieegurd - 31-08-2010, 09:42

Rafal_Szczecin napisał/a:
Aga napisał/a:
Aga napisał/a:

Uhuhuhu:) Czytam ten wątek, bo ciekaw jestem jak się bawiliście i widzę, że duuuuuużo straciłem :D

Gruby96 - 31-08-2010, 09:56

sieegurd napisał/a:
Aga napisał/a:
Aga napisał/a:

Uhuhuhu:) Czytam ten wątek, bo ciekaw jestem jak się bawiliście i widzę, że duuuuuużo straciłem :D

stary żałuj impreza była zarąbista to mój 2 zlot i na pewno nie ostatni
B.T.W pozdrowienia dla " grupy basenowej "od Nutrixów za bardzo miło spędzony czas w waszej ekipie i fantastyczną - edit by Jackie integracje :D :D :D

Jackie - 31-08-2010, 10:02

to czemu tych pretensji nikt nie wyrazil podczas zlotu ?????

Kolejny raz słyszę tę bzdurę i po prostu mnie trafia. Ja się nie "bałem" (swoją drogą zabrzmiało jakbym miał rozmawiać z kimś groźnym...) i ja prosiłem Was wszystkich o spokój i żeby nie było - ładnych kilka razy. Prosił też Kibloo aż w końcu powiedział Rajmundowi bez ogródek, żeby usiadł. Ciebie Rafi sam osobiście o mało nie wyniosłem (przestawiłem bo byś dzieciaka zadeptał), a jeżeli tego nie pamiętasz to masz obraz jak bardzo przegięliście, więc nie gadaj mi tu, że nikt Wam, biedne żuczki, nie powiedział bo szlag mnie trafia. Jedynie Arturro zareagował i odpuścił...Wierz mi, że gdyby nie obecność Maćka Wisławskiego (któremu chciałem pokazać kim są Mitsumaniaki i dlaczego może być dumny) zareagowalibyśmy ostrzej. Nie chciałem awantury, nie chciałem kłótni i obrażania się ale jeżeli na przyszłym zlocie to też ma tak wyglądać - przemyślcie to raz jeszcze.
Prośba do wszystkich - ten temat kończymy. Słów padło tu aż za dużo. Chłopakom proszę wybaczyć a chłopaków wzywam do refleksji.
Co do pozostałych wrażeń - było cudnie a na dowód tego niech będą słowa Maćka (który bądź co bądź jest spoza forum): "Stary, nie sądziłem, że są jeszcze tak fajne inicjatywy w Polsce, tu u Was czuć atmosferę motoryzacji, która może łączyć ludzi. Dawno nie było mi tak przyjaźnie w nowym miejscu" (w miarę wierny cytat ;) )
Pax między Chrześcijany ;)

Aga - 31-08-2010, 10:32

Jackie napisał/a:
Ja się nie "bałem"

... bo miałeś Buba w ochronie :mrgreen:
135 kg czystego serca :badgrin:

igi - 31-08-2010, 10:35

wszystkim organizatorom dziękuje (nie wymieniam z nicków coby nikogo nie pominąć), super organizacja super zabawa. Naprawdę pełen szacun jesteście WIELCY

Za swoje zachowanie również przepraszam :shaking2:

Przepraszam również drużynę która przegrała w meczu który "sędziowałem". Pomyliłem koperty i to wyście powinni wygrać :lol: . Mam nadzieje że za rok już takich pomyłek nie będzie :twisted:

Aga - 31-08-2010, 10:38

igi napisał/a:
Pomyliłem koperty i to wyście powinni wygrać :lol: . :twisted:

po prostu wybrałeś tę, w której było więcej..... :mrgreen:

yalook - 31-08-2010, 10:47

igi napisał/a:
Przepraszam również drużynę która przegrała w meczu który "sędziowałem".

Przecież i tak na zakończenie ustaliliśmy że obie drużyny zajęły pierwsze miejsce :-)

Owczar - 31-08-2010, 10:58

Też coś takiego słyszałem, że mają być nagrodzone obie drużyny ;)
Matejko - 31-08-2010, 11:00

Aga napisał/a:
w sobotę mnie nie rozśmieszyłeś wygłupami
za to teraz baaaardzo!! :biggrin:

Ty naprawdę nie pamiętasz ile osób Wam zwracało uwagę?
ale nie daliście się - byliście dzielni, bo byliście w grupie!
:mrgreen:

dobra, jeszcze przeprosiny Derpina i będzie komplecik :badgrin:
i kończymy temat

nie, nie pamietam i dzieje sie dokladnie to samo co działo sie w strykowie - głównie Tobie przeszkadzaliśmy, nie wiem naprawdę czym, aż tak Ci podpadlismy :?:
Co do wyjaśnienia strykowa - dlatego byliśmy w basenie, żeby cokolwiek słyszeć co sie dzieje na zlocie, bo zza strumyka slabo cokolwiek było slychac, ale tym ze tam siedzimy jakos nikt sie nie przejal...

bylo minelo, za rok, bede starszy, moze zmadrzeje, do zobaczenia w rownie szampanskich nastrojach :twisted: