Nasze Miśki - czarny sedan w tiptroniku ;)
robertdg - 07-03-2011, 19:39
Rafal_Szczecin, żabojad się do was przytulił
Anonymous - 20-03-2011, 19:04
Sezon letni uważam za otwarty
biały miś zrobił póki co od zakupu jakieś 6tys km, niedawno wymieniłem czujnik ciśnienia oleju - kontrolka żarzyła się na wolnych obrotach po wymianie problem ustał , zdążyłem też zdemontować niepotrzebny balast czyli hak wraz z belką, na sezon letni trzeba było zakupić 2 nowe oponki ponieważ założone dunlopy spsporty miały niezłe bicie przy prędkości autostradowej wybór padł na nową parę Nankang'ów NS-2 kompromis pomiędzy rozsądną ceną a parametrami opony, obecnie Miś czeka jeszcze na zrobienie tylnych nadkoli, na niektórych fotach widać już wykwity , oraz po zimie słyszę już lekkie skrzypienie tylnego zawiasu prawdopodobnie sworznie na wahaczach, luz póki co nigdzie nie znaleziono minusem jest dyskomfort dźwiękowy przy przejeżdżaniu przez leżące policjanty póki co to wszystko, brak wolnych $$ opóźnia większe mody przy aucie, więc na razie robię tylko to co najważniejsze. No i żeby już nie zanudzać fotosy z sesji białego i czarnego
Rafal_Szczecin - 20-03-2011, 19:10
piekny !
jest ten czarny !!
mkm - 20-03-2011, 19:11
Galanty (i właściciele) poczuli wiosnę.
Super foty!
fj_mike - 20-03-2011, 19:12
mkm napisał/a: | Super foty! |
Dokładnie. Dajcie więcej
Anonymous - 20-03-2011, 19:15
fj_mike napisał/a: | Dajcie więcej | eee to musze kupić nową kliszę w kiosku bo wypstrykałem całą
wookash83 - 20-03-2011, 22:21
już zapomniałem jak ciężarny ładnie wygląda na czarnych felach
przy białym faktycznie wykwity bardziej widać szczególnie zaraz po zimie..
wilk88 - 20-03-2011, 22:26
wookash83 napisał/a: | już zapomniałem jak ciężarny ładnie wygląda |
Hah fakt że skurczybyk wygląda masywnie, generalnie coś wspaniałego
stary alfer - 21-03-2011, 08:44
Jest moc Dominik, jest moc
Teraz ekipa przestanie wypominać Ci kombi
Teraz zżera ich zazdrość
Anonymous - 21-03-2011, 08:58
Prezentuje się świetnie.
Myślałeś o jakiejś lotce na tyłek?
stary alfer - 21-03-2011, 09:10
kuzi napisał/a: | Myślałeś o jakiejś lotce na tyłek? |
Zasadniczo mógłbyś Dominik załatwić od razu dwie
Anonymous - 21-03-2011, 12:07
fj_mike napisał/a: | Dajcie więcej |
tak po prawdzie to nie potrafiłem wybrać kilku to wrzuciłem wszystkie
dzięki za wszystkie ochy i achy ale w aucie jeszcze sporo do ogarnięcia od strony wizualnej tak aby wyglądało to jak sobie wymarzyłem
kuzi napisał/a: | Myślałeś o jakiejś lotce na tyłek? |
myślałeś, myślałeś, najbardziej marzę o poliftowej od vr'a ale taka podobno nie podjedzie do mojej klapy (chyba że autoR coś zmodzi żeby pasowała ) a przedliftowa z vr nie leży w moim guście... ew coś małego taka jak u Akbi'ego... no zobaczymy
stary alfer napisał/a: | Zasadniczo mógłbyś Dominik załatwić od razu dwie |
napewno chcesz taaaaką dużą płetwę ??
ogólnie to na dniach pod maską będzie kuchenka i będzie można zrobić grilla P
na razie to tyle
Jogurt - 21-03-2011, 19:02
Derpin napisał/a: | myślałeś, myślałeś, najbardziej marzę o poliftowej od vr'a ale taka podobno nie podjedzie do mojej klapy (chyba że autoR coś zmodzi żeby pasowała ) a przedliftowa z vr nie leży w moim guście... | myślimy tak samo w tej kwestii. na następny spot pepi ma przywieźć lotkę poliftową to będziemy organoleptycznie sprawdzać co ją boli
Anonymous - 21-03-2011, 19:25
Jogurt, czekam na info i foto z przymiarek
Anonymous - 21-03-2011, 20:40
Jogurt napisał/a: | co ją boli |
inny kształt klapy
|
|
|