To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Gadzety - UWAGI DOT. DZIAŁANIA OFICJALNEGO SKLEPU MITSUMANIAKÓW

lexus - 24-11-2011, 14:43

U mnie jest Ok .Panowie czekam na Ramki .Kiedy będą w sprzedaży ,
DJwiewiórka - 14-01-2012, 20:07

A ja od razu po wpłacie, czyli 23.12.2011r dostałam taki oto mail - to tylko skopiowany urywek

Dziękujmy za dokonane zakupy. Poniżej znajduje się zestawienie informacji o Twoim zamówieniu.

Zamówienie
------------------------------------------------------------------------
Numer zamówienia: 95
Data zamówienia: Friday, 23 December 2011
Stan zamówienia: Oczekuje

Dane klienta

Teraz moje pytanie - czy 14.01.2012r to jeszcze za wcześnie, żeby spodziewać się realizacji zamówienia. Wpłaty dokonałam jednocześnie z zamówieniem.
:( Styczeń w połowie :(

A może to nie jest wątek do takich pytań przeznaczony - to powiedzcie, w które drzwi mam stukać?

Firebee - 14-01-2012, 21:27

sprawdzę u producenta, może gdzieś zagubiło im się to zamówienie, w poniedziałek odpowiem.
pozdrawiam

mario mario - 25-01-2012, 16:01

A ja zamówiłem kalendarz i naklejki i dostałem tylko kalendarz. Zapłaciłem za wszystko przelewem. Co dalej?
i9i - 25-01-2012, 17:02

mario mario napisał/a:
A ja zamówiłem kalendarz i naklejki i dostałem tylko kalendarz. Zapłaciłem za wszystko przelewem. Co dalej?

Naklejki przychodzą osobno :P

mario mario - 26-01-2012, 00:47

myślałem, że jak sklep to wszystko wysyła razem. Jak tak to poczekam. Dzięki za info.
akbi - 26-01-2012, 06:52

Przy okazji ... W zeszlym tygodniu zostaly zamowione ramki pod tablice rej. Wiec niedlugo pojawia sie w sklepie.
Firebee - 26-01-2012, 08:37

mała informacja do wszystkich osób robiących zakupy w sklepie mitsumaniaków:

Uwierzcie, że Seichan napracowała się bardzo przy tworzeniu regulaminu sklepu, w którym jest dokładnie wszystko opisane (że produkty z różnych działów są sprzedawane oddzielnie), ja wpisałem również (bałem się nawet, że pomyślicie, że biorę Was - klientów za takich co nie potrafią regulaminu czytać - ale napisałem) po raz kolejny na samej głównej stronie sklepu, o tu:
http://www.mitsumaniaki.c...hk=1&Itemid=140
, że każdy dział wysyłany jest osobno z osobnymi kosztami wysyłki.
Każdy z Was podczas rejestracji akceptował regulamin, którego zapewne nie przeczytał :roll:

Zwracajcie na to uwagę proszę, gdyż niepotrzebne potem setki zapytań, na które nie zawsze mam czas odpowiadać...

Nasz Sklep jest raczej pośrednikiem między producentem a klientami, a nie Sklepem, w którym jest produkowany produkt, pakowany i wysyłany... Wydaje mi się, że dla takiego KLubu motoryzacyjnego jest to praktycznie niemożliwe.. Zakup maszyn do haftowania, nadruków sublimacyjnych, itp, itd... Krótko mówiąc.. Zapraszam do lektury regulaminu, który zaakceptowaliście :)

pozdrawiam

p.s. miałem parę głosów, iż naklejki dochodzą z opóźnieniem, więc jeśli nie ma ich w Waszych skrzynkach (jako osobne listy:P), to takie rzeczy prosze mi zgłaszać

gulgulq - 26-01-2012, 08:48

Firebee napisał/a:
ażdy z Was podczas rejestracji akceptował regulamin, którego zapewne nie przeczytał

a kto czyta :) ??
tak jak regulamin forum i zasady sprzedaży :evil: :twisted:

wonsz - 04-02-2012, 15:47

Informacje o zamówieniu
Numer zamówienia: 00000110
Data zamówienia: poniedziałek, 16 stycznia 2012 18:00
Stan zamówienia: Oczekuje

Normalne? Czy Coś jest nie tak?

Firebee - 06-02-2012, 10:19

nie zmieniam statusów zamówienia, mimo wysyłania produktów... chwilowy brak czasu, więc do końca zostanie status "oczekuje":).. przepraszam i obiecuję poprawę :twisted:
mario mario - 11-02-2012, 19:14

Akurat regulamin przeczytałem przed zakupem, ale nie zajarzyłem, ze za każdy asortyment trzeba osobno płacić z przesyłką, więc złożyłem całościowe zamówienie i zapłaciłem za przesyłkę jednorazowo. Daruję sobie te naklejki. Obecnie nie ma ich w sprzedaży, są tylko podłużne, poczekam i zamówię jeszcze raz.
Firebee - 11-02-2012, 19:55

jesli w zamówieniu są np kalendarz + naklejki, a zapłaciliście tylko raz za wysyłkę(kalendarza) to i tak wysyłam Wam naklejki od siebie.. Nie będziemy przecież kombinować o parę złotych:)
pozdr

DJwiewiórka - 11-02-2012, 20:40

Firebee :wav: wszystkie 3 kalendarze dotarły 8 lutego.
Wielkie dzięki za zaangażowanie.

Firebee - 11-02-2012, 20:41

za drugim razem się udało:) Pozdrawiam