To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Luźne gadki w małopolsce.

Marcin-Krak - 08-03-2011, 19:08

mystek napisał/a:
Czy mogę wjechać z ul Dietla w ul Wielopole, a później przy poczcie głównej w prawo w Westerplatte i prosto przez Pawią aż do Alei? Czy to jakaś strefa? :)

To jest strefa korków też jeszcze w pewnych godzinach.
Szczególnie jak tłumy ludzi umyślą sobie dotrzeć do wspaniałej galerii ;)

Jackall - 08-03-2011, 20:27

A gdzie w Krakowie w godzinach szczytu nie ma strefy korków? :doubt:
mystek - 09-03-2011, 10:31

No to super :) pytam, bo moje dziewczę pracuje tam na Wielopolu właśnie i jakbym ją chciał np odebrać z pracy kiedyś, to czy mogę tak pojechać właśnie :) . Kiedyś jeździłem nawet Basztową w prawo w Karmelicką, ale to wczesną nocą, więc straży miejskiej tam nie było na szczęście :)
gzesiolek - 09-03-2011, 10:54

mystek, kiedys sie tam czaili regularnie jak najbardziej obleganym parkingiem przedimprezowym był Plac Szczepański...
zenio86 - 12-03-2011, 12:06

a ktory to z kolegow wczoraj na zawilej ok 24.00 wywalil dzwona na zakrecie ( czarny emsubishi galant ) ? troche za szybko bylo ?
handwich - 15-03-2011, 14:22

skoro luźne gadki to dzisiaj pobawiłem się z czujnikami drzwi bo nie kontaktowały i teraz działają bez zarzutu, a już trochę niedomagały :wink: wymieniona żarówka, bo wczoraj zauważyłem że auto chciało udawać jednookiego, no i chciałem wymienić filtr przeciwpyłkowy, a tu okazało się że... nie ma u mnie :P tak to bywa czasami :lol: a tak przy okazji nie potrzebuje ktoś z KRK takiego czegoś do swojej Carismy - jak coś to priv.
ps.kiedy Szanowni Koledzi (i Koleżanki) planują jakieś najbliższe spotkanie?

komarsnk - 15-03-2011, 20:24

handwich napisał/a:
.
ps.kiedy Szanowni Koledzi (i Koleżanki) planują jakieś najbliższe spotkanie?

dołączam się do pytania ;)

Marcin-Krak - 15-03-2011, 20:53

Na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak, że jak zbierze się grupa osób chętnych na spotkanie - to coś się zorganizuje. Ostatnio frekwencja wynosiła 1-2 osoby, więc spoty zostały zawieszone.
Poza tym spotkać będzie się można 2 kwietnia - szczegóły: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=61656

dawidoski13 - 16-03-2011, 17:58

Panowie możecie mi powiedzieć gdzie mogę nabyć jakieś naklejki z logo forum mitsumaniaków na mojego galancika bo nie mogę znaleźć :?:

[ Dodano: 16-03-2011, 18:00 ]
I czy takowe gadżety istnieją ale domyślam się,że tak :biggrin:

fargo - 16-03-2011, 18:47

dawidoski13 napisał/a:
Panowie możecie mi powiedzieć gdzie mogę nabyć jakieś naklejki z logo forum mitsumaniaków na mojego galancika bo nie mogę znaleźć :?:

Wszelakie gadżety to u mnie, szczegóły na priv proszę :rolleyes:

Anonymous - 20-03-2011, 12:46

jak luz to luz, przeczytajcie do końca ogłoszenie
http://www.fotosik.pl/pok...ddc76b833d.html

troszkę sie uśmiałem. Pozdr.
to ktoś z naszych mitsumaniaków???

Marcin-Krak - 20-03-2011, 13:06

Stare jak świat :wink:
mkm - 24-03-2011, 15:30

A co powiecie o pomyśle zmiany hotelu Cracovia na mieszkaniówkę?
Orbis ponoć pozbył się już obiektu i kończy działalność z końcem maja.

Marcin-Krak - 24-03-2011, 19:32

Ja proponuję galerię handlową.
Od zawsze marzyłem o hipermarkecie na Błoniach i parkingu tam wielkim :twisted:
To byłoby coś - a żeby więcej miejsca było - to bym oba stadiony i Muzeum Narodowe jeszcze wywalił, a i Jagiellonkę tez - kto teraz czyta książki :?: :mrgreen:

mkm - 24-03-2011, 20:15

Podejrzewam, że jakąś galeryjkę Ci postawią. Tam od zawsze były zakusy na hipera :roll:
Klub położony obok też mam problem z pieniędzmi, więc w hotelu będzie galeria, a na stadionie dział "ogród". Błonia na parking - obowiązkowo.
Najlepiej jakieś 50-60zł za godzinę, żeby zarabiał na siebie.
W parku Jordana kilka biurowców - myślę że 5-6 reprezentacyjnych punktowców by sie pięknie komponowało, na stadionie Wisły można jakiś multipleks machnąć, a Cichy Kącik zaorać i zrobić jeszcze jeden parking - najoptymalniej dla turystów zwiedzających rynek :P