To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - "Dzidzia" CC9A a prościej Colt z serduchem od Evo

Ja_good - 31-05-2012, 20:12

Bylo tego wiecej ale wyselekcjonowalem 2 filmy ;)
http://www.youtube.com/watch?v=W_Pgyh-eD6Y
http://www.youtube.com/watch?v=gwUd1FAFQMw

wyderka - 31-05-2012, 21:04

łłooo matko :shock: :shock: :shock: , jest czad :finga:
macia - 31-05-2012, 22:01

I jakie ładne tablice Browcio dostał od naszej klasy :lol:
No no czekam na filmik jak łeb urywa kiedy już wszystko poskładasz do kupy Lechu :twisted:

Anonymous - 31-05-2012, 23:20

Tak Jagood te nagrania najlepiej oddaja to co sie działo wczoraj, sam byłem troche pospinany bo prowadzic auto jedną reką i rozmawiać przez telefon z taka górą mocy nie jest łatwo a wygląda tak spokojnie :) Macia moim głownym sponsorem jest nasza klasa ;p he.Na pewno pójdzie w ruch normalna kamera jak juz wszystko bedzie gotowe zebyscie mieli moze nie HD ale dobra jakość dzwięku i obrazu.
evolt - 01-06-2012, 04:10

To szarpanie na vid to zbyt bogata mieszanka,czekamy na wyniki z hamowni.
KaWu - 01-06-2012, 08:13

Browar, gratuluję projektu.

Jednak mam pewien niesmak ...
Ja_good napisał/a:
Bylo tego wiecej

Browar napisał/a:
sam byłem troche pospinany bo prowadzic auto jedną reką i rozmawiać przez telefon z taka górą mocy nie jest łatwo

a to przez: jazdę bez zapietego pasa i rozmowa przez tel podczas jazdy ... :shock:

Anonymous - 01-06-2012, 09:30

KaWu napisał/a:

a to przez: jazdę bez zapietego pasa i rozmowa przez tel podczas jazdy ... :shock:

jakbys musial co próbe w odstepie co 2/3 minuty wysiadac z auta i otwierac maske tez bys nie zapinał pasów :P Telefon musial być mimo włączonego głośnika i tak musialem przykladac go do ucha a nie rozmawialem przeciez dla przyjemnosci :)

Dzieki KaWu

P.S

Jak sfinksy w egipcie tak colty na "dzielni" pilnują mi wjazdu :)

Wreszcie zająłem sie porzadkami, na 1 rzut - tapicerka do prania łącznie z siedzeniami z tyłu ,w środku odkurzanie i mycie szyb.Na szczeście miałem kogoś do pomocy :)

Kierowniczka juz od najmłodszych lat stawia sobie wysoko poprzeczke :)

Anonymous - 18-02-2013, 15:09

Miśki w zimie spią ;p

londolut - 18-02-2013, 15:32

Fajna ta twoja dzidzia.
Przeprowadziles sie? To inna okolica niż wenedy nie?

Anonymous - 18-02-2013, 15:38

Tak Lutek inna a raczej ciagle ta sama, jak przyjechaliscie na pierwsze testowe jazdy to właśnie tam byliśmy.Dzieki :)
londolut - 18-02-2013, 15:40

Garaże tak ale te blokowisko ze swinksami inne niż tam gdzie ja byłem u ciebie :-)
Anonymous - 18-02-2013, 15:45

inne zgadza sie juz inne.Wole jednak je garażować jak stoją dłuższa chwile nieużywane.Ale tak jeszcze max do konca roku bo zamierzam cos swojego zbudowac i zgromadze te pędzidełka pod jednym dachem.Ale po kolei obrona, zmiana pracy no i domek :)
pyjte - 24-02-2013, 13:29

Stary ten garaż bym poznał na końcu swiata, z tymi szybami u góry :D
Anonymous - 24-02-2013, 21:05

adams family haha nikt nic nie widzial nikt nic nie slyszał co w środku drzemie ;p
kleryk-3kgt - 17-05-2013, 08:52

Browar, co masz za fpr w colcie?