Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - co poprawić, czego brakuje?
gabriel86 - 02-12-2010, 14:08
Siemanko. A co myślicie o wspólnej mszy świętej i poświęceniu wszystkich aut przez jakiegoś ciekawego biskupa ?
Aga - 02-12-2010, 14:51
gabriel86 napisał/a: | Siemanko. A co myślicie o wspólnej mszy świętej i poświęceniu wszystkich aut przez jakiegoś ciekawego biskupa ? |
to poważna propozycja....?
pamar - 02-12-2010, 15:08
Myślę, że z powodu "cołaski" z bishopem może być ciężko, ale jeśli uważacie, że to dobry pomysł to w skali proboszczowej, jest to do zrealizowania
Czemu nie? Ja jestem za.
gabriel86 - 02-12-2010, 15:58
Aga napisał/a: | gabriel86 napisał/a: | Siemanko. A co myślicie o wspólnej mszy świętej i poświęceniu wszystkich aut przez jakiegoś ciekawego biskupa ? |
to poważna propozycja....? |
Jak najbardziej poważna abp Głudź ( aka flaszka , szklanka, łapówka ) bierze 3000 cołaskich nowych złoty.
JCH - 02-12-2010, 16:02
Aga napisał/a: | gabriel86 napisał/a: | Siemanko. A co myślicie o wspólnej mszy świętej i poświęceniu wszystkich aut przez jakiegoś ciekawego biskupa ? |
to poważna propozycja....? | Rzekłbym odważna
Miałoby to się odbyć .... przed, po, w trakcie imprezy basenowej
Wstęp wolny, obowiązkowy czy biletowany
Przepraszam .... musiałem
Morfi - 02-12-2010, 17:50
3000 za poświecenie aut ??
Ja rozumiem za darmo, ale płacić za obowiazek ksiedza.
mkm - 02-12-2010, 19:21
gabriel86 napisał/a: | Siemanko. A co myślicie o wspólnej mszy świętej i poświęceniu wszystkich aut przez jakiegoś ciekawego biskupa ? |
Kwestia indywidualna.
Jak ktoś chce mszę to w niedziele do kościoła pojedzie – nie będzie jedyny.
Święcenie pojazdów? Jak ktoś miał poświęcić to już ma poświęcone, święcenie "przy okazji" mija się z celem.
gabriel86 napisał/a: |
Jak najbardziej poważna abp Głudź ( aka flaszka , szklanka, łapówka ) bierze 3000 cołaskich nowych złoty. |
A ten post świadczy, że sobie zwykłe jaja robisz.
Dla mnie temat "biskup" zaczęty przez gabriel86 (aka jajcarz, prowokator, filip z konopii) jest zamknięty.
Anonymous - 03-12-2010, 02:57
mkm napisał/a: | Dla mnie temat "biskup" zaczęty przez gabriel86 (aka jajcarz, prowokator, filip z konopii) jest zamknięty. |
Amen. Pierwszy raz w życiu poplułem monitor......
Proszę bez takich....bo też to odbieram jako żart....
Aga - 03-12-2010, 10:38
no właśnie
ja nie chciałam urazić niczyich uczuć więc wolałam zapytać czy gabriel mówi poważnie
natomiast jeśli to żart to tym bardziej nie wiem jak go odebrać...
Lipa - 03-12-2010, 17:55
Za pieniądze ksiądz się modli i naród podli
Misiek :) - 03-12-2010, 22:57
są księża z zawodu i są Księża z powołania.
Proponuje tym zakończyć ten temat o duchownych lub przenieść do rozmów kontrowersyjnych
zbyszek05 - 05-12-2010, 19:08
Słuchajcie a może by tak /tylko czy pogoda pozwoli ? / zorganizować balon ??? przeważnie włazi tam 4 osoby i sternik - kilka lotów dla zainteresowanych ....
jazy1 - 06-12-2010, 11:41
zbyszek05 napisał/a: | Słuchajcie a może by tak /tylko czy pogoda pozwoli ? / zorganizować balon ??? przeważnie włazi tam 4 osoby i sternik - kilka lotów dla zainteresowanych .... |
Balon na Wawrzkowiżnie , gdzie w najbliższej okolicy jest elektrownia i kopalnie a przede wszystkim kilometry linii wysokiego napięcia . Raczej nierealne uzyskanie pozwolenia , ale powodzenia
zbyszek05 - 06-12-2010, 14:44
A skąd mam wiedzieć ze tam są kilometry lini wysokiego napięcia? Lot balonem ciekawa sprawa nawet parę kilometrów....no ale jak to tak wygląda to chyba nici ...Więc moze pokaz ratownictwa drogowego .Jak działa sprzęt do wycinania ludzi z wraków samochodów - potrzebny byłby jakis samochód ze szrotu do pocięcia ew.spalenia by straż mogła się nim zająć.
mkm - 06-12-2010, 14:52
O pierwszej pomocy w sumie można pomyśleć. Ja mam olbrzymie braki z tego tematu
zbyszek05 napisał/a: | Jak działa sprzęt do wycinania ludzi z wraków samochodów - potrzebny byłby jakis samochód ze szrotu do pocięcia ew.spalenia by straż mogła się nim zająć. |
Wg. mnie bez sensu. Takie „pokazy” kojarzą mi się z gapiostwem.
Nigdy nie uzyskałem wiarygodnej info czemu takie pokazy cięcia wraku mają się przysłużyć zwykłemu kierowcy.
|
|
|