Nasze Miśki - Moja Gablota w wersji Elegance
Anonymous - 20-03-2012, 20:38
zapytaj sprzedawcę czy ma w ofercie PIRELLI CINTURATO P7, zwycięzca adac w tamtym roku, i w jakiej cenie jak coś, a te co Ci oferuje to niech da jeszcze jakąś cenę lepszą bo jak bierzesz taki komplet to cenę trzeba zrobić bliższą tej z allegro chyba że to już cena po rabaciku jakimś ?
Pieraś - 21-03-2012, 07:23
Wiesz ... zwykle w takich firmach to opony są trochę droższe niż w necie, a tu właśnie cena identyko stąd się zdecydowałem. Ale zapytam o te pirelki. Coś wspominał o pełnym zestawie montażowym - ciekawe, czy w cenie tych nowych felaszek są śruby
sveno - 21-03-2012, 10:23
Pieraś napisał/a: | zestawie montażowym | pewnie wentylki
Anonymous - 21-03-2012, 12:12
Pieraś napisał/a: | Wiesz ... zwykle w takich firmach to opony są trochę droższe niż w necie, a tu właśnie cena identyko stąd się zdecydowałem. Ale zapytam o te pirelki. Coś wspominał o pełnym zestawie montażowym - ciekawe, czy w cenie tych nowych felaszek są śruby |
no właśnie sprawdziłem cenki dopiero jak napisałem pełen zestaw montażowy to dla mnie pierścienie centrujące, wentyle, wyważanie i założenie opon w cenie, no ew śruby ale na aż tak dużo już bym nie liczył
Pieraś - 21-03-2012, 15:52
Pytalem dzis .... doslownie pelen zestaw, nic mnie nie interesuje... sruby, pierscienie itp.
Jedyne za co doplace to sruby zabezp. ale zamiast 120zl zaplace 110. Nie dal zejsc do 100
W kazdym razie to ma byc jakis "wredny" wzor by nie bylo latwo ich zdjac.
Czekam tylko teraz na telefon, ze jak przyjada do nich moje oponki to jade na montaz. Od razu zrobie telefonem 1 fote
Anonymous - 21-03-2012, 16:31
eee no to bardzo ładnie w takim razie bardzo dobra oferta moim zdaniem.
Hugo - 21-03-2012, 22:08
Pieraś napisał/a: | W kazdym razie to ma byc jakis "wredny" wzor by nie bylo latwo ich zdjac. | Nie ma takiego "wzoru".
Anonymous - 21-03-2012, 22:18
Hugo napisał/a: |
Nie ma takiego "wzoru". |
zawsze można dać 4 różne złodziejki na każde koło
Pieraś - 21-03-2012, 22:54
hehe no to jest chyba najlepsza opcja ;p
Ale widze, ze w sieci sa sruby zabezp. i na to cos nachodzi jeszcze nakretka z innym wzorem ... wiec juz do jednej sruby 2 przejsciowki
Tomek - 22-03-2012, 07:28
Derpin napisał/a: |
zawsze można dać 4 różne złodziejki na każde koło |
razy 4 koła to już 16 razem
Pieraś napisał/a: | wiec juz do jednej sruby 2 przejsciowki |
a to już razem 32 przejściówki
powodzenia
kolega tak kiedyś przykozaczył i założył 2 różne nakrętki zabezpieczające na auto
i oczywiście zgubił obie przejściówki
Anonymous - 22-03-2012, 10:08
jak ktoś będzie chciał i tak sobie te felgi zabierze, kwestia tego jak bardzo mu się spodobają a jak nie zabierze felg to cały samochód i tak naprawdę te złodziejki mają tylko wydłużyć czas ew zdjęcia koła, bo Ci którzy robią to zawodowo mają bądź różne nasadki bądź po prostu nabijają na tą zabezpieczającą swoją i po problemie. Wiadomo odstrasza to różną gówniarzerię od głupich zabaw i wystarczy, a ten komu by miało zależeć na takich felgach przejdzie się po parkingu i na pewno znajdzie coś droższego co można łatwiej sprzedać bo pasuje do jakiejś popularnej marki
Pieraś - 26-03-2012, 14:35
Ale sie zezloscilem !!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadzwonili z BatCaru, ze niestety ale sie walneli i te niby felgi maja inny rozstaw srub niz mowili smierdu pierdu i ze przepraszaja itp. i ze proponuja mi .......
Takie FELGI
przy czym ... tamte ATS mialy mnie kosztowac 900zl, a te wyjda niby jakies po obnizce za blad 736zl (opony 4x 316 = 1264)
Warto ???? Czy brac opony i dac sobie spokoj??? Aczkolwiek, gdybym sie uparl to moglbym odpuscic i opony bo w sumie zamowilem opony tylko dlatego, ze mieli mi sprzedac felgi, a opony dodatek ... opony przyjechaly a felgi nie te.
Dajcie znac ... dzis jade je i tak z braku laku obejrzec, a finalna decyzje podejmuje jutro - niby dodadza do nich wentyle chromowane ;p
Anonymous - 26-03-2012, 14:42
jak inny rozstaw ? przecież n aukcjach mieli wystawione te 4x114.3 i takie same z rozstawem 4x100....? zresztą było zdjęcie że niby felgi powystawowe itd... zapytaj czy mogą Ci ściągnąć te felgi w tej cenie, ale w to wątpię bo już chyba nie produkowane są..
Pieraś - 26-03-2012, 14:54
Na pewno nie ma szans zamowienia.
W sieci widzialem te ats za 490zl sztuka wiec wiesz do 225 za sztuke nie zejda
Tez mi smierdzi temat, bo moze ktos dal wiecej i ich juz nie ma - wyjdzie w praniu jak zobacze, czy sa na polce. W kazdym razie jesli wezme tylko opony, a pozniej kupie sobie felgi to mi zaloza opony itp za darmo.
W sumie opony to na pewno wezme, bo na necie w tej samej cenie w sumie byly, a jakbym nie mial wziac, to 15 nie chce znowu - no chyba, ze jednak fabryczna fela bylaby 6.5 lub 7" a nie tak jak teraz 6".
m6riano - 26-03-2012, 15:32
Pieraś napisał/a: | Takie FELGI |
bez rewelacji...
Ja bym odpuścił temat całkiem...skoro są gamonie to nic nie zarobią..;-)
|
|
|